Főoldal > EGÉSZSÉG > Az év legszexisebb kiegészítői – szilveszterre!

Az év legszexisebb kiegészítői – szilveszterre!

borítéktáskadivatfülbevalókiegészítőlakkcipőleggingövszilvesztertrend
0

Írta:

A tökéletes buli és a szórakoztató társaság mellett egy megfelelő ruhával és néhány feltűnő kiegészítővel is felejthetetlenné teheted az év utolsó éjszakáját – érdemes már most eldöntened, hogy mit veszel majd fel, hogy ne az utolsó percben kelljen kapkodnod! Íme a Wellnesscafe tippjei! 1. Szerezz be egy borítéktáskát! Idén ismét reneszánszukat élik az apró, letisztult […]

A tökéletes buli és a szórakoztató társaság mellett egy megfelelő ruhával és néhány feltűnő kiegészítővel is felejthetetlenné teheted az év utolsó éjszakáját – érdemes már most eldöntened, hogy mit veszel majd fel, hogy ne az utolsó percben kelljen kapkodnod! Íme a Wellnesscafe tippjei!

1. Szerezz be egy borítéktáskát!

Idén ismét reneszánszukat élik az apró, letisztult formájú, kézbe vehető borítéktáskák! A legdivatosabbak 2009-2010 telén is a lakkból készült, valamint a fényes, fémes árnyalatú darabok – továbbra is hódít az ezüst, a bronz és a grafitszín! Ha nem akarod egész éjjel a kezedben fogni a táskádat, válassz egy már-már klasszikusnak nevezhető fazont: a steppelt bőrből vagy műbőrből készült, fémláncos füllel ellátott táskák az idei tél slágerdarabjai!
Tipp: ismét divatosak az állatminták, amelyekkel azonban érdemes csínján bánni! Egy egyszerű fekete vagy barna ruhával jól néz ki egy leopárdmintás cipő és táska, de ha a ruhád nem egyszínű, inkább válassz egyszerűbb, visszafogottabb kiegészítőket!

2. Viselj feltűnő fülbevalókat!

Idén télen nem kell magad visszafognod, ha szeretsz fülbevalót viselni, ugyanis ismét hódítanak az óriási méretű fülbevalók – sőt, most szinte mindegy, hogy fából, fémből vagy műanyagból készített darabot vásárolsz, hiszen mindegyik trendi! Szilveszterre a flitteres, csillogó kristályokkal vagy gyöngyökkel díszített fülbevaló is tökéletes választás. Főleg akkor, ha a most divatos színek közül választasz: egészen biztosan nem vallasz szégyent a lilával, az örök klasszikus feketével, arannyal és ezüsttel, de a piros és a bronzos-barnás árnyalatok is a divatszínek közé tartoznak!
Tipp: ne keverd az arany, az ezüst és a bronz kiegészítőket! Ha a táskád például ezüstben pompázik, az ékszereid és a cipőd is ezzel harmonizáljon!

0023078_1.jpg ()

3. Lakkcipő minden alkalomra!

Akár elegáns helyre, akár egy egyszerű házibuliba mész, a lakkból készült cipő vagy csizma mindenképpen jó választás – nem muszáj feketét választanod, az üzletekben találsz lila, bronz és sötétzöld színű lábbeliket is, persze figyelned kell arra, hogy az árnyalat passzoljon a ruhádhoz! 2009 telén, és valószínűleg 2010 tavaszán is a magas talpú, platform cipők hódítanak majd, amelyek főleg azoknak jönnek jól, akik túl rövidnek tartják a lábukat – ez a fazon ugyanis optikailag nyújtja a lábszárat! Ha pedig bátor vagy, válaszd a tél legvadabb lábbelijét, a combközépig érő csizmát, amely legginggel vagy harisnyával, illetve egy hosszabb felsővel tökéletes összeállítás!
Tipp: a szilveszteri bulin is viselheted a szezon legnépszerűbb darabját, a bokacsizmát! Ha optikailag nyújtani szeretnél a lábaidon, válassz magas sarkú, hegyes orrú modellt!

4. Varázsolj karcsú derekat egy széles övvel!

Újra visszatért a nyolcvanas évek divatja! Hódítanak a leggingek, a hosszított, denevérujjú felsők, és persze a lila, az éjkék, a rózsaszín és a szürke minden árnyalata! Szilveszterkor is bevetheted ezeket a ruhadarabokat: egy sötét színű legging magas sarkú cipővel, hozzá egy csillogó, a vállat szabadon hagyó felső jó választás, főleg akkor, ha beszerzel egy széles övet is, amely szerencsére a legtöbb nőnek jól áll, hiszen egy szempillantás alatt karcsú derekat varázsol!
Tipp: vásárolhatsz bőrből, szövetből vagy akár gumírozott selyemből készült övet, de az igazán vad darabok lakkosan csillognak.

5. Csillogós legging szilveszterre!

Akár szilveszterkor is viselheted a szezon egyik legtrendibb ruhadarabját, a legginget – választhatsz csillogós, csíkos, kötött vagy állatmintás darabot! Két dologra azonban érdemes odafigyelned: mindig hosszított, combközépig vagy térdig érő ruhát vagy tunikát válassz, feltűnő, mintás legginghez pedig inkább egyszerű, egyszínű felsőt!
Tipp: nem érdemes legginget viselned, ha a kelleténél vastagabb a lábad vagy a combod – ez a testhez tapadó ruhadarab ugyanis minden apró hibát felnagyít! A világos színű leggingeket is érdemes kerülnöd – ha nincs extra vékony, formás lábad –, mert ez optikailag vastagít.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X