Főoldal > MAGAZIN > Jöhet egy bögre tuti tea?

Jöhet egy bögre tuti tea?

almaforralt borgyógyteagyümölcsteameleg italmeleg teanarancsteatéli teazöld tea
0

Írta:

Forró teát kortyolgatni a zimankóban – nincs is ennél kellemesebb téli program! Fogd a kezedbe a kedvenc bögrédet, és igyál egy csészével a legfinomabb fűszeres teakeverékekből.

Édesszájúaknak: fahéjas alma tea

Szuper jó társ egy olyan estéhez, amikor otthon egyedül olvasgatsz a kandalló mellett. Az alma és a fahéj páratlan párost alkotnak: már az első korty után azt fogod érezni, mintha beleharaptál volna egy isteni forró almás pitébe

Barátnős csacsogáshoz: rumosdió gyümölcstea

Egy barátnős délután tökéletes kísérője lehet ez a tea. Az egyébként is kellemes csokoládés, diós ízt bolondítja meg egy kis extra rumaroma. Ne aggódj, becsípni nem lehet tőle, de így is különleges ízélmény lesz!

Téli sportok után: narancsos fehér tea

A legfincsibb tea, amivel mindenképp meg kell kínálnod a pasidat egy közös szánkózás vagy korcsolyázás után. Igazi felüdülést fog jelenteni mindkettőtöknek a selymesen lágy ital, ami a koffein miatt új élettel tölti meg az elfáradt tagjaitokat.

Glass of tea, star anise, cinnamon, apple and lemon, Image: 208835708, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy

Fűszeres melengető: forralt boros gyümölcstea

Ha egyébként is szereted a forralt bort, miért ne élvezhetnéd az ízét alkoholmentes verzióban is? A fűszeres, forralt bor ízesítésű gyümölcstea koffeinmentes, így a nap bármely szakaszában fogyaszthatod, hidegen és melegen egyaránt.

Tuti téli ébresztő: zöld tea echinaceával

Ha szereted a kesernyés ízt, akkor ezt a zöld teát neked találták ki. Mivel koffeint tartalmaz, érdemes reggel fogyasztanod: amikor visszahúz az ágy egy téli reggelen, tölts magadnak belőle és élvezd a frissítő ízeket.

A teljes cikket keresd a Wellness magazin 2016. januári lapszámában!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

proteinrecept

A tökéletes protein shake receptje

Írta:
0

Csapvíz és proteinpor? Ugyan! Ha igazán ütős edzés utáni italt kevernél, egy sima fehérje shake helyett inkább egy fincsi protein smoothie-ban gondolkodj, ami nemcsak isteni frissítő, de még az alakformálásban is a segítségedre lesz.

Kövess Facebook-on!
X