Főoldal > Utazás > Hamisítatlan luxus – a legjobb hazai ötcsillagos szállodák

Hamisítatlan luxus – a legjobb hazai ötcsillagos szállodák

feltöltődéshazaikényeztetésluxusszálloda
0

Írta: and

Töltődj fel Sárváron Európa egyik legjobb Spa-ját, a sárvári Spirit Hotelt nem az öt csillag teszi luxuskategóriás szállodává, hanem a személyzet lelkes és odaadó munkája, mely a vendég maximális kiszolgálásában valósul meg. Ilyen körülmények között te is nyugodt szívvel átadhatod magadat a kényeztető pillanatoknak és itt azt teheted, amihez csak kedved van. A tavaszi feltöltődés […]

Töltődj fel Sárváron

Európa egyik legjobb Spa-ját, a sárvári Spirit Hotelt nem az öt csillag teszi luxuskategóriás szállodává, hanem a személyzet lelkes és odaadó munkája, mely a vendég maximális kiszolgálásában valósul meg.

Ilyen körülmények között te is nyugodt szívvel átadhatod magadat a kényeztető pillanatoknak és itt azt teheted, amihez csak kedved van. A tavaszi feltöltődés időszakát érdemes megkoronáznod a teljes ellazulást biztosító wellness élményekkel: a szálloda fő különlegessége az óegyiptomi eredetű razul, amely a megtisztulás egyedi módját kínálja. A csodás gyógyfüvekkel gazdagított speciális iszappakolás a gőzfürdő erejével kombinálva hármas hatást eredményez: lelked megkönnyebbül, tested megszabadul a méreganyagoktól és energiaraktáraid feltöltődnek.

A Spirit Hotel a kezelésekhez felhasznált alapanyagok kiválasztásánál is ügyel arra, hogy azok megfeleljenek a legmagasabb minőségi elvárásoknak.

Wellness Cafe tipp:
A tavaszi Flowers csomagajánlatban te is kipróbálhatod a kiváló minőségű termékeket, melyek a képzett szakemberek értő mozdulataival valódi áldást jelentenek a bőrnek. A szállodáról bővebb információk: www.spirithotel.hu/

Pihenj Debrecenben

hotel2.jpg ()Ha igazi spa élményre vágynál, utazz el Debrecenbe és tölts néhány napot a nyugalom és luxus szigetén az ötcsillagos Hotel Divinus-ban.
Magyarország egyik legrégebben védett területének, a debreceni Nagyerdő kapujában nyitotta meg 3 éve 150 szobáját és 29 zöldteraszos apartmanját a szálloda, ahol felfedezheted a vidék nyugalmát, valamint élvezheted a nagyváros minden előnyét.

Az elegáns hotel 800 négyzetméteres wellnesscentrumában feszített víztükrű medence, merülőmedence, jacuzzi, szaunapark, wellnessbár és masszázs-szobák garantálják a teljes ellazulást. A szálloda étterme a régióra jellemző specialitásokkal, nemzetközi a’ la carte étel- és italkínálattal, a mediterrán grillterasz  pedig tavasztól őszig látványkonyhával, élőzenével és koktélbárral vár téged.

A beauty részlegen speciális kényeztető masszázsok, különleges kozmetikai kezelések közül válogathatsz, ha pedig sportolni szeretnél, fitneszterem, kerékpározási lehetőség és nordic walking edzés teheti teljessé az itt töltött időt. A szálloda legizgalmasabb kezelése a Chiropaktologia, amely során egy mesterséges anyagoktól mentes, különleges aromaolajos, stresszoldó masszázst követően a testcsontváz szerkezeti egységét állítják helyre.

Wellness Cafe tipp:
Próbáld ki  a 75 perces sós-mézes szauna szeánszot, és élvezd, ahogy bőröd puhává, selymessé válik. További információk: www.hoteldivinus.hu/

Kapcsolódj ki Hévízen

Hévíz egyetlen ötcsillagos wellness szállodája, a Lotus Therme Hotel& Spa idén ünnepli 15. születésnapját, s ez alkalomból számos kedvezményt, meglepetést kínál. A szálloda a termálvíz mellett konyhaművészetéről is híres, ahol az ételek nagy részét előtted készítik. A büféasztal állandó kínálatában megtalálhatod a magyaros lecsót és a gulyáslevest, ám a változatos büfévacsora mind a magyar, mind a nemzetközi konyha remekeit is felsorakoztatja.

Kényeztesd magad a Spa vagy a Wellness részlegen, élvezd a számtalan kezelés nyújtotta pihentető érzést valamint a gyógyvíz testet-lelket felfrissítő erejét. A „Lótusz újjászületés” tavaszi csomag 5 éjszakát, könnyű büféreggelit, vacsorát, valamint számtalan regeneráló masszázst tartalmaz és konzultálhatsz az életmód-tanácsadókkal, vagy a szakorvosokkal.

Wellness Cafe tipp:
Ha igazán különleges hétvégét szeretnél, foglald le a baldachinos „álomágyak” egyikét, és élvezd kedveseddel a vidéki romantikát.  Részletek: www.lotustherme.net/

Regenerálódj a Mátrában

„Ahol valaha a király volt a vendég, ma a vendég a király”. Ez a szlogenje a tíz éve felújított ötcsillagos Kastélyhotel Sasvárnak, ahol nem mindennapi élményben lehet részed.

A szállodában három épületszárny közül válogathatsz, amelyeket egy földalatti folyosó köt össze. A Renaissance szárny exkluzív, a Rendez-vous a szerelmesek lakosztálya, míg a Romantique szárnyban a családdal vagy a barátokkal pihenhetsz. Az élményfürdő meghitt és elegáns, a wellness szolgáltatások közül térítésmentesen használhatod a szoláriumot, a pezsgő-és a gőzfürdőt, a szaunát, a sókabint vagy a Kneipp-féle taposómedencét.

Wellness Cafe tipp:
A csokis vagy a nyirokmasszázs kihagyhatatlan élmény, ha pedig sportolni támadna kedved, a szállodában fallabdázhatsz, teniszezhetsz. Bővebb infók: www.khs.hu/


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X