Főoldal > EGÉSZSÉG > Hollywood 4 legcsúnyább válása

Hollywood 4 legcsúnyább válása

Avril LavigneénekesnőHollywoodKate WinsletMel GibsonSandra Bullockszakításszínészszínésznősztárválás
0

Írta:

Épp egy komoly szakításon vagy váláson vagy túl, vagy egyszerűen csak érdekel a sztárok magánélete? Kíváncsi vagy, miért hagyta ott a férjét Avril Lavigne, vagy érdekel, mi vezetett Kate Winslet és Sam Mendes válásához? Botrányokból a tavalyi évben nem volt hiány, és úgy tűnik, 2010 sem a boldog párkapcsolatok éve lesz Hollywoodban. Most bemutatjuk a […]



Épp egy komoly szakításon vagy váláson vagy túl, vagy egyszerűen csak érdekel a sztárok magánélete? Kíváncsi vagy, miért hagyta ott a férjét Avril Lavigne, vagy érdekel, mi vezetett Kate Winslet és Sam Mendes válásához? Botrányokból a tavalyi évben nem volt hiány, és úgy tűnik, 2010 sem a boldog párkapcsolatok éve lesz Hollywoodban. Most bemutatjuk a közelmúlt négy legdurvább sztár-válását!

1. Sandra Bullock és Jesse James – váratlan pofon az Oscar után

Sandra Bullock, és férje, Jesse James válásáról alig néhány napja cikkeznek az újságok. A negyvenöt éves színésznő élete első Oscar-díjának átvételekor még a férje oldalán jelent meg, ám a bomba alig néhány nap után robbant: kiderült, hogy James Sandra távollétében egy Michelle „Bombshell” (vagyis gránát) McGee nevű pornósztárral hetyegett. Az afférról maga Michelle vallott a sajtónak – igaz, ő állítólag úgy tudta, hogy a sztár-pár már válófélben van. A szakítás nagyon megviselte Sandrát, a színésznő feje ráadásul még James volt feleségétől született lánya miatt is fájhat. Mivel nő képtelen volt megfelelően gondoskodni a gyerekéről (alkohol- és drogproblémákkal is küzdött), Sandra nemrégiben hivatalosan is a kislány gyámjává vált.

0024638_1.jpg ()

2. Kate Winslet és Sam Mendes – a szabadság új útjai

Az utóbbi hónapok egyik legmegdöbbentőbb szakítása az övék – Kate és Mendes ugyanis nem sokkal első közös filmjük, A szabadság útjai sikere után jelentették be a különválásukat. A pár hét évvel ezelőtt, egy karib-tengeri szigeten titokban kötötte össze az életét, és sokáig irigylésre méltóan harmonikus kapcsolatban éltek. A hírek szerint azonban Kate egy idő után ráunt a nagy összhangra: megelégelte a férje otthonülő életmódját, és azt, hogy kapcsolatuk egyre inkább a testvérekére kezdett hasonlítani. Kate és Sam szerencsére barátságban váltak el, fiukat, Joe-t pedig továbbra is közösen szeretnék nevelni.

3. Mel és Robyn Gibson – huszonnyolc év után kétfelé

Huszonnyolc és házasság, és hét gyönyörű gyerek – ezek után van még olyan ok, ami miatt érdemes válni? Úgy tűnik, Gibsonék találtak ilyet, a pár ugyanis – három év különélés után – tavaly tavasszal hivatalosan is elvált. Megdöbbentő, de a válás oka Mel kicsapongása volt: a színész konzervatív, vallásos beállítottsága ellenére többször is megcsalta Robyn-t! Gibsont a legutóbb egy orosz énekesnővel, Oksana Kolesnikovával hozták hírbe – egy Costa Rica-i nyaralásán ugyanis a színész egy az énekesnőhöz feltűnően hasonlító, ismeretlen barna nőt ölelgetett. Bár huszonnyolc év együttélés után az új helyzetet feldolgozni nem lehet könnyű, Robyn anyagilag nem járt rosszul a válással. Mivel a pár annak idején nem kötött házassági szerződést, Robyn Mel vagyonának felét, körülbelül száz milliárd forintnak megfelelő összeget tehetett zsebre!

4. Avril Lavigne és Deryck Whibley – benőtt a fejük lágya?

Avril, a tinibálvány még csak huszonnégy éves, de már egy házasságon és egy váláson is túl van – az énekesnő és a „szintén zenész” Deryck Whibley útjai ugyanis tavaly nyáron végleg különváltak. Avril, aki tizenhét évesen ismerkedett meg Deryckkel, ma már elismeri, hogy túl fiatalon ugrott bele a házasságba. Avril turnéi miatt a házaspár elég keveset lehetett együtt, Deryck pedig a zenélés helyett hamarosan a bulizásba ölte az energiáit. A fiatal énekesnőt azért szerencsére nem kell félteni: úgy tűnik, Brandon Davis (Paris Hilton és Lindsay Lohan volt pasijának) oldalán is remekül érzi magát!

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X