Főoldal > SZÉPSÉG > Segítség, hepehupás a bőröm!

Segítség, hepehupás a bőröm!

combfeszesítéshízásnarancsbőr
0

Írta:

A meglazult bőr sokszor még az irigyelt alakú nőket is kiborítja. De szerencsére a hullámos testkontúr, a feszességét vesztett comb, a hepehupás csípő és a redős has ellen is létezik már hatékony módszer!

Az itt-ott meglazult bőr akkor sem nyújt szép látványt, ha nincs gond az alakunkkal. És ha még egy kevéske zsír is lerakódik a „megfelelő” helyeken, akkor jön a tökéletes katasztrófa: a narancsbőr, amelyet a meggyengült bőr rostjai közt átnyomakodó zsírsejtek okoznak.

Meglazult a bőröd? A megújítás segít!

Ha téged is gyengébb szerkezetű bőrrel „áldott” meg a genetika, vagy egyéb okokból (pl. fogamzásgátló szedése, terhesség, fogyás, öregedés miatt) meggyengült a bőröd, akkor csak a megújításától remélhetsz valódi javulást! Ez nem könnyű feladat, de nem is lehetetlen.

Bye-bye hullámos bőr – Hello feszes test!

A sikerhez túl kell lépned a házi praktikákon és kenceficéken, hiszen ezek hatása nem elég erős. A valódi megoldást a gépi testkezelések jelenthetik. Napjainkban az egyik leghatékonyabb eljárás a rádiófrekvenciás testfeszesítés, amely mélyen a bőrbe hatolva képes beindítani a kollagénháló újjáépülésének folyamatát, azaz a bőr megújulását. Így néhány hetes kezeléssorozat után látványosan feszesebb bőrnek és áramvonalas kontúroknak örülhetsz.

Persze a kezelések sok-sok lemondással járnak: időpontot kell egyeztetned, rendszeresen rá kell szánnod az időt, le kell vetkőznöd mások előtt, és jelentős költségekkel is számolnod kell, főleg ha több problémás testrészed van.

Mit tehetsz, ha ehhez sem kedved sem időd nincs? Szerezd be te is azt az otthoni testfeszesítő készüléket, ami már számos magyar sztárnak (Pl. Horváth Éva, Weisz Fanni, Takács Nóra) és bloggernek is bevált!

Így lesz gyönyörű testkontúrod otthon is

A Forever Beauty 4TECH testfeszesítő gépbe az esztétikai szalonok profi rádiófrekvenciás (RF) technológiáját építették be. A masina különlegessége, hogy 4 bőrmegújító, keringésfokozó és zsírcsökkentő eljárást egyesít, így komplex testfeszesítő és narancsbőr elleni kezeléseket végezhetsz vele, mintha csak szalonban lennél!

A bőrmegújításban az RF és vörös LED terápiája segít majd neked. Ha pedig a rettegett narancsbőr is megjelent a testeden, akkor kiegészítésképpen a zsírcsökkentő és keringésfokozó funkciókat (UH mélymasszázs, VIB masszázs) is bevetheted!

Kényelmes kezelés, tesztelt hatékonyság

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni és testfeszesítő készüléket már számos híresség, blogger és újságíró is kipróbálta és ajánlja. A gép Weisz Fanni tesztjén is sikerrel vette az akadályt. Bár a fiatal szépségnek az alakja tökéletes, bőre állapotával – sok más karcsú nőhöz hasonlóan – ő sem volt teljesen elégedett. Az alábbi videóból kiderül, mi a véleménye erről a szuper kis gépről.

Ha neked is megtetszett ez a profi testfeszesítő gép, akkor a NarancsborStop.hu weboldalon többet megtudhatsz róla. Sőt, akár ingyenes próbakezelésre is bejelentkezhetsz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X