Főoldal > EGÉSZSÉG > Megdöbbentő! Madonna elájult a színpadon! – videóval!

Megdöbbentő! Madonna elájult a színpadon! – videóval!

ájulásmadonnasztár
0

Írta:

Az első rosszullét után a popkirálynő a “Spanish Lessons” c. száma után is rosszul érezte magát, éppen akkor, amikor elhagyta a színpadot. A koncerten a számokat követő rövid szünet  – feltehetőleg a rosszullét miatt – a szokásosnál jóval hosszabb ideig tartott – ahogy erről az egyik angol magazin is beszámolt. A történtek ellenére Madonna nem volt hajlandó abbahagyni […]

Az első rosszullét után a popkirálynő a “Spanish Lessons” c. száma után is rosszul érezte magát, éppen akkor, amikor elhagyta a színpadot.

A koncerten a számokat követő rövid szünet  – feltehetőleg a rosszullét miatt – a szokásosnál jóval hosszabb ideig tartott – ahogy erről az egyik angol magazin is beszámolt. A történtek ellenére Madonna nem volt hajlandó abbahagyni a koncertet, hanem tovább folytatta a showt.

Madonna kegyetlen fintness-programja közismert. Úgy tűnik kimerült az 51 éves sztár, és azt javasolták neki, hogy halassza el a két utolsó  koncertjét, de ebbe nem volt hajlandó belemenni.

Mit kell tudni Madonna fitness-programjáról?

Személyi edzők és dietetikusok serege segíti a popdívát, hogy a stresszes életvitel és a zsúfolt időbeosztás mellett formában tudjon maradni. Madonna szerint nemcsak kondigépek segítségével és drasztikus diétával lehet remek kondícióban maradni, hanem más mozgásformákkal is. Így talált rá évekkel ezelőtt az alakformáló és kondícionáló gyakorlatrendszerre, a pilatesre. Madonna kemény edzésprogramjába minden nap beiktat legalább fél óra pilatest, bizonyos napokon egy kicsit többet is. A pilates mellett nem hanyagolja el a reggeli futást sem, és figyel arra is, hogy kalóriaszegény, cukormentes ételek kerüljenek a tányérjára.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X