Főoldal > EGÉSZSÉG > Készítsd fel a bőröd a nyárra!

Készítsd fel a bőröd a nyárra!

0

Írta:

  Gyulladásgátló aknékezelés Menete: Először algás lemosótejjel megtisztítják az arcot, majd gyengéd radírozás után vitaminos krémet dolgoznak a bőrbe. Ezt fertőtlenítő hatású teafaolajos gőzölés és anyagcsere-fokozó borostyán-, valamint gyulladáscsökkentő árnika-kivonatot tartalmazó krémmel végzett masszázs követi. Ezután algamaszkban kell pihenni 25 percig. Végül a bőr faggyútermelését szabályozó krémmel ápolják az arcot.Hatása: Az eltömődött pórusok tökéletesen kitisztulnak, […]

 

Gyulladásgátló aknékezelés

Menete: Először algás lemosótejjel megtisztítják az arcot, majd gyengéd radírozás után vitaminos krémet dolgoznak a bőrbe. Ezt fertőtlenítő hatású teafaolajos gőzölés és anyagcsere-fokozó borostyán-, valamint gyulladáscsökkentő árnika-kivonatot tartalmazó krémmel végzett masszázs követi. Ezután algamaszkban kell pihenni 25 percig. Végül a bőr faggyútermelését szabályozó krémmel ápolják az arcot.
Hatása: Az eltömődött pórusok tökéletesen kitisztulnak, helyreáll a faggyúmirigyek működése.
Előnye: A tisztítás mellett a kezelés során a szemkörnyék ápolása is nagy hangsúlyt kap.
Időtartam: 1-1,5 óra.
Javasolt gyakoriság: Bőrtípustól függően kúraszerűen, kéthetente egyszer.
Ár: 4500 Ft/alkalom.

C-vitaminos tisztítás

Menete: A vitaminos arctejes lemosást aromaolajos gőzölés követi, ezután C-vitamin-tartalmú, mandarinos krémet masszíroznak a bőrbe. A kezelést igény esetén a mitesszerek eltávolításával kombinálják. Végül nyugtató szérumot juttatnak a bőr mélyebb rétegeibe.
Hatása: A C-vitaminnak és frissítő aromaolajoknak köszönhetően a fáradt, sápadt bőr újra felfrissül, visszanyeri egészséges színét, a pórusok kitisztulnak.
Előnye: A kezelés segít eltüntetni a szem körüli ödémákat és pigment-rendellenességeket. Kifejezetten javasolt különleges alkalmak előtt, mivel a kezelés után nem marad bőrpír.
Időtartam: 1,5 óra.
Javasolt gyakoriság: Kúraszerűen, hetente egyszer.
Ár: 11 500 Ft/alkalom.

Méregtelenítés aromaolajokkal

0000400_1.jpg ()

Menete: Arctejjel alaposan megtisztítják a bőrt, amelyre anyagcsere-fokozó pakolást visznek fel, ezt pedig egy speciális, öregedésgátló krémmel végzett masszázs, majd méregtelenítő pakolás követ. A kezelés különlegessége, hogy az arcot minden fázis után előmelegített, aromaolajjal átitatott puha törölközővel borogatják.
Hatása: A négy alkalomból álló program után a bőr kitűnően hidratált, feszes, és ragyogó színű lesz.
Előnye: Felgyorsítja a bőrsejtek anyagcseréjét, ezáltal a szövetekben lévő, a korai ráncosodásért felelős méreganyagok gyorsabban kiürülnek a szervezetből.
Időtartam: 2 óra.
Javasolt gyakoriság: Kúraszerűen, négy héten keresztül hetente egyszer, később fenntartó kezelésként havonta egyszer.
Ár: 14 250 Ft

Bőrtisztítás kínai módszerrel

Menete: A kezelés akupresszúrás nyirokmasszázzsal indul, a hátgerinc melletti energiapontokat stimulálják. Ezt speciális gyógynövényes olajjal végzett mélykötőszöveti kezelés követi, amely elősegíti a pórusok megtisztulását, majd gőzölés után tisztító algapakolást visznek fel. Az arcbőrt elektromos stimulációval teszik feszesebbé, keleti technikával végzett masszázzsal, tápláló maszkkal kényeztetik.
Hatása: Az arcbőr ragyogóan tiszta és kisimult lesz, fokozódik a sejtek  anyagcseréje.
Előnye: Serkenti a szervezet méregtelenítő folyamatait. Kívánság szerint a kezelés alatt frissítő kéz- és talpmasszázst is alkalmaznak.
Időtartam: 1,5-2 óra.
Javasolt gyakoriság: Havonta egyszer. Regeneráló kúra esetén két hónapon keresztül hetente-kéthetente egyszer.
Ár: 8800-16 500 Ft/alkalom.

Ha további bőrápolási módszerekkel ismerkednél meg, lapozd fel a Wellness magazin júniusi számát!

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X