Főoldal > EGÉSZSÉG > Ismerd meg a legtutibb vágykeltő ételeket!

Ismerd meg a legtutibb vágykeltő ételeket!

0

Írta: and

A férfi szívéhez a hasán át vezet az út! De hogy ne csak a szerelmét, hanem a vágyát is felkorbácsold, használd a leginkább vágykeltő finomságokat. Ezek az ételek igazi afrodiziákumok: hatással vannak a hormonszintre, az agy kémiájára, fokozzák az éberséget, és persze aktivizálják a szexuális izgalmat. Spárga Ez a húsos zöld dárda nem véletlenül emlékeztet […]

A férfi szívéhez a hasán át vezet az út! De hogy ne csak a szerelmét, hanem a vágyát is felkorbácsold, használd a leginkább vágykeltő finomságokat. Ezek az ételek igazi afrodiziákumok: hatással vannak a hormonszintre, az agy kémiájára, fokozzák az éberséget, és persze aktivizálják a szexuális izgalmat.

Spárga

Ez a húsos zöld dárda nem véletlenül emlékeztet valamire: a fallikus megjelenés igazi afrodiziákumot takar! A spárga gazdag B6-vitaminban és folsavban is, amelyek fokozzák az éberséget és az orgazmust. Emellett E-vitamin tartalmának köszönhetően segíti a nemi hormonok aktivizálódását a férfiaknál és a nőknél egyaránt.

avokado.jpg ()Avokádó

Az energia és az egészséges libidó alapvető fontosságúak a jó szexnél, és az avokádó fogyasztása mindkettőhöz hozzájárul. A növény rengeteg ásványi anyagot, és telítetlen zsírokat tartalmaz, amelyek védik a szívet, és csökkentik a koleszterinszintet, a benne lévő B6-vitamin pedig serkenti az energiát és a nemi vágyat.

Chili paprika

A chili paprika megfűszerezheti a szexuális életet! A benne lévő kapszaicin felszabadítja az endorfinokat az agyban, amely eufóriát okoz, ezáltal növeli a kéjérzést is.

Csokoládé

A finom édesség triptofánt tartalmaz, amely segíti a szervezet szerotonin termelését, ezáltal olyan kémiai folyamatok indulnak be a testben, amelyek kellemes érzés okoznak, és beindítják a szexualitást. Emellett feniletilamin is van a csokiban, amely élénkítő hatással van a szervezetre.

Édesgyökér

Ez a finomság hatással van a szervezet ösztrogén és progeszteron szintjére, amelyek a szexuális működést szabályozzák az embernél. Fogyasztása segíthet a jó hangulat és a szexuális kedv fokozásában. Emellett az édesgyökér csökkenti a PMS tüneteit, így jó hatással van a női libidóra.

osztriga.jpg ()Osztriga

Igazi szexi szuperétel ez, amely nagyon gazdag cinkben. Ez az ásványi anyag segít a szervezet tesztoszteron-termelésében, és a hormonok szabályozásában. Kutatások szerint a cink javítja a spermiumok számát és úszási képességét, így növeli a férfiak szexuális potenciálját. A nőknél pedig segít fenntartani az ösztrogén és a progeszteron szintjét a petefészekben, elősegítve ezzel a szexuális egészség fenntartását.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X