Főoldal > EGÉSZSÉG > Indul a munkahelyi fogyókúra!

Indul a munkahelyi fogyókúra!

diétafogyókúramunkahelyi
0

Írta: and

A Wellness magazin és a WellnessCafe most nem csak ahhoz nyújt segítséget, hogy megszabadulj a fölös kilóidtól, hanem ahhoz is, hogy – miután lefogytatok – együtt utazzatok egy tengerparti nyaralásra! Olyan 4-6 fős munkahelyi csapatok jelentkezését várjuk, akik egy emberként szeretnének megküzdeni feleslegükkel, elszántak és kitartóak. A jelentkezőkből két csapatot választunk ki. Minden segítséget megkapnak […]

A Wellness magazin és a WellnessCafe most nem csak ahhoz nyújt segítséget, hogy megszabadulj a fölös kilóidtól, hanem ahhoz is, hogy – miután lefogytatok – együtt utazzatok egy tengerparti nyaralásra!

Olyan 4-6 fős munkahelyi csapatok jelentkezését várjuk, akik egy emberként szeretnének megküzdeni feleslegükkel, elszántak és kitartóak. A jelentkezőkből két csapatot választunk ki. Minden segítséget megkapnak – szakértőket, edzéstervet, diéta összeállítást, – nekik csak egy dolguk lesz: fogyni. Az össznépi súlyvesztésről havonta beszámolunk a Wellness-ben, és az a csapat győz, amelynek ez idő alatt összességében több kilótól sikerül megszabadulnia.

A nyertesek nem csak karcsúbbak lesznek, de vár rájuk egy tíznapos törökországi nyaralás is.  A második helyen végző csapat sem marad nyeremény nélkül: tagjai a sümegi Kapitány Hotelben tölthetnek el egy hosszú wellness-hétvégét frissítő masszázzsal, kozmetikai kezeléssel és élményfürdőzéssel.

A jelentkezéseket „Wellness fogyiverseny” jeligére várjuk a wellness@sanomabp.hu internetes címen.

Az e-mailben írjátok meg a csapattagok nevét, életkorát, testmagasságát és jelenlegi súlyát, örülünk ha fotót is kapunk, valamint munkahelyetek postacímét.

A jelentkezéseket 2007. február 15-ig várjuk.

 

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X