Főoldal > EGÉSZSÉG > Tombol az új trend: kisebb mellekre vágynak a sztárok!

Tombol az új trend: kisebb mellekre vágynak a sztárok!

mellműtétmodellVictoria Beckham
0

Írta:

Victoria Beckham júniusban esett át egy mellműtéten. Eredetileg a volt énekesnőnek 75A volt a mellmérete, majd 75D-re nagyobbította őket. A mellkisebbítő műtét után a sztár mellmérete 75B lett. „Visszanéztem a fotóimat a különféle ruhákban és megdöbbenve vettem észre, hogy óriásiak a melleim. Ezért döntöttem a műtét mellett” – indokolta a sztár a beavatkozást. A 35 éves […]

Victoria Beckham júniusban esett át egy mellműtéten. Eredetileg a volt énekesnőnek 75A volt a mellmérete, majd 75D-re nagyobbította őket. A mellkisebbítő műtét után a sztár mellmérete 75B lett.

„Visszanéztem a fotóimat a különféle ruhákban és megdöbbenve vettem észre, hogy óriásiak a melleim. Ezért döntöttem a műtét mellett” – indokolta a sztár a beavatkozást.

A 35 éves Victoria Beckham a mellkisebbítés után is folytatni akarja divattervező karrierjét. Vajon egészséges-e a mellnagyobbító műtét után a melleket újabb (kisebbítő) műtéteknek alávetni?

Harald Kaisers német plasztikai sebész, a lipcsei klinika vezetője azt vallja, hogy a mellkisebbítő műtétek nem olyan jellegű sebészeti beavatkozások, amelyeknek egészségkárosító hatásuk lenne, de természetesen, mint minden beavatkozásnak, ennek is lehetnek apróbb kockázatai. Az nem túl szerencsés, ha a páciensek a túl nagy méretből túl kicsit szeretnének, mert ez esetben a hegesedés a tejmirigyeket is érintheti, és ez problémát okozhat a későbbi szoptatásnál.

Mivel a műtét során a bőr magától nem feszül meg, így ezt mesterségesen kell megoldani, ez viszont csak úgy lehetséges, ha a felesleges bőrt eltávolítjuk - mondja Harald Kaisers.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X