Főoldal > SZÉPSÉG > Gyengéd védelem az intim higiéniáért

Gyengéd védelem az intim higiéniáért

baktériumegészségEucerinhüvelygombaintim higiéniakamillaszépség
0

Írta:

Egész napos frissességre, magabiztosságra és kényelemre vágysz? Az Eucerin újdonságával megtalálhatod a megoldást!

Legfrissebb innovációja az Intim Protect mosakodó fluid extra gyengéd formulájával nemcsak az intim területek hatékony védelméről gondoskodik, hanem egész napon át tartó frissesség érzetet biztosít. Találd meg te is a lelki és testi harmóniád, hogy kiegyensúlyozott lehess a mindennapokban!

A megfelelő higiénia az egyik kulcs ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben és magabiztosak legyünk. Az intim testrészek ápolása azonban rendkívül összetett, hiszen ezeken a területeken a bőr különösen érzékeny, és ha természetes védelme meggyengül, hajlamossá válhat az irritációra, valamint kellemetlen érzés, sőt fertőzés is könnyedén kialakulhat. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy a testünknek leginkább megfelelő, bőrnyugtató hatású tisztálkodószert használjunk. A kímélő felületaktív tenzidrendszert tartalmazó Eucerin pH5 Intim Protect mosakodó 4,5-ös pH-értékével kiváló választás lehet, hiszen tökéletesen igazodik a női intim terület sajátosságaihoz. Formulájában megtalálható a bőr saját tejsavja, amely segít a természetes hüvelyi mikroflóra fenntartásában és irritáció esetén enyhíti azt.

Igazi láthatatlan törődés, használd te is nap mint nap és érezd jól magad a bőrödben!

Eucerin pH5 Intim Protect

  • Bisabolol-tartalmának (kamillakivonat) köszönhetően természetes gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató, irritáció gátló, fertőtlenítő (baktérium- és gombaellenes) hatású
  • Érzékeny bőrűek számára is biztonságosan használható
  • Extra gyengéd formula tejsavval, a bőr természetes anyagával
  • Enyhén illatos

250 ml, ajánlott fogyasztói ár: 2 990 Ft

Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X