Főoldal > SZÉPSÉG > Vigyázz, kész, szépülj!

Vigyázz, kész, szépülj!

bb krémmicellás arctisztítóniveasampon és balzsamszépségszépségápolásurban tetox
0

Írta:

A reggeleid szinte percről percre be vannak osztva, de még így is gyakran késésben vagy? Nem jut elegendő időd a napindító szépítkezésre, vagy a kávéd nyugodt elkortyolására? Akkor mindenképpen érdemes olyan termékeket használnod, amelyek a sokoldalúságuknál fogva értékes időt és energiát takarítanak meg neked. Legyen szó akár arcápolásról, zuhanyzásról vagy hajmosásról, a többfunkciós szépítőszerek már startra készen várják, hogy végre bevesd őket! Ha ügyesen kombinálod ezeket, úgy rengeteg értékes időt megspórolhatsz magadnak már rögtön a nap elején.

Új 1 Perces Urban Detox Maszkok

Két új termékkel bővül a 1 Perces Urban Detox Maszk termékcsalád. A méregtelenítő hatású tisztító mellé most a Hidratáló, valamint a Pórusfinomító is csatlakozik! A Hidratálóban zöld tea kivonat és hialuronsav található, amik gondoskodnak arról, hogy a bőröd hidratált és bársonyos legyen. Rendszeres használat mellett a bőröd feszesebb, tisztább, simább és egészségesebb lesz. A Pórusfinomító a magnólia erejével teszi szebbé a bőrödet, összehúzza a kitágult pórusokat és melegítő hatásánál fogva fokozza a bőr méregtelenítő folyamatát.

Ezeket a maszkokat elegendő csupán egyetlen percig fent hagyni az arcbőrön, hogy kifejtsék jótékony hatásukat. A termékek közös tulajdonsága, hogy a nagyvárosban élő nők bőrének igényeire fejlesztették ki őket, ezért egyaránt felveszik a harcot a szennyeződések, a bőrhibák, a fakóság, és a stressz okozta bőrtünetekkel szemben. (Ajánlott fogyasztói ár: 1799 Ft/75 ml/db)

A sokoldalú BB krém

Hála a BB krémeknek, reggelente egyetlen lépésben kipipálható az arcbőr hidratálása, napvédelme, a bőrtónus javítása, valamint a bőrfelszín egységesebbé tétele. Ha a rohanós sminkelők közé tartozol, akkor a szempillaspirálod, és a kedvenc szájfényed mellett egy BB krémnek is ott a helye a polcon, ez nem is vitás. A BB krém előnye, hogy sokkal könnyebb eldolgozni, mint az alapozót, ráadásul a fedése is teljesen természetes. A NIVEA Hidratáló BB Krém szebbé teszi a bőröd úgy, hogy közben óvja és táplálja is azt. Az ásványi anyagokat, B5-provitamint és egy kevés alapozót tartalmazó termék minden bőrtípusra ajánlott. Két féle árnyalatban kapható. (Ajánlott fogyasztói ár: 2289 Ft/50 ml/db)

Testápolás a zuhany alatt

Amikor reggelente alig győzöd utolérni magad, nem csoda, hogy a testápolózás az utolsó, amit beleszorítasz a menetrendbe, vagy egyszerűen mellőzöl. Ha eddig még nem próbáltad ki a száraz bőrre való NIVEA Zuhanyzás Közbeni Krémes Testápoló Tejet, akkor ne habozz tovább! Így működik: használd a kedvenc tusfürdődet, majd öblítsd le, aztán kend be magad a zuhanyzás közbeni testápolóval, masszírozd jól el a testeden, végül pedig ezt is öblítsd le. Kész is vagy! Törülközés után a bőröd selymes, puha, csábítóan illatos lesz és még a ragacsos bőrérzettől sem kell tartanod. (Ajánlott fogyasztói ár: 1349Ft/250 ml, 1789 Ft/400 ml)

Sampon és balzsam egyben – spórolj még egy lépést!

A samponos tisztítás után a hajnak szüksége van a balzsamozásra is, hogy a szerkezete újra sima, a szálai pedig csillogóak és puhák legyenek. Ez a kétlépcsős folyamat a nap kezdetén elég nehezen férhet bele a szoros tempóba. Mégsem érdemes kihagyni, sőt nem is érdemes, mert a NIVEA 2in1 Express Care Sampon és Balzsammal egyszerre letudhatod e két lépést. A benne lévő akáckivonat erősíti a hajat. Ásványiolaj mentes, parabén-mentes és szilikon-mentes termék, minden hajtípusra használható. (Ajánlott fogyasztói ár: 799 Ft/250 ml)

Többfunkciós kendő

Az egyik legsokoldalúbb kozmetikai termék minden bizonnyal a nedves törlőkendő. Ezt nem csupán a testünk és az arcunk felfrissítésére, de sminkeltávolításra is használhatjuk. A NIVEA 3in1 Micellás Arctisztító Kendő egy olyan jolly joker, ami jó, ha nem csak a fürdőszobádban, de a táskádban, vagy az irodai fiókodban is jó, ha ott lapul. A segítségével gyerekjáték a kíméletes sminkeltávolítás és az alapos arctisztítás, de nap közben is jó szolgálatot tesz, amikor pillanatok alatt szeretnéd felfrissíteni magad. (Ajánlott fogyasztói ár: 1349 Ft/ 25 db)

Forrás: Nivea


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X