Főoldal > aktualis > Így lett tökéletes Wonder Woman Gal Gadot-ból

Így lett tökéletes Wonder Woman Gal Gadot-ból

edzésfilmGal GadotszépségszínésznősztárWonder Woman
0 0

Írta:

A színésznőnek volt már egy jó alapja, de a forgatás előtt kemény munka várt rá.

Egy igazi amazon nem retten meg a harctól, az amazonok hercegnőjét, vagyis a Wonder Womant alakító Gal Gadot pedig valószínűleg attól az edzésmunkától sem ijedt meg, ami a forgatás megkezdése előtt várt rá.

Gal több hónapon át készült a filmre. Hetente háromszor sportolt edzőteremben, és kétszer „házi feladatként” otthon kellett megadott gyakorlatokat teljesítenie edzői utasításainak megfelelően.

Edzéstervében szerepelt többek közt kungfu, kickbox, capoeira, brazil jiu-jitsu, sok guggolás, húzódzkodás és súlyzós gyakorlat. Na és nem mellékesen rengeteg kardvívás, amiből a most következő videóban is kaphatsz egy kis ízelítőt.

A színésznő egyébként nem most ismerkedett meg az önvédelmi sportokkal és fegyverekkel: korábban két évet töltött harci oktatóként az izraeli védelmi erőknél. Olyan ügyesen bánik a fegyverekkel, hogy a Halálos iramban mozik alkotóinak nem is volt kérdés, hogy neki adják Gisele szerepét.

Gal ráadásul – „rendes” fiús csajként – imád motorozni, és nem mellékesen jól is csinálja. Ezért hát a Halálos iramban mozik forgatásán a motoros jeleneteket is ő forgatta le, nem a kaszkadőrök.

A 32 éves sztárról így első ránézésre kevesen mondanák meg, hogy amúgy kétgyerekes anyuka: férjével, Yaron Versanóval két kislányuk van. A nagyobbik, Alma már ötéves, a kisebbik, Maya pedig idén márciusban született.

A színésznő már öt hónapos terhes volt Mayával, amikor kiderült: a Wonder Woman bizonyos jeleneteit újra kell forgatni. Így hát újra felvette a Csodanő-szerkót, és állítólag zokszó nélkül megcsinált mindent újra, amit csak kért tőle a rendezőnő. A pocakját pedig utómunkával tüntették el a felvételekről.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában