Főoldal > EGÉSZSÉG > Új megoldás a láthatáron férfi szexuális gondokra (x)

Új megoldás a láthatáron férfi szexuális gondokra (x)

merevedési zavar
0

Írta:

Ha a Te pasidnak is vannak nehézségei az ágyban (pl.: korai magömlés vagy merevedési gondok), akkor ez a cikk jó hírt hozhat Számodra. Biró László, a

Ha a Te pasidnak is vannak nehézségei az ágyban (pl.: korai magömlés vagy merevedési gondok), akkor ez a cikk jó hírt hozhat Számodra. Biró László, a férfi szexualitás elismert hazai szakértője szerint a módszerei a férfiak 80%-ának sikert hozhatnak.

Az amerikai Urologyhealth.org alapítvány kutatása szerint a merevedési problémákkal küzdő férfiakat gyakran korai magömlés is sújtja. Mivel a magömlés után a merevedés megszűnik, sokszor nehéz megmondani, hogy melyik a fő probléma a kettő közül.

Biró László, hazai szakértő szerint érdemes először a merevedési zavart rendbe tenni. Sok esetben ezután a korai magömlés akár magától is megszűnhet.

Az itthoni specialista az alábbi konkrét technikákat javasolja merevedési zavar ellen:

  1. Lazítsd el a barátodat

A lelki eredetű merevedési gondok általában akkor kezdődnek, amikor a férfi túl sokat aggódik. Ezért szeretkezés előtt próbáld ellazítani a barátodat. Ebben segíthet például egy masszázs, esetleg egy pohár bor. Próbáld meg őt teljesen kikapcsolni. Így eltereled a figyelmét, és remélhetőleg nem azon fog rágódni, hogy milyen lesz a szeretkezés kimenetele.

  1. Vezessetek be egy játékos szabályt

Beszéld meg a pároddal, hogy a következő néhány héten az együttlétek során bármit csinálhattok, de nem történhet behatolás. Ez nagyban segíthet levenni a lelki terhet a barátodról, mert nem az ő erekciója lesz az együttlét középpontjába állítva. Így nagyobb eséllyel, és spontánabbul fog létrejönni nála a merevedés.
Emellett megbízható potencianövelő alkalmazása is szóba jöhet átmeneti terápiaként.

A korai magömlés kezelésére a szakember egyszerűen végrehajtható gyakorlatokat javasol a könyvében. Továbbá egy gyógynövényes készítményt is ajánl korai magömlés ellen.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X