Főoldal > EGÉSZSÉG > Fitneszmítoszok nyomában – Megjelent a Wellness magazin áprilisi száma!

Fitneszmítoszok nyomában – Megjelent a Wellness magazin áprilisi száma!

diétafogyókúraWellness magazin
0

Írta:

Akárcsak a diétázás esetében, az alakformálás területén is szívósan tartják magukat bizonyos tévhitek, melyek „szájhagyomány útján” egyre többekhez jutnak el. Ám ha a hamis teóriákhoz alkalmazkodunk, a várt siker is elmarad. Most leleplezzük a legmakacsabb fitneszmítoszokat. 1. tévhit: Heti egy tréning elegendő a formába lendüléshezA fittséghez valóban nem szükséges mindennap edzeni, mert a szervezetnek szüksége […]

Akárcsak a diétázás esetében, az alakformálás területén is szívósan tartják magukat bizonyos tévhitek, melyek „szájhagyomány útján” egyre többekhez jutnak el. Ám ha a hamis teóriákhoz alkalmazkodunk, a várt siker is elmarad. Most leleplezzük a legmakacsabb fitneszmítoszokat. 1. tévhit: Heti egy tréning elegendő a formába lendüléshez
A fittséghez valóban nem szükséges mindennap edzeni, mert a szervezetnek szüksége van a regenerálódásra, ám heti egy óra nem sok eredménnyel kecsegtet bennünket, különösen, ha kezdők vagy újrakezdők vagyunk. Célszerű minimum félórás gyaloglás után legalább ugyanennyi időt fordítani az izmok építésére, majd néhány perces nyújtással zárni a tréningünket. Ha látványos eredményre vágyunk, mozogjunk minden másnap legalább 60 percen át!

0017837_1.jpg ()

A témáról bővebben a Wellness magazin áprilisi számában olvashatsz, amelyet most Akovács Éva főszerkesztő ajánl neked. Hozd magad formába nyárra! Ehhez nyújt segítséget Neked a magazin mellé csomagolt füzet is, amelyben hasznos tanácsokat találsz. 

Tavaszi lendületben

A tavaszban az egyik legklasszabb dolog, hogy vadonatúj ruhatáram lesz. És nem azért, mert újakat veszek, hanem mert kicsomagolom az ősszel bedobozolt cuccaimat (nem tudom, te hogy vagy ezzel, de nekem pont akkora a szekrényem, hogy vagy a téli vagy a nyári garnitúra fér el benne). Egyenként rácsodálkozom az elfelejtett ruhadarabokra, és megnyugszom, ha mindbe beleférek. Ha szorítanak, akkor meg hatalmas lendülettel belevetem magam az alakvisszaállító-programba. Lendületben van a szerkesztőség is. Elkezdődött a méregtelenítési hullám, láthatóan kevesebb csoki fogy, a lányok délután edzésre járnak, Zoli pedig elővette a biciklijét. Hogy ti is kellően motiváltak legyetek, összegyűjtöttük a kipróbált méregtelenítési fortélyokat, és külön mellékletbe gyűjtöttük azokat a gyakorlatokat és lájtos recepteket, melyek segítségével igen előnyösen mutatsz majd az új tavaszi darabjaidban. Nem kell pénzt költened – tekintettel a gazdasági helyzetre csupa olyan dolgot javasolunk, amelyek nem terhelik meg a pénztárcádat. És igen, jól láttad a címlapon: meghirdettük a Wellness-guru versenyt! Ha úgy gondolod, hogy jobb vagy (ügyesebb/szebb/izmosabb/stb.), mint a piacon fellelhető fitneszguruk, azonnal jelentkezz, és egy versenyen meggyőzhetsz minket is. Mi pedig elindítunk a hírnév felé: kiadjuk az első mozgás-DVD-det.
Érzed, ugye? Ez egy jó tavasz lesz.

                                                                                                   Akovács Éva
                                                                                                   főszerkesztő

A Wellness magazin áprilisi számának tartalmából:
– Szépség bármi áron? Legyen vége az állatkísérleteknek!
– Allergén gyógyítók
– Eredményes edzés, tévhitek nélkül!
– Hónap hőse
– Mindent a női orgazmusról
– Portfólió-diéta
– Retroláz a sportban is
– Mi kerül a húsvéti asztalra?
– Trópusi gyümölcsök


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X