Főoldal > ÉV EDZŐJE > Keressük az Év edzőjét! Ki lesz az?

Keressük az Év edzőjét! Ki lesz az?

BiotechUSAcsoportos edzőedzésÉv edzőjemozgásprezentersportszemélyi edző
0

Írta:

A WellnessCafé szeretné megtalálni 2018-ban az Év edzőjét – akkreditálj, jelölj, szavazz, nyerj!

Nagyon szeretünk edzeni, edzésre járni, mozogni, és nagyon szeretjük az edzőinket is, akik segítenek céljaink elérésében és akik megismertetik velünk a mozgás örömét. Te is így vagy ezzel? Szeretnénk megtalálni, kik azok az edzők, akikre a legtöbben szavaztok, akik szerintetek a leghitelesebbek, és akiknek a legtöbbet köszönhetünk – ezért keressük az Év edzőjét!

Lehet, hogy a te edződ lesz az, vagy épp téged választanak meg a vendégeid, ha edzőként dolgozol? Bármi lehetséges!

Három kategóriában szeretnénk megtalálni az Év edzőjét!


Személyi edző:

Ő az az edző, aki a személyre szabottan, csak neked készít edzésprogramot, levezeti az edzésed, motivál, segít a fejlődésben, céljaid elérésében.


Csoportos edzést tartó edző:

Ő az az edző, aki változatos és izgalmas edzéseket tart nem csak neked, de odafigyel mindenkire, segít, motivál, lelkesít, összefogja a csapatot, közösségé formál.


Prezenter:

Ő az az edző, aki nagyközönség előtt tart órákat, fitneszeseményeken lép fel, és akinek a DVD-jére akár otthon is edzhetsz a saját nappalidban.


Segíts nekünk, hogy megtalálhassuk őket!

Mi a teendőd?

Ha edző vagy:

Akkreditáld magad az Év edzője jelöltek közé, hogy aztán a vendégeid jelölésükkel és szavazataikkal kifejezhessék támogatásukat.

Ha az edződet szeretnéd jelölni:

Szólj az edződnek, hogy akkreditáljon mielőbb, hogy aztán őt is lehessen jelölni, majd szavazni rá!

Miért akkreditálj, miért gyűjtsd a jelöléseket?

Ha edzőként akkreditálsz, akkor bekerülsz azok közé, akiket aztán a tanítványai jelölhetnek az Év edzője díjra. Minél több jelölés érkezik egy, az Év edzője szavazásra akkreditált edzőre, annál nagyobb eséllyel kerül be a kategória azon 5 edzője közé, akik közül végül a szavazatok alapján kikerül az Év edzője!

Az Év edzője szavazás menete:

Július 11-től augusztus 26-ig: edzői akkreditációs szakasz, amikor az edzők jelentkezhetnek, illetve a tanítványok kérhetik edzőjüket, hogy jelentkezzenek az Év edzőjének

Szeptember 4-től szeptember 23-ig: jelölési szakasz, amikor az akkreditált edzőkre jelöléseket lehet leadni, illetve még mindig lehet edzőket akkreditálni a jelöltek közé

Október 2-től október 16-ig: szavazási szakasz, ahol a három kategória 5 legtöbb jelölést kapott edzőjére lehet voksolni, a végén közülük kerül ki az Év edzője kategóriánként


A nyertes edzők 1 évig használhatják a Wellnesscafé ÉV EDZŐJE címet,
100 000 Ft értékű BioTechUSA táplálék-kiegészítő utalványt,
egy All You Can Move ajándékcsomagot kapnak,
bekerülnek a Wellness magazinba, és a WellnessCafé.hu oldalra.

Akkreditálj, gyűjtsd a jelöléseket, kerülj be a kategória top 5 jelöltje közé, majd legyél te az Év edzője!



További cikkeink a témában

BiotechUSADiaz

Diaz fitt kulisszatitkai

Írta:
0

Csöndör László Diaz nevét már az egész ország ismerheti, hiszen a Fluor Tomival közös Wellhello zenekar elnökeként évek óta a hazai popzene csúcsán ad koncerteket országszerte és ontja magából a jobbnál jobb slágereket.

Kövess Facebook-on!
X