Főoldal > aktualis > Paris Hilton csipke fürdőruhában domborít

Paris Hilton csipke fürdőruhában domborít

bikiniDJfürdőruhahírességkülföldi sztármodellParis Hiltonsztár
0 0

Írta:

Ha már a mesés Saint Barthélemy szigetén járt, nem hagyhatta ki a fürdőruhás fotózkodást – például ebben a fehér csipke csodában.

Paris Hilton néhány napja a sztárok körében is népszerű Saint Barthélemy, röviden St. Barts szigetére utazott, méghozzá testvére, Barron esküvője miatt. És ha már ott volt, gyakorlatilag egy fürdőruha fotózássá minősítette át ráérő idejét: a strandon minden nap más bikinikben és egyrészes fürdőruhákban fényképezkedett, köztük ebben a fehér csipkecsodában is.

Az örökösnő egyébként bátran megmutathatja magát szinte bármiben, nem kell takargatnia a testét, hisz remek formában van. Ezt viszont nem koplalással éri el, hanem azzal, hogy évekkel ezelőtt életmódot váltott: egyensúlyra törekszik, és sokkal egészségesebben él, mint korábban bármikor.

„Igyekszem egészségesebben élni. Ennek jegyében számos, kisebb-nagyobb változást iktattam be az életembe. Például egy éve eldöntöttem, hogy nem iszom szénsavas üdítőket. Ettől szinte egyik napról a másikra vékonyabb lett a derekam” – árulta el korábban.

Sokak szerint az ilyesmi tényleg hozzájárulhat ahhoz, hogy valamivel vékonyabbnak tűnjünk, mások viszont az átfogó megoldásokban hisznek. Abban, hogy a vékonyabb alkat eléréséhez és megtartásához az életmódváltás vezethet.

Az örökösnő azt mondja, ő összességében véve is jobban figyel a táplálkozására, mint korábban, és igyekszik egészségesebb alternatívákkal helyettesíteni például egészségtelenebb gyorséttermi kedvenceit: mondjuk hamburger és sült krumpli helyett általában pulykahúsos tekercset kér salátával.

„Ezen kívül imádom a zöld smoothie-kat, és rendszeresen fogyasztok különböző gyümölcs- és zöldségleveket. Több vitamint, zöldséget, gyümölcsöt, salátát és proteint viszek be a szervezetembe, mint korábban, és jobban is érzem magam a bőrömben” – nyilatkozta a híresség.

De persze irigylésre méltó vonalait nem tudná megőrizni, ha nem mozogna semmit. Egy ideig sokat járt konditerembe, és valósággal a testépítés szerelmese lett, de pár éve kerüli az edzőtermeket, mert ezek az exére emlékeztetik. „A kinti mozgásformákat viszont nagyon szeretem – mindent kipróbálok a síeléstől a jégkorongon át a szörfözésig. Mindig is nagyon aktív lány voltam, szeretek sportolni” – mondta.

A kinti mozgásformák mellé nemrégiben jött Paris életébe a pilates, amit azonnal megszeretett. „Számtalan izmot átmozgat, és bár látszólag nem nehéz, azért az edzés végén lehet érezni, hogy egy kiadós sportoláson vagyunk túl” – magyarázta.


További cikkeink a témában

edzőtáborjudo

Karakas Hédi: „A judo a szerelmem, a szerelmünkért pedig áldozni kell!”

Írta:
3 napja 0 0

A kétszeres olimpikon egyik szponzorának, a Scitec Nutrition-nek adott exkluzív interjút Japánból, ahová 6 hetes edzőtáborba érkezett. Sportolónőnk elárulta, mi az oka annak, hogy időről-időre visszatér a szigetországba, és arról is mesélt, mi nem hiányozhat soha a táskájából, van-e valamilyen kabalája, illetve miért kerüli ki a padlón levő csíkokat, mielőtt a tatamira lép…