Főoldal > SZÉPSÉG > Ragyogó bőr az ünnepekre az Adventi Ampulla Naptárral!

Ragyogó bőr az ünnepekre az Adventi Ampulla Naptárral!

adventi naptárampullaBaborkozmetikaszépségszépségápolás
0

Írta:

A BABOR idén is gyönyörű ünnepi köntösbe öltöztette leginnovatívabb termékeit, a kozmetikai ampullákat az Adventi Ampulla Naptár formájában.

A szépségampullák exkluzív bőrápolást tesznek lehetővé, és minden bőrtípus igényeit kielégítik a nagydózisú aktív hatóanyagok széles skálájával. A krémeknél átlagosan 8-szor több hatóanyagot tartalmaznak, így látványosabb eredmény érhető el használatukkal. A szépítő hatóanyagok könnyű összetételüknek köszönhetően nyom nélkül szívódnak be a bőrbe és azonnal kifejtik hatásukat.

Az Adventi Ampulla Naptár sorszámozott ablakai mögött 24 db szépségampulla rejtőzik. A meghatározott sorrendben nyisd fel az ablakocskákat, és mindig az adott napra szóló hatóanyagokkal teli szérum tartalmát finom mozdulatokkal kenegesd el az arcbőrödön, dekoltázsodon. A szépségelixírek minden nap egyre szebbé varázsolják az arcbőrt, így a bőrápolási kúra végére, éppen Karácsonyra a legszebb formádban tündökölhetsz.

Vásárold meg online a www.babor.hu oldalon, vagy személyesen BABOR kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebb eső BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.

A BABOR több mint 60 éve a bőrápolás szakértője, professzionális kozmetikai termékei nők milliói számára jelentenek egyet a luxus szépségápolással az egész világon. A BABOR Cosmetics ma a világ 60 országában van jelen egyénre szabott bőrápolási sorozataival, amelyekben a leginnovatívabb összetevőket használják fel.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X