Főoldal > EGÉSZSÉG > Így fiatalodj tíz évet! – Tanulj a hollywoodi sztároktól!

Így fiatalodj tíz évet! – Tanulj a hollywoodi sztároktól!

egészségelűzfáradtságkimerülstresszszépségtség
0

Írta:

Érdekel, hogy hogyan tartja magát formában Michelle Pfeiffer, vagy hogy mit tesz szépségének megőrzése érdekében Uma Thurman? Tudni szeretnéd, mitől olyan energikus a színpadon Madonna, vagy hogy hogyan frissíti fel magát Charlize Theron egy fárasztó nap után? Íme a sztárok legjobb stresszűző és fiatalító tippjei! Charlize Theron – ellazulás frangipanival Charlize Theron augusztus elején betöltötte […]

Érdekel, hogy hogyan tartja magát formában Michelle Pfeiffer, vagy hogy mit tesz szépségének megőrzése érdekében Uma Thurman? Tudni szeretnéd, mitől olyan energikus a színpadon Madonna, vagy hogy hogyan frissíti fel magát Charlize Theron egy fárasztó nap után? Íme a sztárok legjobb stresszűző és fiatalító tippjei!

Charlize Theron – ellazulás frangipanival

Charlize Theron augusztus elején betöltötte 34. életévét, a dél-afrikai származású színésznő azonban ma is ugyanolyan gyönyörű, mint az első sikerfilmjei, Az ördög ügyvédje vagy az Édes november idején. Bár a színésznőnek az idei és a tavalyi évben is jelentek meg filmjei, Charlize akkor sem unatkozik, ha éppen nem forgat – újabban a női jogok harcosaként és a dél-afrikai rászorulók segítőjeként is tevékenykedik.
Tippje: Egy fárasztó nap után Charlize először egy forró gyógynövényes fürdőt vesz, majd olajos-sós pakolást tesz a bőrére. A frissítőkúrát a frangipani olajos masszázs zárja – a Karibi-térségből egzotikus virág segíti az ellazulást, és tökéletesen hidratálja a színésznő gyönyörű bőrét is.

0021003_1.jpg ()

Uma Thurman – pihentető éjszakák

Uma Thurmant szülei a szépség indiai istennője után nevezték el. A pszichoterapeuta mama és a buddhista hitű egyetemi professzor papa illőbb nevet nem is választhatott volna, hiszen Umát ma is a legtermészetesebb és a legszebb színésznők egyikének tartják.
Tippje: Uma megjelenésén sem gyermekeinek születése sem a válása nem hagyott nyomot. Bár a színésznő bevallotta, hogy a szoptatás időszaka őt is megviselte, friss és fiatalos külsejét a lehető legegyszerűbb módon próbálta visszanyerni: rengeteget aludt!

Madonna – makrobiotika és az éltető folyadék

Sokaknak talán nem tetszett a popdíva kimért profizmusa, az azonban tény, hogy Madonna a budapesti koncertjén is apait-anyait beleadott! Hogy a kondícióját megőrizze, az 51 éves popdíva naponta több órát sportol, leginkább a pilates-ben és a futásban hisz. Madonna emellett évek óta a makrobiotikus étrend szerint étkezik, vagyis csak természetes alapanyagokból készült ételeket fogyaszt, kerüli a cukros ételeket, a húst és a tejtermékeket is.
Tippje: A kiegyensúlyozott táplálkozás mellett az énekesnő a folyadékfogyasztásra is nagyon odafigyel, ezért naponta két-három liter vizet vagy gyógyteát is megiszik, alkoholt és cukros üdítőket pedig szinte sohasem fogyaszt. A fáradtság és a stressz ellen Madonna thai masszázzsal védekezik – az énekesnő szerint egy húszperces kezelés alatt a masszőr az összes feszültséget „kinyomkodja” belőle.

Eva Longoria Parker – frissítő sós fürdő

A Született feleségek Gabrielle Solis-a az utóbbi időben egyáltalán nem unatkozik: a dél-amerikai származású színésznő a filmezés után a vendéglátóipar felé fordult, és sorra nyitja az éttermeket az amerikai repülőtereken. Bár Eva étteremlánca elsősorban mexikói ételeket kínál, a díva igazi kedvence a mediterrán konyha – éppen ezért választotta a Saint-Tropez diétát akkor, amikor a szerepe miatt felszedett néhány kilóktól akart megszabadulni.
Tippje: Az elfoglalt színésznő és üzletasszony a legszívesebben egy forró fürdővel kapcsolódik ki. A harminchat fok körüli vízbe Eva néhány kanál zöld teát és tengeri sót tesz – ez utóbbi nemcsak a bőrét varázsolja üdévé, de segíti az izmok ellazulását is.

Jennifer Lopez – nyugtató aromák

A gömbölyű Jennifer mostanában leginkább másfél éves ikreinek nevelgetésével és a házasságának rendbetételével van elfoglalva – nem csoda tehát, ha J. Lo mindezek után gyakran érzi úgy, hogy szüksége van egy kis lazításra és kikapcsolódásra.
Tippje: A saját parfümöt is forgalmazó J. Lo számára nagyon fontosak az illatok, ezért ha fáradt és ideges, akkor a lakásban található párologtatókba és a fürdővizébe is illóolajat cseppent. A díva reggelente frissítő narancsolajat, esténként pedig nyugtató hatású levendulát használ – tökéletes választás!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X