Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 tipp a trendi körmökért – Légy ízléses és stílusos!

5 tipp a trendi körmökért – Légy ízléses és stílusos!

körömápolásmanikűrszépségtrend
0

Írta:

Tudtad, hogy a körömlakkot eredetileg autófényezésre szerették volna használni? Még szerencse, hogy a találmány egy kicsit félresikerült… A körömlakkon kívül ma már számtalan körömszépítő és -díszítő eszköz van forgalomban. Most eláruljuk, mely színek és minták a legnyerőbbek! Íme, öt szuper trendi körömápolási tipp! 1. Tipp: Ovális köröm a legújabb trend szerintBár a szögletes forma sem ment ki a […]

Tudtad, hogy a körömlakkot eredetileg autófényezésre szerették volna használni? Még szerencse, hogy a találmány egy kicsit félresikerült… A körömlakkon kívül ma már számtalan körömszépítő és -díszítő eszköz van forgalomban. Most eláruljuk, mely színek és minták a legnyerőbbek! Íme, öt szuper trendi körömápolási tipp!

1. Tipp: Ovális köröm a legújabb trend szerint
Bár a szögletes forma sem ment ki a divatból, az idei év legnagyobb újdonsága mégis az ovális köröm. A természetes körmöket nehéz oválisra alakítani, az épített körmök azonban a gömbölyded formáktól az egészen elkeskenyedő „karvalykörmökig” nagyon sokféle fazonra adnak lehetőséget. Ne feledd, hogy az ovális köröm csak a hosszú ujjú, vékonykezű lányoknak áll igazán jól! Ha kicsit rövidebbek és tömzsibbek az ujjaid, inkább a szögletes formát válaszd – megfelelő színnel és ízléses díszítéssel ez a fazon is nagyon kecsessé teheti a kezedet!

0014125_1.jpg ()

2. Tipp: Strassz, porcelán, matrica, csillámpor
Az olcsó és könnyen cserélhető körömmatricáktól a Swarovski-strasszokig rengeteg lehetőséged van a körmeid szépítésére. És hogy melyiket válaszd a tucatnyi díszítőelem közül? Matricát akkor használj, ha a mintákat gyakran szeretnéd változtatni, és akár heti több órád is van a körömápolásra! Ha romantikus alkat vagy, és szereted a nőies, finom dolgokat, akkor a porcelán virágmintákat érdemes kipróbálnod. A bulizós, vagány csajoknak a csillámos, strassz köves díszítést ajánljuk.

3. Tipp: Francia köröm a klasszikus elegancia jegyében 
A francia köröm az örök klasszikus, ami sohasem megy ki a divatból. A körömvégeknél fehérre festett és ívelt vonalú, egyébként színtelenre lakkozott körmöknek ma már több változata létezik. A francia fazon legnagyobb előnye, hogy minden sminkhez és öltözékhez passzol. Ha egy kis változatosságra vágysz, akkor egy kis finom díszítéssel (pl. virágmintával)  még izgalmasabbá varázsolhatod!

4. Tipp: Az ősz színei – bronz, bordó, burgundi, csokoládé, karamell…
A nyári pasztelles színek után most a sötétebb tónusú, érzékibb színeké lesz a főszerep. Jöhet a bordó, a burgundi, a padlizsán, na és persze a barna minden mennyiségben – a karamelltől kezdve, a kávé és tejcsoki meleg színein át, egészen a keserűcsokoládé sötét árnyalatáig. A lilás-barnás tónusok mellett az arany, az ezüst és a bronz az idei év abszolút divatszínei – ezeket akár fehérrel, akár a fenti színek valamelyikével kombinálhatod. Figyelj arra, hogy a körmeid színével a sminked is harmonizáljon. Tuti lesz a siker, ha a fémes színű körmeidhez arany, ezüst vagy bronz táskát és cipőt is viselsz!

5. Tipp: Lábujj- és kézkörmök harmóniában
Amikor a nyári papucsokat és szandálokat felváltja a zárt cipő, akkor általában a lábkörmök ápolása is háttérbe szorul. Pedig a szépen díszített körmök a lábon is nagyon szexi látványt nyújtanak! A hatás akkor lesz tökéletes, ha a kezeden és a lábadon lévő körmök színükben vagy mintájukban harmonizálnak. Tedd próbára a kedvesed figyelmességét – vajon észreveszi-e ezt a gondos összhangot?

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X