Főoldal > AKTUÁLIS > Eddz, izmosodj, élj!

Eddz, izmosodj, élj!

edzéserősítő edzéskönyv
0

Írta:

Összegyűjtöttük a legjobb könyvújdonságokat, amelyek segítenek neked az edzésben és a regenerálódásban.

Egyél, izmosodj, szépülj! – Sohee Lee

Étkezz egészségesen! Izmosodj! Légy gyönyörű! Milyen egyszerűnek tűnik… Akkor miért olyan nehéz? Diétákkal, edzéstervekkel és önbizalom-problémákkal küzdő nők milliói tanúsíthatják, hogy nincs az a fitneszprogram, ami mindenkinél egyformán beválna.
Sohee Lee edző maga is megharcolt a saját démonaival, és legyőzte őket, ezért úgy döntött, más nőkön fog segíteni. Most veled is megosztja a kiegyensúlyozott táplálkozással és a valóban eredményes edzéssel kapcsolatos tapasztalatait.
Az Egyél, izmosodj, szépülj! praktikái és stratégiái segítségével képes leszel a hosszú távú változásra. Sohee útmutatásai alapján felismerheted, mi hátráltat, miből nyerhetsz motivációt, és azt is, mit tehetsz a fejlődésedért. Sohee bebizonyítja, hogy

• az étkezés nem önsanyargatás, és nem az életmódodnak kell az étrendedhez igazodnia, hanem épp fordítva;
• nőként is emelhetsz nehéz súlyokat, anélkül hogy férfias izomtömeget szednél magadra;
• az elért eredmények folyamatosan fenntarthatók, sőt túl is szárnyalhatók.

Az EGYÉL, IZMOSODJ, SZÉPÜLJ ! egy átlátható, 12 hetes edzésprogramot is tartalmaz, amelyet tetszés szerint módosíthatsz az edzésmúltad, a rendelkezésre álló időd és a céljaid függvényében.
Ez a könyv más, mint a többi. Mire a végére érsz, a mértékletesség szakértője leszel, és búcsút inthetsz az extrém diétáknak. Nyugodtan vehetsz magadnak egy sütit – és minden falatot élvezni fogsz!

SOHEE LEE erőemelő, egészségmegőrzéssel foglalkozó és erőnléti edző, sporttáplálkozási szakértő és kutató, saját edzőtermet vezet. Arra specializálódott, hogy segítsen a nőknek egészséges kapcsolatot kialakítani az étellel és a testükkel, miközben a fitneszcéljaikról sem kell lemondaniuk.

„Sohee Lee kőkeményen betalál Egyél, izmosodj, szépülj! című első könyvével. Mindent összefoglal, ami a táplálkozásod és a gondolkodásmódod radikális átformálásához szükséges, ráadásul olyan profi edzésprogramot kínál, amelynek minden pontjával mélyen egyetértek. Ez aztán a valódi tudomány – ugyanakkor cseppet sem száraz vagy unalmas. Kövesd Sohee ajánlásait, és élvezd a tested és az elméd átalakulását!” 
Bret Contreras, a Feszes és formás című könyv társszerzője

„Pár éve még alig lehetett arról beszélni, hogy egy nő erőedzést végezve tegyen szert remek alakra, illetve a mindennapokban is használható erőre, állóképességre. Sohee könyvének ott a helye minden női sportoló és nőket edző szakember polcán.”
Lakatos Péter, StrongFirst Master oktató, Carlson Gracie Jiu Jitsu – barna öv

A hengerezés kézikönyve – Kyle Stull

A hengerezés tudománya a fitnesz világának egyik legféltettebb titka. A henger a jó közérzet záloga: bizonyítottan serkenti a vérkeringést, felkészíti az izmokat a fokozott igénybevételre, felgyorsítja a regenerációt.

Rossz a tartásod? Gyakran sajog-nyilall a hátad, a derekad, a vállad? Merevnek és nehézkesnek érzed magad? Gyakran megsérülsz? Kyle Stull, a hengerezés elismert szakértője segít, hogy megszabadulj a fájdalmaktól, visszanyerd a mozgékonyságodat, és könnyed természetességgel mozogj, akár gyerekkorodban. A hengerezés kézikönyve a legfrissebb tudományos kutatásokra támaszkodva, lépésről lépésre mutatja be a szivacshengerezési technikákat. Megtudhatod, hogyan használd biztonságosan és hatékonyan, valamint azt is, hogy a különböző típusú hengerek mire valók. Megismertet a különböző testrészeid hengerezési módjaival, és megtanít arra, miként ötvözd a hengerezést más módszerekkel, hogy az eredményeid tovább javuljanak. Ezenkívül a helyes légzési és nyújtási technikákat is elsajátíthatod. Hajlékonyabbá válhatsz, és a regenerációd is jelentősen felgyorsul! A könyvből szerzett ismeretek alapján összeállíthatod a saját, személyre szabott programod, amely megoldást jelent a problémáidra!

A hengerezés kézikönyve azoknak szól, akik mozgás segítségével szeretnének javítani az életminőségükön. Olyan – mindenki számára járható – utat mutat, amely a rehabilitációtól a csúcsteljesítményig vezet. Eddz, pihenj és gurulj a sikerért!

Kyle Stull hivatásos masszázsterapeuta, erő- és állóképességi, illetve korrekciósgyakorlat-specialista. Kyle az egészségtudomány területén szerzett doktori címet, a rehabilitáció témakörében MSc diplomával, a sportmenedzsmentében pedig BSc diplomával rendelkezik.

Csak pár évet kell visszamenni az időben, hogy Te legyél a legfurcsább sportoló az edzőteremben, mert az edzésed elején és végén hengerezel. Ma már szinte minden profi edzőteremben megtalálható ez az eszköz, sőt sokan otthonra is beszerzik a regenerációt elősegítő SMR-hengert. Itt a lehetőség, hogy megtanuld a hengerezés fortélyait, ez a könyv ebben nagy segítségedre lesz.- Lakatos Péter, StrongFirst Master oktató, Carlson Gracie Jiu Jitsu – fekete öv

A testépítésen túl – Pavel Tsatsouline

Urald az edzésed legizzasztóbb pillanatait, előzd meg a sérüléseket, érj el példátlan mértékű erőnövekedést, és építs még több izmot! A régi idők klasszikus tudása ötvözve a modern idők tudományos áttöréseivel.

Pavel egész életét az erőedzés tanulmányozásának szentelte. Eredményeit amerikai és a szovjet különleges alakulatok, az Egyesült Államok tengerészgyalogsága, a SWAT, profi sportolók, harcművészek, tornászok, erőemelők, súlyemelők, olimpiai bajnokok edzésein kamatoztatja – olyanoknál, akiknél kizárólag az eredmények számítanak, és a bukásra nincs mentség…

Pavel már elvégezte helyetted a munka dandárját, klasszikusnak számító, szinte elfeledett szakkönyveken rágta át magát, korunk legjobbjaival vitatta meg tapasztalatait, és a saját testét vetette alá a kísérletezésnek. Módszerei olyan katonáknál és rendőröknél bizonyítottak, akiknek egyetlen rossz mozdulata is végzetes lehet, és olyan atlétáknál, illetve harcművészeknél, akik a segítségével valósították meg álmaikat.

A testépítésen túl Pavel legütősebb stratégiáinak, tippjeinek és gyakorlatainak összefoglalója, amely a legapróbb, kulcsfontosságú részleteket sem hagyja figyelmen kívül. Ismerd meg Pavel edzésrendszerét, amely elszánt férfiak és nők ezreit juttatta a csúcsra!

Láss A testépítésen túl, és felejtsd el a kifogásaidat! Tegyél szert brutális erőre, hozz ki a teljesítményedből a maximumnál is többet, és szárnyald túl önmagad!

A testépítésen túl az erőedzés titkainak kincsesbányája.”

Larry Scott, a Loaded guns szerzője, egykori Mr. America, Mr. Universe, az első Mr. Olympia

„Pavel A testépítésen túl című könyvében az edzés valamennyi aspektusával foglalkozik – a flexibilitástól az erőfejlesztés módszerein át egészen a tengerészgyalogság tréningjéig. Pavel gyakorlatai között mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Leborulok Pavel és A testépítésen túl nagysága előtt!”

Louie Simmons erőemelő, a Westside Barbell alapítója

„Tiszta szívből ajánlom A testépítésen túl című könyvet, amely minden egyes testrész erősítésével elképesztő alapossággal foglalkozik. Ha komolyan veszed a fizikumod fejlesztését, és a progresszív ellenállásos edzés új megközelítésére vágysz, szerezd be ezt a könyvet!”

Marty Gallagher erőemelő világbajnok, a Primitív őserő szerzője és az Egészség tiszta erőből társszerzője

A testépítésen túl az edzés átfogó enciklopédiája. Bárcsak elérhető lett volna már a pályám kezdetén! Pavel egyike azon keveseknek, akik képesek hatékonyan átültetni az edzéssel kapcsolatos tudományos ismereteket a való életbe. A helyedben azonnal nekiugranék az olvasásnak!”

Bud Jeffries erőemelő, a How to Squat 900 lbs szerzője

„Az egyik legjobban strukturált erőedzéssel foglalkozó könyvet tartod a kezedben, és a kötet nemcsak testépítőknek szól, hanem mindenkinek, aki már belekóstolt a súlyzós edzésbe, vagy épp most vágna bele. Mindez természetesen a Paveltől megszokott alapossággal tálalva és fanyar humorral fűszerezve.”

Lakatos Péter, StrongFirst Master oktató, Carlson Gracie Jiu Jitsu – fekete öv

A könyveket a Jaffa Kiadónál vásárolhatod meg.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X