Főoldal > szepseg > A holnap a ma éjjellel kezdődik

A holnap a ma éjjellel kezdődik

antioxidánsarcápolásarcbőrarckrémbőröregedésmaszk
0 0

Írta:

Lassulj le, és engedd, hogy fellélegezzen a bőröd!

A bőröregedés jeleinek kialakulása 80%-ban nem genetikai eredetű, hanem az úgynevezett expozómtól függ: az UV-sugárzás, a légszennyezés, a stressz – olyan mindennapi külső és belső agresszorok, amelyek szemmel láthatóan befolyásolják bőrünk állapotát. A bőrsejtek anyagcseréje ezek hatására lelassulhat, a fakó arcbőr, apró ráncok, pigmentfoltok idő előtt megjelenhetnek.

Hogyan védekezhetünk ez ellen? Mint bármely szervünknek, a bőrnek is szüksége van megfelelő mennyiségű oxigénre a működéshez. A sejtek oxigénnel való feltöltéséhez az éjszaka az ideális időszak, hiszen ekkor a bőr mikrokeringése természetes módon felgyorsul, megkönnyítve az oxigén sejtekbe jutását. A bőr természetesen regenerálódik, és a káros behatások ellen védelmet nyújtó antioxidánsokkal töltődik fel.
Ennek a folyamatnak a támogatására a Vichy Laboratories Slow Âge arckrémcsaládját most a Slow Âge éjszakai krémmel egészíti ki, amely maszkként is használható.

TISZTA REZVERATROL
A hagyományos kínai gyógyászatban már régóta alkalmazott japánkeserűfűből származtatott rezveratrol rendkívül erőteljes antioxidáns. A 100%-ban tiszta és természetes növénykivonat magas koncentrációban található meg a Slow Âge éjszakai krémben az optimális hatékonyságért. A formula hozzájárul a sejtlégzésért felelős mitokondriumok serkentéséhez. A bőr antioxidáns védelmét aktiválva pedig a stressz és a légszennyezés ellen is felveszi a harcot.

ANTIOXIDÁNS BAICALIN
A kínai gyógyászatban szintén jól ismert Scutellaria baicalensisből kivont baicalin a rezveratrollal együttműködve a krémben igen erős antioxidánsként csökkenti a bőröregedés szabad szemmel nem látható, oxidatív és gyulladásos folyamatait.

BŐRERŐSÍTŐ BIFIDUSZ
A bifidusz, amely egy probiotikum-származék, segíti és erősíti a külső hatásokra érzékeny bőr védelmi funkciót, miközben csökkenti annak szárazságát és érzékenységét.

Forrás: Vichy


További cikkeink a témában

bőrbőrápolás

5 tuti tipp a narancsbőr ellen

Írta:
6 napja 0 0

A beköszöntő jó idő és a melengető napsugarak hatására előkerülnek a lenge, rövidebb ruhák és sortok a szekrény mélyéről, amit bár nagyon várunk minden évben, mégis sokunkban felmerül a kérdés: hogyan tüntethetjük el a makacs narancsbőrt? Legyünk nádszál vékonyak vagy teltebb alkatúak, ezzel a problémával a többségünk szembesül, és a nyári időszak közeledtével már nem legyinthetünk rá vagy takarhatjuk el. Károlyfi Edit, az AVON bőrápolási szakértője hasznos tippekkel és tanácsokkal lát el minket, hogy sikeresen megbirkózzunk a narancsbőrrel.

aknebőr

Ez is állhat a felnőttkori pattanások hátterében

Írta:
4 hete 0 0

Pubertáskorban megszokott, hogy a gyerekek bőrét gyulladt pattanások „díszítik”, de a nagyobb hormonális változások lecsengése után rendszerint ezek a zavaró aknék eltűnnek. Éppen ezért lehet meglepő, ha egy felnőtt arcán is megjelennek a kellemetlen bőrhibák. Ennek egyik lehetséges okát dr. Koppány Viktória, a Budai Endokrinközpont PCOS és inzulinrezisztencia specialistája ismerteti.