Főoldal > Utazás > Ismerd meg az ország legjobb thermál hoteleit!

Ismerd meg az ország legjobb thermál hoteleit!

nyugalompihenésthermál hotel
0

Írta:

Gyógyfürdő Európa egyetlen sódombja mellett – Saliris Resort Spa és Konferencia Hotel **** superior  Egerszalók A Saliris Resort három részből áll: Spa és Konferencia Szálloda; Gyógy és Termál Fürdő; Termál Strand, mely gyönyörű és egyedi természeti környezetben, a Laskó patak völgyében található Egerszalókon, Egertől 6 km távolságra. A 203 szoba mindegyike erkélyes, meghatározó részük kilátással […]

Gyógyfürdő Európa egyetlen sódombja mellett – Saliris Resort Spa és Konferencia Hotel **** superior  Egerszalók

A Saliris Resort három részből áll: Spa és Konferencia Szálloda; Gyógy és Termál Fürdő; Termál Strand, mely gyönyörű és egyedi természeti környezetben, a Laskó patak völgyében található Egerszalókon, Egertől 6 km távolságra. A 203 szoba mindegyike erkélyes, meghatározó részük kilátással a völgy és a Kékes felé. Kettő konferencia és 9 szekció terem, hétszázötven négyzetméteren áll a vendégek rendelkezésére. A Magyar Szállodaszövetség a négycsillagos superior kategóriába sorolta a hotelt, amely 2011 évben elnyerte a Zöld Szálloda címet. 
A 65-68 C◦-os ásványi anyagokban igen gazdag gyógyízből kiváló sók folyamatosan építik az impozáns látványt nyújtó csipkézett, fehér képződményeket, amelyek a sódombot alkotják.  A nátriumot is tartalmazó, kálcium-magnézium hidrogén karbonátos gyógyvíz, melynek metakovasav tartalma is jelentős, a kénes gyógyvizek kategóriájában az egyik legjobb besorolást kapta. Az 1900 m2 vízfelülettel rendelkező fürdőben összesen 17 kül- és beltéri medence kap helyet – gyógyvizes ülőmedencék, pezsgőfürdő, élménymedencék, csúszda, gyerekmedencék biztosítják a kellemes időtöltést. Az szauna-világban rendszeresen tartott ceremóniák kedveltek a vendégek körében. A spa széles körben kínál wellness és szépség kezeléseket. A fürdő gyógyászata ez év januárjától fogadja a reumatológiai és mozgásszervi betegeket,de  a széleskörű gyógyászati kezelések arra is alkalmasak, hogy a gyógyfürdő műtétek vagy baleset utáni rehabilitációt  nyújtson a gyógyulni vágyó szállodai és ambulanter vendégeknek.

Látogasson el weboldalunkra: www.salirisresort.hu

saliris1.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Luxus kényeztetésre, gyógyulásra, feltöltődésre vágyik? Bearanyozzuk pihenését!Hotel Aurum**** Hajdúszoboszló

Feltöltődésre vágyik, szeretne kiszakadni a rohanó mindennapokból? Egy kis kényeztetést és pihenést mindenki megérdemel, a teljes kikapcsolódáshoz pedig minden feltételt biztosít a hajdúszoboszlói Hotel Aurum****.
A bőséges svédasztalos reggeli után merüljön el a gőzölgő aranysárga gyógyvízben, majd engedje, hogy Thaiföldről érkezett masszőrünk thai masszázzsal lazítsa el fáradt izmait. Frissüljön fel TB által támogatott gyógykezelések segítségével a szálloda terápiás részlegén, mely nem csak a már meglévő betegségek kezelésében hatásos, de akár megelőzésnek is kiváló. Szállodánkban reumatológus szakorvos rendel, így Önnek csak TB kártyát kell hozni a kezelések igénybe vételéhez, nincs szükség beutalóra!
A szálloda kényelmes Standard és Superior kétágyas szobáin kívül két légteres Deluxe lakosztályokkal is rendelkezik, hogy a gyermekkel érkező családok is kényelmesen elférjenek.
A wellness részlegen a gyógyvizes medencék mellett szauna, hydromasszázs medence és gőzkabin található.
A wellness élmény nem lehetne teljes az ízletes és változatos svédasztalos kínálat nélkül, melyet kiváló szakácsaink biztosítanak. A fogások között a nemzetközi konyhától kezdve a vegetáriánus ételeken keresztül az igazi magyaros ízekig széles a választék. Kóstolja meg Ön is!
Legyen az egy hosszú hétvége vagy egy teljes hét, a Hotel Aurum****-ban bearanyozzuk pihenését!

Ismerje meg szállodánkat: www.hotelaurum.hu

aurum1.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Élmény, wellness, kikapcsolódás felsőfokon – Aquaticum Debrecen

Rohanó világunkban egyre értékesebb a szabadidőnk, amelyből igyekszünk minél többet a családunkkal tölteni. A gyerekek folyamatos játékra, a szülők viszont egy kis csendre és nyugalomra vágynak? Hova utazzunk? Milyen programokat keressünk?

Az Aquaticum Gyógy- és Fürdőközpontban mindent megtalál, ami egy felejthetetlen családi hétvégéhez szükséges. Debrecen pihenőövezetében, a Nagyerdő szívében elhelyezkedő fürdőkomplexumban termálfürdő, fedett mediterrán élményfürdő, négycsillagos wellness-szálloda és wellness-sziget várja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat.

Rekreáció és pihenés egy helyen

Az Aquaticum Termálfürdő egész évben nyitva tartó, kupolás medencecsarnokában három különböző hőfokú gyógyvizes medence, úszómedence, váltófürdő és gőzkamrák találhatók. Emellett a szabadtéri gyógyvizes medence, illetve dögönyözőkkel és gombazuhanyokkal egyaránt ellátott külső- és belső medencék gyógyvizes „masszázsok” formájában egészíthetik ki a gyógykezeléseket. A termálfürdőből az élményfürdőbe az átjárás egy fedett üvegfolyosón keresztül biztosított.

A debreceni gyógyvíz 65 ºC-os alkálikloridos, hidrogénkarbonátos, jódos, brómos, nátriumkloridos hévíz, amely számottevő kalciumot, magnéziumot, metabórsavat és metakovasavat is tartalmaz. Értékes szerves és szervetlen anyagokban gazdag gyógyvizünk különösen alkalmas ízületi, nőgyógyászati és ortopédiai betegségek gyógyítására. A fürdőközpont a tiszta gyógyvizet saját kútból kapja, amely hűtés után közvetlenül a medencékbe kerül. A fürdőzésre alkalmas hőmérsékletű (33-38 °C) gyógyvízben 20-30 perces tartózkodás javasolt.

Komplex szolgáltatások – erdei környezetben

Az Aquaticum Debrecen Termál & Wellness Hotel**** felújított, klimatizált, erkélyes szobákkal és családok számára ideális, kényelmes apartmanokkal várja a vendégeket. A szálloda harmadik emeletén működő gyermekjátszóban a gyerekek kellemesen eltölthetik az időt, így a szülők nyugodtan pihenhetnek. A gyermekeknek a szálloda animátorai rendszeresen szerveznek sportprogramokat, kézműves foglalkozásokat.

Aquaticum Mediterrán Élményfürdő – élmény és szórakozás trópusi környezetben

A fedett Aquaticum Mediterrán Élményfürdő különleges dús trópusi növényzete az év minden napjára nyarat varázsol. A banánfákkal, pálmafákkal és bambuszokkal tarkított környezetben 12 különböző csúszda, bébi- és gyermekmedence, óriás gyermekjátszó, jacuzzik, barlangfürdők, sodrófolyosó, gejzír, gomba- és nyakzuhanyok nyújtanak tartalmas szórakozást.

Bővebb információk szolgáltatásainkról: www.aquaticum.hu

aquaticum1.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X