Hamarabb érkezhet Amanda Seyfried kisbabája?

Amanda Seyfriedbabapocakszínésznősztárterhesség
0 0

Írta:

A színésznő máris méretes pocakkal közlekedik.

Mindannyian tudjuk, hogy sem a babapocak mérete, sem az anyukák megérzései nem árulják el egyértelműen, hogy pontosan mikor jön a baba, vagy épp mennyivel születik majd előbb vagy később. A DailyMail nemrég azt írta, hogy Amanda pocakjának méretét elnézve szinte biztos, hogy az általuk említett májusi időpontnál hamarabb érkezik majd a kisbabája.

A Lopott idő, A lány és a farkas valamint a Mamma Mia! sztárja viszont úgy tűnik, egyelőre sem a híresztelésekkel, sem semmi mással nem foglalkozik – legutóbb Nyugat-Hollywoodban kapták őt lencsevégre, amikor nyugodtan, mosolygósan sétált vőlegényével, Thomas Sadoskival.

A néhány napja készült fotók tanúsága szerint a kismama kiegyensúlyozott, és nagyon jól viseli várandósságát. Egy biztos: az alakja miatt nem aggódik, sőt, olykor bűntudat nélkül kedvez magának azzal, amit csak megkíván. A színésznő néhány hete azt nyilatkozta, hogy több túrót evett terhessége alatt már most, mint eddig bármikor, illetve egy másik interjúban elárulta, hogy vajas és cukros dolgokat kíván – vagyis főleg vajas finomságokat.

Amanda korábban sem tagadott meg magától semmit, amit megkívánt, de várandóssága előtt ügyelt a mértéktartásra. Edzője, Harley Pasternak régebben azt mondta róla, hogy Amanda nagyon tudatos lány – nemcsak remekül összpontosít az edzéseken, hanem azt is tudja, mely testrészein szeretne tökéletesíteni, és ezt milyen gyakorlatokkal érheti el.

„Egyik kedvence a súlyzós edzés, melynek segítségével a hátát és az alsó testtájait erősítettük meg” – árulta el Harley, amikor ügyfeléről kérdezték. Majd hozzátette: sem a gyakorlatok, sem a kőkemény edzés nem csökkenti Amanda lelkesedését, a színésznő ugyanis hihetetlenül motivált.

„Szeretnék jól kinézni, ami a munkám miatt mindig fontos számomra. Ha nem lennék remek formában, biztosan nem kaptam volna meg a Mamma Mia! című film egyik főszerepét, és nem változott volna meg az életem. De persze az egészségem a legfontosabb, emiatt sem hanyagolhatom el a rendszeres edzést és a helyes táplálkozást” – nyilatkozta korábban.

A színésznő korábban heti 5 alkalommal látogatta az edzőtermet, ahol alkalmanként 25 perces edzéseken izzadt. Bemelegítésként 5 perc kardió, majd 5 perc felsőtest-, és ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés következett. Ezután 5 perc fenék- és hasizom-erősítés, és zárásként ismét 5 perc kardió jött.

Emellett pedig Harley Pasternak 5 faktoros diétáját követte. Ennek értelmében napi öt étkezés során vitte be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, vizet, kevés zsírt és szénhidrátot.

Persze Amandának is vannak kicsit egészségtelenebb kedvencei: azt állítja, nagyon szereti a hasát, és egyik kedvenc kalóriabombája a pizza, amiből most tényleg lelkifurdalás nélkül ehet valamivel többet, mint amikor mondjuk egy-egy szerepre vagy fotózásra készült, és jobban figyelt az alakjára.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

alvásébredés

Így készülj fel az óraátállításra

Írta:
tegnapelőtt 0 0

A nyári időszámítás március 26-án, vasárnap kezdődik: az órákat hajnali 2-kor kell átállítani 3-ra. Áramot takarítunk meg, védjük a környezetet, délután tovább van világos, amíg viszont hozzá nem szokik a szervezetünk, rosszabb lehet a közérzetünk és fáradtabbak lehetünk. Kis odafigyeléssel azonban zökkenő mentesebbé tehetjük az átállást

egészségprogram

5 dolog, amit ki kell próbálnod idén tavasszal  

Írta:
tegnapelőtt 0 0

Miután túl vagyunk a karácsonyon és a szilveszteren, kiélveztük a hógolyózás és a síelés minden örömét, ideje bevallanunk, hogy már rendkívül unjuk a telet. De szerencsére vége: kinyílt az első hóvirág, a medvék is kidugták az orrukat a barlangjukból, így mi is lassan elkezdhetünk reménykedni. Félre a megszokott programokkal, 2017 a folyókról szól: összegyűjtöttünk öt programot, amit nem hagyhatunk ki idén tavasszal – ráadásul nem kell hozzá elköltenünk az egész havi fizetésünket sem.

7 dolog, amit nem tudtál az utazási irodákról (X)

Írta:
3 napja 0 0

Tudtad, hogy a magyar utazási irodák szervezésében összesen a világ 183 országába juthatsz már el? És azt, hogy jelenleg 38 év azoknak a magyaroknak az átlagéletkora, akik utazási iroda szolgáltatásait veszik igénybe? Összegyűjtöttünk néhány érdekességet, amit nem gondoltál volna az utaztatókról.