Főoldal > SZÉPSÉG > Le Défilé L’Oréal Paris: fantasztikus show a Szajnán

Le Défilé L’Oréal Paris: fantasztikus show a Szajnán

divatL'Orealshowszépség
0

Írta:

Éld át újra az első, mindenki számára elérhető szépség-, és divatshowt a Szajna folyón

A L’Oréal Paris a Párizsi Divathét hivatalos partnereként szeptember 30-án sosem látott módon, rendhagyó eseménnyel ünnepelte a szépséget, divatot és a sokszínnűséget  a divat fővárosában, ahol a közel 60 méter hosszú, egyedi tervezésű, a Szajna folyón lebegő kifutón megrendezett különleges fashion show-t bárki megtekinthette.

PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 30:  Doutzen Kroes walks the runway during Le Defile L'Oreal Paris as part of Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2019 on September 30, 2018 in Paris, France.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for L'Oreal Paris)

A show-n 12 divatház mutatta be legfrissebb kollekcióját, köztük Elie Saab, Isabel Marant, illetve Balmain. A L’Oréal Paris vezető sminkese- Val Garland, és vezető fodrásza – Stéphane Lancien által megálmodott közel 70 frizura és sminkköltemény tükrözte a szezon legújabb szépség trendjeit. A bemutatón a L’Oréal Paris olyan ikonikus szépségnagykövetei is részt vettek modellként, mint Doutzen Kroes, Eva Longoria, Nikolaj Coster Waldau és Andie McDowell – hogy együtt ünnepeljék a női szépséget és sokszínűséget.

A Le Défilé L’Oréal Paris-t minden érdeklődő megtekinthette a Szajna parton, s hogy minél többen együtt ünnepeljük Párizst, a szépséget, a kreativitást, a divatot és a sokszínűséget, azaz a márka fő értékeit,  30 országban élbőben is közvetítettek az eseményről.

PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 30:  Andie McDowell walks the runway during Le Defile L'Oreal Paris as part of Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2019 on September 30, 2018 in Paris, France.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for L'Oreal Paris)

A show-n készült exkluzív fotók és videók az alábbi linkeken érhetők el:

Teljes show B-roll: https://we.tl/t-OCzX4MrUqA

Backstage pillanatok: https://we.tl/t-KAJTVjFJkW

Timelapse: https://we.tl/t-OXWqBPKAHQ

Fotók: : https://we.tl/t-cj63mUiOFM

#LOREALPFW

@lorealmakeup @lorealhair @lorealskin


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X