Főoldal > szepseg > Könnyű nyári smink-alap a fény jegyében

Könnyű nyári smink-alap a fény jegyében

arcarcbőrfényvédelemsminkszépség
0 0

Írta:

Nyári melegben a legjobb, amit tehetünk, ha csak fényvédőt teszünk arcunkra. Vannak azonban alkalmak, amikor jól jöhet egy kis smink. Ilyenkor legjobb, ha minél könnyedebb alapot viszünk fel arcunkra, hogy bőrünk lélegezni tudjon.

Adunk néhány tippet, hogy sminked tartós, természetes maradjon még a legnagyobb forróságban is!

TEINT IDÉAL

Ragyogást adó alapozó Liquid Light technológiával

A Teint Ideal alapozó remek választás nyárra,  Liquid Light technológiájának köszönhetően a bőr teljes felületén „fátylat” képez, amely segítségével a fény visszatükröződik az arcbőr felületéről. Így gyönyörű, természetesen ragyogó hatást eredményez.

DERMABLEND korrektor stift

Ha alapozót nem szeretnél használni, a látható bőrhibák (szem alatti sötét karikák, foltok, hegek, bőrpír elfedésére használd a Dermablend korrektort stifjtét).

Rendkívül magas fedőképesség maszkhatás nélkül, emellett nagy előnye, hogy vízálló.

TEINT IDÉAL

Ragyogást adó kompakt alapozó

Könnyen használható és hordozható kiszerelés a tökéletes felvitelért a nap bármely szakaszában. Az aktív fény technológiának köszönhetően a kompakt alapozó egyenletes fedést és üde arcbőrt biztosít. Használhatod bronzosítóként is!

EXTRA TIPP

A fényvédelemről se feledkezz meg! Sminkedre használd a Vichy napvédő permetét!


További cikkeink a témában

hidratáláskézkrém

Illatos bőrápolás télen is!

Írta:
4 napja 0 0

A hideg téli időszakban előkerülnek a sűrű, tápláló testápolók, kézkrémek a polcok mélyéről, hiszen ilyenkor kimondottan szükség van az extra hidratálásra. A treaclemoon bőrápoló termékei nemcsak ebben segítenek, de vidám, színes csomagolásukkal a kedvedet is javítják, finom, ínycsiklandozó illatukkal pedig a lelkedet simogatják.