Főoldal > EGÉSZSÉG > Sportolj, szórakozz, szavazz és nyerj!

Sportolj, szórakozz, szavazz és nyerj!

Wellness magazinwellness-nap
0

Írta:

                                               Mi vár rád a Wellness-napon?                                                      Sztárfellépőink pörgős órái                                                     Wellness-guru jelöltek órái                                                         Látványos produkciók                                                          Óriási nyeremények                                                      Egészségügyi vizsgálatok                                                          Szakértői konzultációk Kezdd a nyarat velünk, és egy fantasztikus hangulatú Wellness-nappal, ahol a legkülönfélébb mozgásórákon vehetsz részt, majd leadhatod szavazatodat kedvenc gurujelöltedre, hiszen ez a rendezvény zárja Wellness-guruversenyünket. A rendezvény háziasszonya Kiss Orsi lesz. Sztárfellépőink: Katus Attila: […]

                                               Mi vár rád a Wellness-napon?

                                                     Sztárfellépőink pörgős órái
                                                     Wellness-guru jelöltek órái
                                                         Látványos produkciók
                                                          Óriási nyeremények
                                                      Egészségügyi vizsgálatok
                                                          Szakértői konzultációk

Kezdd a nyarat velünk, és egy fantasztikus hangulatú Wellness-nappal, ahol a legkülönfélébb mozgásórákon vehetsz részt, majd leadhatod szavazatodat kedvenc gurujelöltedre, hiszen ez a rendezvény zárja Wellness-guruversenyünket.

A rendezvény háziasszonya Kiss Orsi lesz.

Sztárfellépőink:

Katus Attila: Hatszoros világ- és kétszeres Európa bajnok aerobikban, a Coca-Cola Magyarország Testébresztő Nagykövete.

Szentgyörgyi Rómeó: hatszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok aerobikban, személyi edző, testnevelő tanár, aerobikedző.

Varró Gyula: Nemzetközi prezenter, a Step Performance és az Aerobik Performance megalkotója, a Fitness Company tanára.

0019114_1.jpg ()

Szavazatoddal nyaralást nyerhetsz!

A Te szavazatodon is múlik, ki lesz az áprilisi lapszámunkban meghirdetett Wellness-guru verseny győztese! A szerkesztőség által kiválasztott öt jelölt 40 perces órák keretében mutatja be tudását a Wellness-napon. Neked nincs más dolgod, mint részt venni az óráikon, majd leadni a szavazatodat az általad legjobbnak tartott  versenyzőre. Ne habozz, gyere el, mozogd végig az órákat, és szavazz! Hidd el,  megéri, hiszen a helyszínen, átadott szavazólapon szavazók között kisorsolunk egy 2 főre, 5 éjszakára szóló kényeztető pihenést a sárvári Spirit Hotelbe*****, félpanziós ellátással és az Oázis fürdőrészleg használatával!

Ha nem tudsz részt venni a Wellness-napon, szavazatodat e-mailben is elküldheted a wellnessguru@sanomabp.hu  e-mail címre. Határidő: 2009. június 5. 12 óra.

                                        Időpont: 2009. június 6. (szombat) 9 óra
                             Helyszín: Sportmax-Hegyvidék rendezvénycsarnoka
                                             Budapest XII., Csörsz utca 14–16.

ÓRAREND

Regisztráció 9.00 órától.
9.30-10.25 Szentgyörgyi Rómeó – Latin aerobik
10.30-11.10 1. guru-jelölt: Földvári Zsófi – Fit&dance
11.15-11.55 2. guru-jelölt: Kovács Erika – Fogyi-box
12.00-12.30 Ebédszünet alatt: Capoeira bemutató az Abada Capoeira társulat előadásában, majd a Nikó&CO csoport Dance Moves bemutatója.
12.30-13.10 Katus Attila Best Body órája
13.15-13.55 3. guru-jelölt: Nagy Amarilla – Gerinctréning
14.00-14.40 4. guru-jelölt: Horváth Gréta – Bailar-dance
14.45-15.25 5. guru-jelölt: Fűzy Gábor – Yogalates
15.25-15.45 Szavazatok leadása
15.45-16.30 Varró Gyula – Aerobik Performance
16.45-től Sorsolás és eredményhirdetés Béres Alexandrával

További információk:

A rendezvényen való maximális részt vevők számát a helyszín befogadóképessége határozza meg.
A rendezvény programjain mindenki saját felelősségére vesz részt.
A versenyzőkre történő szavazással egyben hozzájárulsz, hogy a szavazás során használt, illetve a szavazólapon megadott e-mail címedre a Sanoma Budapest Zrt. reklámcélú elektronikus hirdetéseket és kérdőíveket küldjön.
A versenyzőkre a helyszínen kiosztott kupon segítségével történő szavazással nyereménysorsoláson veszel részt.
Az e-mailben szavazók a nyereménysorsoláson nem vesznek részt. Egy e-mail címről, illetve egy résztvevőtől egy szavazatot tekintünk érvényesnek.

A verseny szervezője a Sanoma Budapest Zrt.

0019114_2.jpg ()



A nyertes meghatározása:

A wellness-gurura kétféle módon lehet szavazni:
A Wellness magazin júniusi számában bemutatásra került versenyzőkre olvasóink szavazhatnak email küldés formájában, illetve a Wellness-napon részt vevők a helyszínen kiosztott szavazólapon jelölhetik be, hogy melyik versenyző órája tetszett nekik a legjobban. Az e-mailes szavazásról részleteket a Wellness magazin júniusi lapszámában olvashatsz.

Az e-mailről érkező szavazatokat 2009. június 5-e 12 óráig várjuk. A mindkét módon beérkező szavazatokat összesítjük és a helyszínen eredményt hirdetünk.

A nyeremény egy mozgás-DVD elkészítése. A forgatás közösen egyeztetett időpontban, de legkésőbb 2009. augusztus 15-ig történik meg. A mozgás-DVD önállóan kereskedelmi forgalomba nem kerül, a Wellness Magazin későbbi lapszámához csomagolva juttatjuk el olvasóinkhoz.

A nyertes a DVD-vel kapcsolatosan semmilyen anyagi ellenszolgáltatást vagy juttatást nem kap, és a Sanoma-val kötendő, a DVD-vel kapcsolatos jogokat és kötelezettségeket rendező külön megállapodásban vállalja, hogy a DVD-vel kapcsolatos felhasználási jogokat átengedi a Sanomának. A szándéknyilatkozat aláírása feltétele a kiválasztott versenyzők versenyben való részvételének.

A Sanoma Budapest Zrt. nem tud felelősséget vállalni azért, ha a DVD lehetséges szponzora és a nyertes szponzora nem egyezik, és a nyertesnek külön megállapodással sem sikerül rendeznie az együttműködés lehetőségét. Ilyenkor a nyertessel tervezett együttműködés meghiúsulhat, és a nyertes semmilyen kártérítésre nem jogosult.
A fentieken túli, további együttműködés lehetőségéről a nyertes és Sanoma Budapest Zrt. tárgyalásokat folytathat, a konkrétumok kialakítása későbbi közös megegyezés tárgyát képezheti.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X