Főoldal > szepseg > Szerezz örömet és jótékonykodj!

Szerezz örömet és jótékonykodj!

ajándékcsomagHenkeljótékonyságkarácsonyszépség
0 0

Írta:

Varázsold az idei ünnepeket különlegessé nemcsak szeretteid, hanem a rászoruló gyermekek számára is!

A Henkel kozmetikai ajándékcsomagok egyediek és impozánsok, olyan márkák széles választékát kínálja, mint például a Nature Box, Barnängen, Diadermine, Gliss Kur, Syoss, Schauma, Fa, Vademecum. Ráadásul most minden megvásárolt Henkel ajándékcsomaggal a Bársonyszív Alapítvány gyermekotthonait is támogathatod!

Mert adni öröm….

Ne feledd, minden megvásárolt Henkel karácsonyi kozmetikai csomag hozzájárul az 1 000 000 Ft-os adományhoz, melyet a Bársonyszív Alapítvány gyermekotthonai számára ajánlanak fel.

Az ajándékcsomagokat megvásárolhatod országszerte a drogériákban, hiper- és szupermarketekben. Illetve kedvezményesen online itt.


További cikkeink a témában

arcápolásarcbőr

A téli arcápolás öt aranyszabálya

Írta:
9 órája 0 0

Télen a gyakran szélsőséges időjárás megviselheti arcbőrünket. A benti száraz, meleg levegő után szabályosan sokként éri bőrünket a kinti hideg, csípősen szeles idő. Az arcbőrünk kipirosodik, kiszárad, mikrosérülések alakulnak ki, amelyek szélsőséges esetben akár ekcéma-szerű tüneteket is okozhatnak. Megfelelő arcápolással azonban megelőzhetjük a bőrproblémák kialakulását, és a téli időjárási körülmények között is megőrizhetjük arcbőrünk puhaságát.

arcfelnőttkori pattanások

Mit tehetünk a felnőttkori pattanások ellen?

Írta:
tegnap 0 0

A pattanások nem kímélik a tinédzsereket, de sokan felnőttként sem szabadulnak meg tőlük. Ma már számos pattanástalanító készítmény, kozmetikai kezelés áll rendelkezdésre, és egyre többen keresik fel ezzel a problémával a kozmetikusokat, bőrgyógyászokat. Mayer Petra, a Budai New Beauty Orvos-esztétikai Központ kozmetikusa otthonosan mozog a témában, segítségül saját tapasztalatait és szakmai tudását összegzi.