Főoldal > EGÉSZSÉG > Még facér vagy? – Csábító trükkök nyárra

Még facér vagy? – Csábító trükkök nyárra

csábításférfiflörtnyárnyaraláspasiszórakozás
0

Írta:

Tudtad, hogy a legtöbb gyermek júliusban fogan, és hogy az óvszercégeknek is ilyenkor a legnagyobba a forgalmuk? Annak, hogy a nyári időszakban a férfiak és a nők is jobban kívánják a szexet, elsősorban biológiai okai vannak. A sok napsütés hatására csökken a szervezetünkben a melatonin (azaz az alvási hormon) termelődése, de a napfény az ösztrogén […]

Tudtad, hogy a legtöbb gyermek júliusban fogan, és hogy az óvszercégeknek is ilyenkor a legnagyobba a forgalmuk? Annak, hogy a nyári időszakban a férfiak és a nők is jobban kívánják a szexet, elsősorban biológiai okai vannak. A sok napsütés hatására csökken a szervezetünkben a melatonin (azaz az alvási hormon) termelődése, de a napfény az ösztrogén és a tesztoszteron hormonok működését is serkenti. Ahhoz, hogy a nyári kalandod tökéletes legyen, persze elővigyázatosnak is kell lenned. Most eláruljuk, hogyan csábíthatsz profi módon, mégis tökéletes biztonságban!

Az örök csábító: a vörös

Az intelligencián kívül a legfontosabb dolog, amivel a pasikra hatni tudsz, az az öltözéked. Egy vonzó dekoltázs vagy egy formás vádli már kora tavasszal alaposan beindítja a férfiak fantáziáját – nem beszélve arról, amikor a forróság miatt már csak egy forrónadrágot és egy pántos trikót tudsz majd elviselni magadon!
Tippünk: Ha szenvedélyes, érzéki nőnek tartod magad, akkor ezt fejezd ki az öltözékeddel is: ha randira vagy buliba mész, akkor mindig viselj valami vöröset! A piros koktélruha tökéletes választás, de ha ehhez nem vagy elég bevállalós, vagy nem áll jól (pl: túl fehér a bőröd, vagy vörös a hajad) akkor egy vörös szandállal vagy táskával dobd fel a megjelenésed!

Hódíts az illatoddal!

A kutatások szerint a feromon nevű természetes illatanyagunk öntudatlanul is képes befolyásolni a párválasztásunkat, de persze az sem mindegy, hogy milyen parfümöt választasz. Ha egy szenvedélyes és forró éjszakára vágysz, akkor az illatod is legyen érzéki: válassz valamilyen egzotikus gyümölcs vagy édes keleti illatot!
Tippünk: Ha a parfümök illatát a nyári hőségben túl töménynek találod, akkor használj testpermetet: a reggeli zuhanyzás után körülbelül tíz centi távolságról fújd be magad a spray-vel! A testpermet illata nem olyan feltűnő, mint a parfümöké, cserébe viszont egész nap frissnek és üdének érezheted magad tőle! 

0019826_1.jpg ()

Válassz stílusos kiegészítőt!

Megfigyelted már, hogy a valódi dívák sosem kimondottan a ruhájukkal vagy a hajviseletükkel, sokkal inkább egy stílusos kiegészítővel hódítanak? Lehet az egy különleges kalap, egy derékra kötött kendő vagy egy trendi napszemüveg, ami neked igazán tetszik – a lényeg, hogy a választott kiegészítőd eredeti és ötletes legyen, no és persze hogy passzoljon az egyéniségedhez!
Tippünk: Idén az állatminta kifejezetten trendi. Válassz okosan kiegészítőt - viselj például egy leopárdmintás kendőt vagy tigriscsíkos karkötőt! Az állatmintákkal azért ne ess túlzásba, és figyelj oda arra is, hogy egyszerre csak egy fenevad „bőrébe” bújj!

Szexi falatok, hűsítő kortyok

Gondoltad volna, hogy ha igazán szexi akarsz lenni, akkor az sem mindegy, hogy mit eszel és iszol? Ha a barátnőiddel egy tengerparti szórakozóhelyre tértek be, akkor sörözésről természetesen szó sem lehet, a koktélok szopogatása közben viszont számtalan lehetőséged nyílik a flörtölésre. Az édes italokhoz felszolgált apró kiegészítők (mint például a szívószál, a napernyő vagy a koktélcseresznye) mind-mind ártatlan játékszereid lehetnek, miközben a szomszéd asztalnál ülő jóképű fiatalemberrel szemezel…
Tippünk: Hasonló játékokra persze egy romantikus vacsorán is lehetőséged van. A tenger gyümölcseinek nagy részét (pl. a kagylót, rákot) bátran fogyaszthatod kézzel is – innentől kezdve pedig már csak egy lépés, hogy a partnered szó szerint a tenyeredből egyen!

+ 1 tipp: Kalandozz – de okosan!
A kutatások szerint a nyaralás alatt a nők többsége könnyebben megfeledkezik a fogamzásgátlójáról, mint otthon – márpedig egy ilyen „baleset” teljesen tönkreteheti a vakációt! Ha úgy érzed, hogy a vakáció alatt figyelmetlenebbé válhatsz, akkor térj át inkább a havi tablettára! A legjobb és legbiztosabb módszer azonban az, ha a táskádban mindig ott lapul egy csomag óvszer: ez nemcsak akkor jelent megoldást, ha elfeledkezel az antibébi tablettáról, hanem akkor is, ha éppen egy ismeretlen sráccal töltöd az éjszakát!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X