Főoldal > AKTUÁLIS > 23 kilót fogyott: így küzdött meg túlsúlyával a sorozatsztár

23 kilót fogyott: így küzdött meg túlsúlyával a sorozatsztár

diétafogyáskilóktitok
0

Írta: and

Saved by the Bell, Beverly Hills 90210, Két pasi meg egy csajszi, Miért pont Brian?, White Collar – csak néhány olyan sorozat, melyekből neked is ismerős lehet a bájos Tiffani Thiessen. A 38 éves színésznő nemcsak a szereptanulás, vagy a forgatásokra való felkészüléssel kapcsán találkozott már nehézségekkel, hanem gyermeke születése után is, két évvel ezelőtt. […]

Saved by the Bell, Beverly Hills 90210, Két pasi meg egy csajszi, Miért pont Brian?, White Collar – csak néhány olyan sorozat, melyekből neked is ismerős lehet a bájos Tiffani Thiessen.

A 38 éves színésznő nemcsak a szereptanulás, vagy a forgatásokra való felkészüléssel kapcsán találkozott már nehézségekkel, hanem gyermeke születése után is, két évvel ezelőtt. Akkor ugyanis csaknem 25 kilót szedett fel, amiből 23-tól meg is szabadult.

„Tiffani hamar rájött, hogy amikor nem kész ételt vásárol, hanem ő főzi meg az ebédet vagy a vacsorát, akkor kevesebb kalóriát, zsírt és sót fogyaszt” – árulta el a színésznő személyi edzője, Kathy Kaehler az In Touch magazinnak.

Majd hozzátette: a bájos híresség reggelire általában tojást, teljes kiőrlésű lisztből készült pirítóst és friss gyümölcsöket eszik, ebédre lazac és friss saláta a menü, vacsorára pedig általában csirkehús zöldségágyon, tonhalsaláta vagy csípős chilis bab kerül az asztalukra.

tiffani2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Tiffani életében az edzés korábban is fontos szerepet töltött be, de kislánya születése után még magasabb fokozatba kapcsolt, így alig négy hónap alatt ledolgozta a felszedett pluszkilók nagy részét.

„Az utolsó 9-10 kiló akart nehezebben lemenni, de végül attól is megszabadultam. Nem akartam rohanni, de persze nagyon boldog voltam, amikor visszanyertem a szülés előtti formám” – nyilatkozta.

A sorozatszínésznő lelkesen állt neki a pluszsúly ledolgozásának: heti ötször sportolt személyi edzőjével New Yorkban, majd Los Angelesben. „De a gondok hamar jelentkeztek, én ugyanis elég gyorsan ráunok az edzésre, és elmegy a kedvem az egésztől” – mondta.

Akkori személyi trénere, Josh Zittomer viszont résen volt, és mielőtt Tiffani kiábrándult volna, változatossá tette a mozgásra szánt alkalmakat. „Egyik nap futottunk és súlyzós gyakorlatokat végeztünk, másnap jóga vagy Pilates volt a program. Hagytam magam meglepni, illetve engedtem, hogy a változatosság tényleg gyönyörködtessen” – árulta el.

Majd hozzátette: korábban túrázott és futott, ezért utóbbihoz nagyon élvezte a visszatérést. „Túrázni pedig immár nem egyedül, hanem a családommal megyek, mert nemcsak a mozgás, hanem az együtt töltött idő szempontjából is remek választás” – nyilatkozta. 

A sorozatszínésznő tippje: „Bár a magazinokban gyakran láthatod, hogy néhány sztár hetek alatt visszanyeri a baba előtti alakját, ne kezdj kemény fogyókúrázásba és eszelős sportolásba a szülés után, inkább adj időt magadnak. Hidd el, a tested később nagyon hálás lesz, hogy nem hajszoltad túl magad, hanem fokozatosságra törekedtél!” – tette hozzá.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X