Főoldal > mozgas > Katie Holmes fogyókúrás titka

Katie Holmes fogyókúrás titka

fogyókúraKatie Holmessztár
0 0

Írta:

Arra a kérdésre, hogy hogyan tud mindig csinos és karcsú maradni, Katie egyszerű és tömör választ ad. „Hát próbálkozom. Szeremcsére olyan helyen nőttem fel, ahol atlétákkal, rendszeresen sportoló emberekkel voltam körülvéve. A szüleim igyekeztek egészségesen élni, ezért ezt az életmódot sajátítottam el én is. Hálaadáskor rendszeresen elmentünk futni, mielőtt nekiláttunk a nagy pulykavacsorának. A papám […]

Arra a kérdésre, hogy hogyan tud mindig csinos és karcsú maradni, Katie egyszerű és tömör választ ad. „Hát próbálkozom. Szeremcsére olyan helyen nőttem fel, ahol atlétákkal, rendszeresen sportoló emberekkel voltam körülvéve. A szüleim igyekeztek egészségesen élni, ezért ezt az életmódot sajátítottam el én is. Hálaadáskor rendszeresen elmentünk futni, mielőtt nekiláttunk a nagy pulykavacsorának. A papám mindenkit arra ösztönzött, hogy mozogjon.”

Katie is elcsábul néha
Persze Katie sem tud mindig szigorú lenni magához, amikor fogyókúrázik: a vajas popcornról, a hagymakarikákról, a tortilláról és a vaníliás tejről, valamint a diétás kóláról még ő sem tud lemondani. És kedvenc időtöltései sem mindig a tetsmozgással függnek össze. Szabadidejében gyakran bukkan fel a bevásárlóközpontokban, táncos bulihelyszíneken, moziban is. És persze sokszor látni zöldövezeti futópályákon is!

Tom Cruise szerint egyetlen dologra kéne barátnőjének jobban figyelnie: sokkal több vitamint kellene fogyasztania ahhoz, hogy a színészek stresszes életvitelét jobban bírja.


További cikkeink a témában

bemelegítésedzés

Így teheted tönkre az edzésed

Írta:
tegnap 0 0

A bemelegítés és az levezetés az edzés szerves része. Ha ezeket is rendesen elvégzed, akkor csökken a sérülés veszélye, jobb teljesítményre leszel képes és hamarabb eléred a kívánt eredményeket. De van még néhány olyan dolog, amire érdemes figyelned, hogy hatékonyan és eredményesen mozoghass!

atlétaBaji Balázs

Baji Balázs elmondja, mi sikerének titka

Írta:
5 napja 0 0

Néha mindenkinek jól jön egy kis segítség, legyen bármilyen kitartó és elhivatott céljai felé való törekvésében. A legkitartóbbak pedig a csúcson sem pihennek meg, hiszen mindig van tovább. A Scitec Institute, a sportteljesítmény és az egészségfejlesztés intézménye, Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutót kérdezte sikerének titkáról.