Főoldal > mozgas > Katie Holmes fogyókúrás titka

Katie Holmes fogyókúrás titka

fogyókúraKatie Holmessztár
0 0

Írta:

Arra a kérdésre, hogy hogyan tud mindig csinos és karcsú maradni, Katie egyszerű és tömör választ ad. „Hát próbálkozom. Szeremcsére olyan helyen nőttem fel, ahol atlétákkal, rendszeresen sportoló emberekkel voltam körülvéve. A szüleim igyekeztek egészségesen élni, ezért ezt az életmódot sajátítottam el én is. Hálaadáskor rendszeresen elmentünk futni, mielőtt nekiláttunk a nagy pulykavacsorának. A papám […]

Arra a kérdésre, hogy hogyan tud mindig csinos és karcsú maradni, Katie egyszerű és tömör választ ad. „Hát próbálkozom. Szeremcsére olyan helyen nőttem fel, ahol atlétákkal, rendszeresen sportoló emberekkel voltam körülvéve. A szüleim igyekeztek egészségesen élni, ezért ezt az életmódot sajátítottam el én is. Hálaadáskor rendszeresen elmentünk futni, mielőtt nekiláttunk a nagy pulykavacsorának. A papám mindenkit arra ösztönzött, hogy mozogjon.”

Katie is elcsábul néha
Persze Katie sem tud mindig szigorú lenni magához, amikor fogyókúrázik: a vajas popcornról, a hagymakarikákról, a tortilláról és a vaníliás tejről, valamint a diétás kóláról még ő sem tud lemondani. És kedvenc időtöltései sem mindig a tetsmozgással függnek össze. Szabadidejében gyakran bukkan fel a bevásárlóközpontokban, táncos bulihelyszíneken, moziban is. És persze sokszor látni zöldövezeti futópályákon is!

Tom Cruise szerint egyetlen dologra kéne barátnőjének jobban figyelnie: sokkal több vitamint kellene fogyasztania ahhoz, hogy a színészek stresszes életvitelét jobban bírja.


További cikkeink a témában

alakformálásdiéta

Alakformálás bárhol, bármikor!

Írta:
5 napja 0 0

Nincs időd heti kétszer-háromszor edzőterembe járni? Semmi gond! Az álomalak otthon is elérhető! Dudás Lili személyi edző, fitneszversenyző, az Életmódváltók program Scitec mentora olyan gyakorlatokat mutat, amelyekhez ki sem kell mozdulnod otthonról, mégis nagyon hatékonyak, ha az alakformálás a célod.