Főoldal > Utazás > Fürdőzz télen is a legjobb hazai fürdőkben! (x)

Fürdőzz télen is a legjobb hazai fürdőkben! (x)

fürdőgyógyvíztélthermál
0

Írta:

Lazíts és tapasztald meg a nyugalmat! Debrecen kedvelt pihenőövezetében, a Nagyerdőn található az Aquaticum Gyógy- és Fürdőközpont, amely valódi oázis a hideg téli napokon. Bárki kedve szerint dönthet a különböző fürdőélmények között. Választhat, hogy a termálvíz, szauna, gőzfürdő vagy infravörös kabin igénybevételével melegíti fel magát vagy akár az aktív kikapcsolódást választva fiatalodik az élményfürdő pezsgőmedencéiben, […]

Lazíts és tapasztald meg a nyugalmat!

Debrecen kedvelt pihenőövezetében, a Nagyerdőn található az Aquaticum Gyógy- és Fürdőközpont, amely valódi oázis a hideg téli napokon. Bárki kedve szerint dönthet a különböző fürdőélmények között. Választhat, hogy a termálvíz, szauna, gőzfürdő vagy infravörös kabin igénybevételével melegíti fel magát vagy akár az aktív kikapcsolódást választva fiatalodik az élményfürdő pezsgőmedencéiben, dögönyözői alatt vagy akár kalandos csúszdáin.

A debreceni Aquaticum Termálfürdő a Föld alapvető fontosságú elemeinek szentélye, a hely, ahol a fürdőélmény lelki egyensúlyérzékünk táplálását is szolgálja. A tapasztalat szerint ez a helyi termálvíz kiváltsága, amely nem csak a testet, hanem az elmét és a szellemet is inspirálja. A fürdővíz különböző hő- és ásványianyag-összetétele miatt rendszeres gyógyászati kezelések állandó színtere a gyógyulni vágyó ízületi-, mozgásszervi-, érrendszeri-, légzőszervi-, nőgyógyászati-, meddőségi és egyéb problémákkal rendelkező vendégek számára. A gyógyfürdő nagy előnye, hogy egyaránt nyitott a rászorulók gyógyvízterápiás kezelésére, valamint a nagyközönség számára szintén elérhető, így a helyiek és a turisták is egész évben, megfizethető áron élvezhetik a meleg termálvíz nyújtotta nagyszerű kikapcsolódás lehetőségét. Még ha a fürdővendég teljesen egészséges is, akkor is jól érezheti magát a 2-3 órás „fürdőmeditáció” után. A mártózások között megkóstolhatja kedvenc italát vagy kedvére falatozhat a fürdő vendéglátóhelyein.

A kupolás medencecsarnokban három különböző hőfokú gyógyvizes medence, úszómedence, váltófürdő és gőzkamra található. Aki pedig a szabadba vágyik, a szabadtéri gyógyvizes medencében teheti tökéletesebbé a debreceni gyógykúra áldásos hatását.

aquaticum_fokep.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Innen – közvetlen átjárással – egyenes út vezet az Élményfürdőbe: csupán egy fedett üvegfolyosón kell átsétálni és dús növényzet, örök nyár fogad bennünket. Az aktív pihenés kedvelői kipróbálhatják a számos, különböző hosszúságú és kialakítású csúszdát vagy akár a waterball játékot. A gyerekek két pancsolás között az óriás gyermekjátszóban kereshetnek újabb kalandokat. Vasárnaponként pedig vízi zumba ad igazán nyári hangulatot a banánfák és bambuszok között.

Hétvégénként, a Mediterrán Szaunacentrumban bárki testet-lelket felüdítő programokon vehet részt, kellemes aromák segítségével kényeztetheti magát. A szaunázás kiváló lehetőséget biztosít a relaxálásra, a jó közérzet érzését keltve pedig újraéleszti az ember szellemi és testi frissességét.

Az Aquaticum Termál és Wellness Hotel**** 3. szintjén található hangulatos környezetű Wellness Szigetben „tetőtől-talpig” kényeztető wellness masszázsok és különleges wellness-fürdők segítik elő a tél végi megújulást. A testet-lelket dédelgető percek után megújulva, felfrissülve várhatjuk a tavasz közeledtét.
Összefoglalva: ha felejthetetlen fürdőélményekre vagy szimplán kikapcsolódásra vágysz, látogass el hozzájuk, búcsúztasd a telet és töltődj fel tavaszra a debreceni Aquaticumban!

Aktuális ajánlataik: www.aquaticum.hu

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

A téli hidegben – amikor testnek és léleknek is jól esik a feltöltődés és egy kellemes fürdőzés a meleg gyógyvízben – a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő egy igazán jó választás. A kibővült fürdő bőséges kínálattal várja a család minden tagját!

A Gyógy- és Wellnessfürdő speciális wellness és egészségmegőrző szolgáltatásai mellett a családok számára biztosít kikapcsolódást, az egy évvel ezelőtt megnyílt teljesen új gyermekközpontú fürdőszárnyban, ahol önfeledten pancsolhatnak a legkisebbek is. A fiatalok víziparadicsoma csupa fény és kaland. A kicsik játékokkal teli medencében fürdőzhetnek, a nagyobbak óriáscsúszdákon tekereghetnek, vagy a hullámmedencében lebeghetnek, a legbátrabbak pedig a mászófalon próbálhatják ki rátermettségüket.

sarvar_fokep.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

De ne feledkezzünk meg az egészségünkre is időt szánni! A fürdőben számos jótékony kezelés közül választhatunk. A gyógyászati részlegen a gyógyvíz és a jól képzett személyzet garantálja a kezelések eredményességét, kényeztető wellness-masszázsok különleges felfrissülést nyújtanak, az ayurvedikus kezelések pedig egyedülálló testi-lelki regenerálódást kínálnak. A nyugalom szigetén szaunák, gőzfürdők, aromakabinok gondoskodnak a teljes kikapcsolódásról. Mialatt a wellnessközpont szolgáltatásait élvezzük, a nagymamák és a nagypapák pedig a kiváló minőségű sárvári gyógyvízzel telt medencéiben pihennek, gyermekeinket képzett óvónők vidám programokkal szórakoztatják a játszóházban.

A hazánkban egyedülállóan bőrbarát ultraszűrős víztisztító technológiának köszönhetően, a családi fürdőszárnyban az érzékeny bőrűek is maximálisan élvezhetik a fürdőzés örömét.

További információk a fürdőről: www.sarvarfurdo.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X