Megunhatatlan a fekete és a fehér

bőrápolásdezodorillatniveaszépség
0 0

Írta:

Fekete és fehér. Ez a klasszikus összeállítás talán soha sem megy ki a divatból, és minden nő szekrényében megtalálható.

Ezek a kifejezetten ellentétes színek a legnagyobb kontrasztot alkotják. Ezt a kombinációt szeretjük a legtöbben, ám a legnagyobb gondokat is ez okozza. A fekete öltözék fokozatosan kifakul, a fehér pedig megsárgul. Ezen kívül az izzadásgátlók okozta nem kívánatos foltokkal is fel kell vennünk a harcot.

Hogyan lehetséges ez? A sötét öltözéken a legtöbb szokványos izzadásgátló rögtön a használat után fehér foltot hagy, amit ha időben kimosunk, megszabadulhatunk tőlük. A makacs sárga foltok csak többszöri mosás után jelennek meg az alumíniumsó és a mosószer alkotóelemei között létrejött kémiai reakció következtében. A Hohensteini Textilintézettel együttműködésben kutatóinknak sikerült felfedezniük olyan speciális összetevőket, amelyek a mosás során hatékonyan tüntetik el a sárga foltok okozóját.

A NIVEA megoldása a foltokkal kapcsolatos problémáidra: a láthatatlan Invisible for BLACK & WHITE, amely nem hagy semmilyen sárga foltot a fehér ruhán, sem pedig fehér nyomot a fekete öltözéken. Most új üde illatban! 


További cikkeink a témában

hajhajápolás

Hullámok és loknik: készítsd el és ápold!

Írta:
9 napja 0 0

A hullámos haj sikkes és sokoldalú. Lehetsz vele elegáns díva, de féktelen lázadó is. Ezt a frizurát egyáltalán nem bonyolult elkészíteni – elég átkefélni, rögzíteni és már indulhatsz is. A hullám ráadásul a hosszú és a rövid hajú nőknek is jól áll. Csak ne feledd: a forró hajsütővas rendszeres használata árt a hajnak, így hát gondolj előre rakoncátlan tincseid ápolására.