Újra összejön Katy Perry és Orlando Bloom?

énekesnőKaty PerryOrlando Bloompárszakításszerelemszínész
0 0

Írta:

Egyik barátjuk elég sejtelmesen nyilatkozott… 

Sokakat meglepetésként ért, hogy Katy Perry és Orlando Bloom szakított egymással, de a pár egy barátja szerint ez még korántsem a dolog végét jelenti – a névtelenül nyilatkozó bennfentes szerint nagyon is elképzelhető, hogy az énekesnő és a színész újra felmelegíti majd a kapcsolatát.

Ők ketten úgy 10 hónapja jöttek össze, de az elmúlt 3 hónapban már nem voltak egy hullámhosszon, ezért szakítottak. Na és persze egyesek szerint ehhez köze lehet annak, hogy Katy még mindig nem lépett túl exén, John Mayeren (ami szerintünk oltári nagy butaság lenne a részéről).

De egy, a párhoz közeli forrás szerint nincs kizárva, hogy egy kis idő múlva újra összejönnek – mármint Katy és Orlando. Ez részben annak is lehet majd köszönhető, hogy a gyönyörű énekesnő szoros kapcsolatot alakított ki a színész kisfiával, Flynnel, és nem szeretné, ha ez megszakadna a kapcsolat lezárása miatt.

Sokak szerint Katy és Orlando igazi álompár (volt), sőt, nem lepődtünk volna meg, ha eljegyzésre is sor kerül köztük – ezzel kapcsolatban néhány hónapja mi is megírtuk, hogy Orlando talán már a gyűrűket nézegeti, Katy pedig a menyasszonyi ruhákat… de úgy tűnik, jelenleg mindketten inkább karrierjükre koncentrálnak – az énekesnő új albumára, a színész pedig a UNICEF-fel folytatott munkájára.

Katy persze a külsejét sem hanyagolhatja el. Manapság már egészséges életmóddal szeretne karcsú maradni, de nem volt ez mindig így: korábban olyan szélsőségekre is hajlandó volt, hogy – diétázási céllal – hetekig csak babon éljen, amit persze nem is bírt túl sokáig betartani.

Napjainkban – több színész- és énekesnőhöz hasonlóan – ő is Harley Pasternak 5 faktoros diétáját követi, ami sokkal inkább egy felelősségteljes étrend elsajátítása, mint a szó szoros értelmében vett diéta. Napi öt étkezés során viszi be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, kevés zsírt és szénhidrátot, valamint sok szénsavmentes vizet.

Ehhez az étrendhez heti öt, alkalmanként 25 perces edzés is társul. Bemelegítésként 5 perc kardió edzés, majd 5 perc felsőtest-, és ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés következik. Ezután 5 perc fenék- és hasizom-erősítés, és zárásként ismét 5 perc kardió jön.

Mivel Katy nem szereti az edzőtermeket, sem a kondigépeken végzett gyakorlatok monotonitását, futópad és ellipszistréner helyett általában ugrókötelezik. „Imádom a ritmusát. Mindig felpörgeti az edzést, és persze engem is” – árulta el.


További cikkeink a témában

alvásébredés

Így készülj fel az óraátállításra

Írta:
tegnapelőtt 0 0

A nyári időszámítás március 26-án, vasárnap kezdődik: az órákat hajnali 2-kor kell átállítani 3-ra. Áramot takarítunk meg, védjük a környezetet, délután tovább van világos, amíg viszont hozzá nem szokik a szervezetünk, rosszabb lehet a közérzetünk és fáradtabbak lehetünk. Kis odafigyeléssel azonban zökkenő mentesebbé tehetjük az átállást

egészségprogram

5 dolog, amit ki kell próbálnod idén tavasszal  

Írta:
tegnapelőtt 0 0

Miután túl vagyunk a karácsonyon és a szilveszteren, kiélveztük a hógolyózás és a síelés minden örömét, ideje bevallanunk, hogy már rendkívül unjuk a telet. De szerencsére vége: kinyílt az első hóvirág, a medvék is kidugták az orrukat a barlangjukból, így mi is lassan elkezdhetünk reménykedni. Félre a megszokott programokkal, 2017 a folyókról szól: összegyűjtöttünk öt programot, amit nem hagyhatunk ki idén tavasszal – ráadásul nem kell hozzá elköltenünk az egész havi fizetésünket sem.

7 dolog, amit nem tudtál az utazási irodákról (X)

Írta:
3 napja 0 0

Tudtad, hogy a magyar utazási irodák szervezésében összesen a világ 183 országába juthatsz már el? És azt, hogy jelenleg 38 év azoknak a magyaroknak az átlagéletkora, akik utazási iroda szolgáltatásait veszik igénybe? Összegyűjtöttünk néhány érdekességet, amit nem gondoltál volna az utaztatókról.