Főoldal > wellness > A rák húst és cukrot eszik, a zöldségektől “meghal”

A rák húst és cukrot eszik, a zöldségektől “meghal”

betegségegészséggyógyuláshúsrákzöldség
0 0

Írta:

A rák akkor tűnik fel az ember életében, amikor a szervezet nem elég erős a leküzdésére. Azonban nagyon sok egyéb tényezőt is érdemes figyelembe venni: genetika, környezet, étrend és életmód, ezek mind befolyásolják a rák előfordulását.

 

Annak érdekében, hogy fejleszteni tudd az immunrendszered, meg kell változtatnod az étkezési szokásaid. Fontos, hogy tisztában légy az alábbiakkal:

1. A cukor eteti a rákos sejteket. Ha az étrendedből eltávolítod a cukrot, a rák legfontosabb táplálékát vetted el. A cukor egyébként is ártalmas a szervezetedre, ezért sokkal jobb, ha valami természetes és egészséges édesítőt használsz helyette, például mézet. Nem csak az édeset, de a túl sok sót is érdemes elkerülni, mert szintén ártalmas a szervezetre. Esetleg használj tengeri sót a sima konyhasó helyett.

2. A tej arra ösztönzi a tested, hogy nyálkát termeljen, különösképpen a bélrendszert. A nyálka pedig a rákos sejtek egyik kedvenc tápláléka. Kerüld a tehéntejet, ha szeretnéd valamivel helyettesíteni, választhatsz például cukrozatlan mandulaitalt.

3. A rák a savas környezetben fejlődik és él a legkényelmesebben. A hús savas környezetet csinál a testedben. Ezért van az, hogy a betegség elkerülése végett halat és csirkét javasolnak az orvosok a marha és disznó helyett, ez utóbbiak ugyanis állati antibiotikumokat és hormonokat tartalmazhatnak, melyek veszélyesek az emberre.

4. Kerüld a kávét, teát, csokoládét, mert ezeknek nagyon magas a koffeintartalma. A zöld tea viszont jó választás, mert olyan összetevőket tartalmaz, melyek harcolnak a rákkal. Ha van rá mód, tiszta filterrel szűrt vizet igyál, mert ez nem savas, így nem lesz táptalaja a ráknak.

rakhuscukor2.jpg ()

5. Csinálj lúgos környezetet a testedben azzal, hogy a napi táplálékmennyiséged 80%-át friss zöldségekből és gyümölcsökből viszed be, s csupán a maradék 20%-ot főtt ételekből. A friss zöldségek leve élő enzimeket termel, mely az elfogyasztása után 15 perccel már növekedésre és fejlődésre bírja az új sejteket a sejtkárosodás helyén. A gyorsabb felszívódás érdekében zöldséglevet is fogyaszthatsz.

6. Az E-vitamin sikeresen pusztítja a rákos sejteket és eltávolítja a testből.

7. A rákos sejtek nem szeretik az oxigént. A testmozgás és a mély levegők vétele megtölti a tüdőt oxigénnel, de a rákos sejteknek ez a környezet kifejezetten taszító, nem képesek létezni benne.

A pozitív és aktív elme segíthet elkerülni a rákot, míg a stressz, a rohanó élet növeli a betegség kialakulásának kockázatát. Figyelj oda magadra, a táplálkozásodra, hogy boldog, kiegyensúlyozott és egészséges életet élhess!További cikkeink a témában

agyágynemű

Így lesz tökéletesen pihentető az alvás

Írta:
7 órája 0 0

Fontos az egészséges tápkálkozás, a nyugodt élet, a sok testmozgás, de mindezek mellett még van egy alapvető igénye testünknek, persze sok más mellett, melyet, ha nem tudunk megadni neki, akkor nagyon rövid időn belül kóros elváltozásokat okozhat testünkben és elménkben is. Ez pedig nem más, mint a pihentető és nyugtató alvás.