Főoldal > SZÉPSÉG > Ezek a legjobb testkezelések és masszázsok (x)

Ezek a legjobb testkezelések és masszázsok (x)

fogyásmasszázsspatestkezeléswellness
0

Írta:

ISIS Day Spa – Új életre kelt! Az ókori Rómában a fürdő a megtisztulás, a megújulás, és a társadalmi érintkezés színtere volt. Az emberiség már kétezer évvel ezelőtt is felismerte azt, amit a XXI. század zaklatott életvitelében újra felfedez magának: Sanus Per Aquam (SPA), azaz víz által gyógyulni!A jelenkorban is ugyanolyan hódítók és harcosok vagyunk […]

ISIS Day Spa – Új életre kelt!

Az ókori Rómában a fürdő a megtisztulás, a megújulás, és a társadalmi érintkezés színtere volt. Az emberiség már kétezer évvel ezelőtt is felismerte azt, amit a XXI. század zaklatott életvitelében újra felfedez magának: Sanus Per Aquam (SPA), azaz víz által gyógyulni!
A jelenkorban is ugyanolyan hódítók és harcosok vagyunk a saját életünk hadszínterén, mint a régi birodalmak lakói. Nyertes vagy vesztes csatáink után szükségünk van az ellazulásra, pihenésre, felfrissülésre, hogy másnap újult erővel kezdhessünk hozzá a feladataink megoldásához! Ebben nyújtanak segítséget Önnek az ISIS day spa-ban.
A vízzel való találkozás különböző formáit élvezhetjük itt. A szauna és gőzkabin önmagában is használható, de a kezeléseket úgy állították össze, hogy az egyes elemek kombinálásával, pl. a gőzkabin használata utáni törökfürdetés, még teljesebb hatást érjenek el! Egy kakaós, kókuszos, vagy akár szőlős, testradír, vagy egy iszappakolás utáni esőerdő zuhanyfürdő felejthetetlen élményt nyújt! A kádfürdők színes választékának, lazító, frissítő érzete pezsgőfürdővel fokozható.
Nem bíznak mindent a vízre! A legkülönfélébb masszázsokat lehet itt igénybe venni a hagyományos nyugati típusú svéd masszázstól a tradicionális thai masszázson, az indiánoktól átvett lávakövesen át az új-zélandi maori változatig.  Ennek a masszázsnak további különlegessége, hogy kismamáknál is alkalmazható!
A párban is igénybe vehető szolgáltatásaikkal mással is megoszthatja örömét!
A Vendégek szépség megőrzését professzionális kozmetikai, illetve kéz-és lábápolási kezelések biztosítják.
Az ISIS day spa-ban nagy hangsúlyt fektetnek a természetes testápolásra! Kezeléseikhez olyan természeti kincseket választanak, melyeket  különböző ősi kultúrák  népgyógyászatának hagyományai őriznek, s melyek összetételének hatékonyságát a modern orvostudomány is bizonyította, elismerte. A minőségre is odafigyelnek! Magas tisztaságú,paraben és egyéb káros adalékoktól mentes alapanyagokat használnak! 
Bármit is választunk biztosak lehetünk benne, hogy a kezelés után testünk új erőre kap, lelkünk megtisztul és felkészülten várjuk az új kihívásokat.
 
Közeleg a Karácsony!
Az ajándékozás öröm: nem csak kapni, hanem adni is jó! Szeretné valami igazán eredeti, felejthetetlen exkluzív ajándékkal meglepni azokat, akik fontosak az Ön számára?
Az ISIS day spa ajándékutalvány, melyet az ajándékozó egyedi kéréseinek megfelelően tudnak összeállítani, méltó az ünnep nagyságához!

Kövesse az ISIS day spa-t a Facebook-on és nyerjen!
Amennyiben 2011. november 14-e és december 4-e között csatlakozik az  az ISIS day spa rajongói oldalához, szerencsés nyertese lehet a 10 darab kisorsolásra kerülő, 35.000 Ft értékű „Bársonyos Ősz” kezelési csomag egyikének.

Még több információ: www.isisdayspa.hu és www.facebook.com/ISISdayspa

isis 282.jpg ()

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez!

Keleti kényelem és aktív kikapcsolódás – Oriental Spa Wellness- és Fitneszközpont

Az Oriental Spa Wellness- és Fitneszközpont a Ramada Resort Budapest****superior szállodában található. A háromszintes, keleties hangulatú spa ötvözi a luxust a családias hangulattal. Az aktív kikapcsolódást kedvelőknek és a wellness szerelmeseinek – mind szállóvendégeknek, mind külső vendégeknek – egyaránt biztosítja a nyugodt pihenést, a regenerálódást a hétköznapokon is. Az Oriental Spa a szolgáltatásait a mai igényeknek megfelelően alakította ki, így a hagyományos lehetőségektől kezdve a legmodernebbekig minden megtalálható, legyen szó akár fitneszről, akár wellnessről.  A spaban találhatóak egzotikus-, tradicionális-, török fürdők, Hamam-fürdő, élmény- és csendes medence, Mandala medence. A különleges szauna világban pedig aroma-, bio-, finn-, infraszauna, valamint gőzkabin is megtalálható. A kozmetikában minden igényt kielégítő arc- és testkezelések, a fitneszteremben TechnoGym kardió- és erősítőgépek, személyi edzők, ezen kívül fodrászat, manikűr-pedikűr, szolárium valamint fogászat várja az odalátogatókat. A napijeggyel és bérlettel érkezőknek pedig ingyenes gyermekmegőrzést biztosít az Oriental Spa mellett található Bongo Kids Club játszóház.

Bővebben: www.orientalspa.hu

orientalspa.jpg ()

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez!

Tökéletes test, tökéletes megújulás – Fogyasztóközpont

Van olyan állapot, amikor a táplálkozással és a mozgással nem tudunk segíteni.Ez a bőrünk fesztelensége, és a narancsbőr!

Számos testkezelés létezik erre a kérdésre.
Ilyen például az ALPHAMINS kapszula, melyben kényelmes fekvő helyzetben algás-koffeines krémmel bekenve pihenve szépülhetünk 45 percig.
Hatásai: Méregtelenítés, fogyás beindítása, feszesítés, narancsbőr kezelésre

Izomstimuláció, lipolizis: Mindkettő  mikroáramos kezelés,egyik feszesít,másik zsírt bont.

Nyirokút masszázs: lebontott zsírsejteket, salakanyagokat nyirokkeringés serkentésével kihajtjuk a szervezetből.

Paprikakrémes testtkercselés: paprikakrémmel bekenve a problémás területeket, fóliával betekerve pihen infralámpa alatt a vendég, miközben a paprikakrém kellemesen felmelegíti a kötőszövetünket és tisztul a bőrünk, és feszesedik.

UH kezelés: UH segítségével alak formálódhatunk és a feszesedhetünk.

Különböző masszázsok is vannak: relaxáló, frissítő, csokoládé, fogyasztó-cellulit masszázs.

Éppen kinek mire van szüksége, pihenésre, felfrissülésre,vagy éppen fáj a háta, vagy fogyni szeretne, és a makacs narancsbőrétől szeretne megszabadulni.
 
Még több kezelés: www.fogyasztokozpont.hu és www.facebook.com/fogyasztokozpont

fogyasztokp.jpg ()

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X