Főoldal > EGÉSZSÉG > A 4 legtrendibb bizsu tavaszra

A 4 legtrendibb bizsu tavaszra

bizsuékszerfülbevalógyűrűkarkötőkiegészítőnyaklánctavasztrendi
0

Írta:

A madarak csicseregnek, a fák lassan virágba borulnak, és te úgy érzed, itt az ideje, hogy a tavaszi jókedvedet az öltözködéseddel is kifejezd? A megjelenésedet egy csinos karkötővel, egy trendi nyaklánccal vagy egy divatos gyűrűvel dobnád fel? Most bemutatjuk a tavaszi szezon négy legtrendibb kiegészítőjét! A tenger színei a nyakadban Ilyenkor tavasszal hosszú percekig bámulod […]

A madarak csicseregnek, a fák lassan virágba borulnak, és te úgy érzed, itt az ideje, hogy a tavaszi jókedvedet az öltözködéseddel is kifejezd? A megjelenésedet egy csinos karkötővel, egy trendi nyaklánccal vagy egy divatos gyűrűvel dobnád fel? Most bemutatjuk a tavaszi szezon négy legtrendibb kiegészítőjét!

A tenger színei a nyakadban

Ilyenkor tavasszal hosszú percekig bámulod az eget, és szívesen idézed fel magadban a tenger csodálatos kékségét is? Az idei trendben a kék szinte minden árnyalatával nyerő lehetsz, a legnagyobb sztár azonban minden kétséget kizáróan a türkiz. Egy türkiz medállal vagy fülbevalóval biztosan nem nyúlsz mellé – egy világosbarna vagy egy fehér blúzzal tökéletes párost alkotnak!
Tipp: Bármilyen meglepő, idén a kék-lila kombináció is az élbolyba került. Ha többsoros nyakláncot választasz, akkor világoskék, égszínkék és türkiz árnyalatokhoz bátran válassz világos lila vagy orgonaszín ékszereket!

Biedermeier gyönyörűség

Javíthatatlan romantikusnak tartod magad? Imádod a Jane Austen regényeket, és szereted a különleges ékszereket is? Akkor az idei trend egyik legjellegzetesebb darabját, a hatalmas, virágokkal díszített pecsétgyűrűt pont neked találták ki!
Tipp: A rokokó és biedermeier stílusát idéző darabok önmagukban is nagyon feltűnőek, ezért a kezeden lehetőleg semmi más ékszert ne viselj! Egy lágy esésű fehér blúzzal, és egy apró virágmintás fodros szoknyával a rózsás gyűrűd ellenállhatatlanul romantikus látványt nyújt majd!

0024689_1.jpg ()

Többet a soknál

Az idei tavasz trendjére is igaz: karkötőből sosem elég! Most két-három vastag karkötőt is nyugodtan viselhetsz egyszerre, ráadásul a fából, gyöngyből és kőből készült karkötőidet bátran kombinálhatod is! A pasztell árnyalatok, a földszínek és az állatminták mind nagyon trendinek számítanak idén – ezeket bátran variáld, de azért vigyázz, hogy az összhatás kellemes legyen!
Tipp: Ha ráuntál az „eklektikára”, akkor szerezz be egy csomó vékony, különböző színű fémkarkötőt! A színjátszós darabokat a hangulatodtól és ruhád színétől függően akár naponta variálhatod – a megfelelő színkombinációval ez az ékszer egy csillogós-flitteres partigönchöz és egy elegáns blúzhoz is jó választás lehet!

Gyöngyöző elegancia

Oda vagy az ötvenes éveket idéző, letisztult és nőies ruhadarabokért? A munkád megköveteli, hogy nap mint nap kiskosztümben, vagy szoknya-blúz összeállításban jelenj meg? Az idei trend szerint ezekhez a klasszikus darabokhoz gyöngysort is viselhetsz, főleg, ha a divatos pasztellszínek (törtfehér, púderrózsaszín, tojáshéjszín, stb.) közül választasz!
Tipp: Egy gyöngysor önmagában nem sokat mutat, ezért bátran viseld őket párban vagy akár hármasával is! Ha bevállalós vagy, akkor a pasztellszínek mellé egy trendi pirosat is szerezz be – egy fekete cerzuzaszoknyával, fehér blúzzal és tűsarkúval ellenállhatatlanul dögös kombinációt alkot!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X