Főoldal > EGÉSZSÉG > Tavaszi kényeztetés

Tavaszi kényeztetés

életmódutazáswellness
0

Írta:

Ha szeretnél részt venni a sorsoláson, játssz velünk és válaszolj pár kérdésre! Klikkelj ide! Hiszen egyre többen és egyre inkább vágyunk arra, hogy ha csak néhány napra is, de kilépjünk stresszel teli, rohanó világunkból, és feltöltődjünk erővel, derűvel, energiával… Célunk, hogy a wellness- és egészségturizmust mindenki számára ismertté és elérhetővé tegyük. AKCIÓS wellness ajánlatok Honlapunkon […]

Ha szeretnél részt venni a sorsoláson, játssz velünk és válaszolj pár kérdésre! Klikkelj ide!

Hiszen egyre többen és egyre inkább vágyunk arra, hogy ha csak néhány napra is, de kilépjünk stresszel teli, rohanó világunkból, és feltöltődjünk erővel, derűvel, energiával…
Célunk, hogy a wellness- és egészségturizmust mindenki számára ismertté és elérhetővé tegyük.

AKCIÓS wellness ajánlatok

0001971_1.jpg ()

Honlapunkon folyamatosan megújuló akciós ajánlatokat talál, amelyek igazán kedvező alkalmat nyújtanak arra, hogy egy-egy hétvégére elbújjon párjával a világ elől, feltöltődjön a csodaszép környezetben, élvezze a szálloda kényelmét és a wellness részleg kényeztető szolgáltatásait. Merüljön el a pezsgőfürdőben, élvezze a masszírozó vízsugarakat az élménymedencében, vagy csodálja meg a téli éjszaka csillagait egy kiadós szaunázás után.

0001971_2.jpg ()

WELLNESS HÉTVÉGE A RADISSON-BAN

Nyerd meg nyereményjátékunkban a wellness-hétvégét az ötcsillagos Radisson SAS Birdland Resort & Spa ***** szállodába, ahol 3500 m2-es wellness részleg kényezteti majd: 20 méteres sportmedence, élménymedence, termálvizes medencék, gyermekmedence, kültéri medence, finn szaunák, fény- és aromaterápiás szaunák, infraszauna, herbárium, tepidárium, frigidárium, sókamra, török gőzfürdő, fitneszterem.

ÜNNEPI AJÁNLATOK

Használd ki a közelgő hosszú hétvégéket (március 15-18., húsvét, április 28-május1.), és pihenj, kényeztesd magad! Ajándékozd meg magad és párodat idővel és alkalommal arra, hogy végre csak egymásra figyelhessetek!

0001971_3.jpg ()

Böngéssz kedvedre oldalainkon, és ha lapozgatás közben már szinte a bőrödön érzed a pezsgő víz simogatását, hívj minket bizalommal, hogy valamennyi kérdésedre választ adhassunk.

Wellness Travel Utazási Központ
1027 Budapest, Frankel Leó út 13.
www.wellnesstravel.hu
Tel.: (1) 451-0700, 315-0939
Fax: (1) 239-5733
E-mail: info@wellnesstravel.hu

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X