Főoldal > EGÉSZSÉG > A rák húst és cukrot eszik, a zöldségektől “meghal”

A rák húst és cukrot eszik, a zöldségektől “meghal”

betegségegészséggyógyuláshúsrákzöldség
0

Írta:

A rák akkor tűnik fel az ember életében, amikor a szervezet nem elég erős a leküzdésére. Azonban nagyon sok egyéb tényezőt is érdemes figyelembe venni: genetika, környezet, étrend és életmód, ezek mind befolyásolják a rák előfordulását.

 

Annak érdekében, hogy fejleszteni tudd az immunrendszered, meg kell változtatnod az étkezési szokásaid. Fontos, hogy tisztában légy az alábbiakkal:

1. A cukor eteti a rákos sejteket. Ha az étrendedből eltávolítod a cukrot, a rák legfontosabb táplálékát vetted el. A cukor egyébként is ártalmas a szervezetedre, ezért sokkal jobb, ha valami természetes és egészséges édesítőt használsz helyette, például mézet. Nem csak az édeset, de a túl sok sót is érdemes elkerülni, mert szintén ártalmas a szervezetre. Esetleg használj tengeri sót a sima konyhasó helyett.

2. A tej arra ösztönzi a tested, hogy nyálkát termeljen, különösképpen a bélrendszert. A nyálka pedig a rákos sejtek egyik kedvenc tápláléka. Kerüld a tehéntejet, ha szeretnéd valamivel helyettesíteni, választhatsz például cukrozatlan mandulaitalt.

3. A rák a savas környezetben fejlődik és él a legkényelmesebben. A hús savas környezetet csinál a testedben. Ezért van az, hogy a betegség elkerülése végett halat és csirkét javasolnak az orvosok a marha és disznó helyett, ez utóbbiak ugyanis állati antibiotikumokat és hormonokat tartalmazhatnak, melyek veszélyesek az emberre.

4. Kerüld a kávét, teát, csokoládét, mert ezeknek nagyon magas a koffeintartalma. A zöld tea viszont jó választás, mert olyan összetevőket tartalmaz, melyek harcolnak a rákkal. Ha van rá mód, tiszta filterrel szűrt vizet igyál, mert ez nem savas, így nem lesz táptalaja a ráknak.

rakhuscukor2.jpg ()

5. Csinálj lúgos környezetet a testedben azzal, hogy a napi táplálékmennyiséged 80%-át friss zöldségekből és gyümölcsökből viszed be, s csupán a maradék 20%-ot főtt ételekből. A friss zöldségek leve élő enzimeket termel, mely az elfogyasztása után 15 perccel már növekedésre és fejlődésre bírja az új sejteket a sejtkárosodás helyén. A gyorsabb felszívódás érdekében zöldséglevet is fogyaszthatsz.

6. Az E-vitamin sikeresen pusztítja a rákos sejteket és eltávolítja a testből.

7. A rákos sejtek nem szeretik az oxigént. A testmozgás és a mély levegők vétele megtölti a tüdőt oxigénnel, de a rákos sejteknek ez a környezet kifejezetten taszító, nem képesek létezni benne.

A pozitív és aktív elme segíthet elkerülni a rákot, míg a stressz, a rohanó élet növeli a betegség kialakulásának kockázatát. Figyelj oda magadra, a táplálkozásodra, hogy boldog, kiegyensúlyozott és egészséges életet élhess!



További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X