Főoldal > dieta > Amit tudnod kell a lúgosításról! – étrendajánlattal

Amit tudnod kell a lúgosításról! – étrendajánlattal

diétaétrendfogyókúralúgosítás
0 0

Írta:

A lúgosítás alapjai Vajon melyek azok az ételek, amik savasítanak? Hogyan hozhatod egyensúlyba a szervezeted? Összegyűjtöttük neked azokat az ételeket és italokat, amelyek valóban lúgosítják a szervezeted. – Katt ide! Lúgosító étrend az elhízás ellen? A lúgosító étrend alkalmazásáról és jelentőségéről számos cikk látott már napvilágot. Dietetikus szakértőnk annak járt utána, hogy van-e valóságalapja a […]

A lúgosítás alapjai

Vajon melyek azok az ételek, amik savasítanak? Hogyan hozhatod egyensúlyba a szervezeted? Összegyűjtöttük neked azokat az ételeket és italokat, amelyek valóban lúgosítják a szervezeted. – Katt ide!

0019528_1.jpg ()

Lúgosító étrend az elhízás ellen?

A lúgosító étrend alkalmazásáról és jelentőségéről számos cikk látott már napvilágot. Dietetikus szakértőnk annak járt utána, hogy van-e valóságalapja a lúgosító étrend testsúlyra gyakorolt pozitív hatásainak. – Katt ide!

14 napos lúgosító étrend

Ha már megismerkedtél a lúgosítás alapelveivel, akkor próbáld ki kéthetes lúgosító étrendünket, amely segít a túl savas élelmiszerek fogyasztása  miatt kialakult problémákat megszüntetni – vagy legalábbis enyhíteni. – Katt ide!

Lúgosító menü – házilag

Ha te magad szeretnéd összeállítani lúgosító menüdet, akkor nincs más dolgod, csak annyi, hogy kövesd a cikkünkben szereplő irányelveket! Lássuk, melyek ezek!  - Katt ide! 

Lúgosíts 1 nap alatt!

Nincs időd hosszú, több napig tartó kúrába belefogni? Akkor egy napos lúgosító étrendünket neked találták ki! Szerezd be a szükséges élelmiszereket és vágj bele!– Katt ide!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

diétaegészség

5 ok, amiért a diétád valójában kövérít

Írta:
4 órája 0 0

Te is jártál már úgy, hogy kipróbáltál egy új csodadiétát és valójában híztál? Egy felmérés szerint minden harmadik nő csalódott a diétája után, amikor mérlegre áll. Átlagosan 2 kilót szedtek fel a fogyókúra kezdetekor feljegyzett súlyukhoz képest. Meglepő, hogy mindez hogyan lehetséges. Íme az öt leggyakoribb ok, amiért a fogyókúra növelheti a derékbőséged.