Főoldal > SZÉPSÉG > Ráncfelvarrás műtét nélkül?

Ráncfelvarrás műtét nélkül?

bőrkezelésráncránctalanításszépség
0

Írta:

Igen, lehetséges!A Sapphire ™ a szépségipar új találmánya, mely mikroáram alkalmazásával fiatalítja meg bőrét, emellett megteremteni test és lélek harmóniáját.

A Saphire ™ professzionálisan integrálja a tudomány, a pszichológia, és a szépségipar esszenciáját; a legkorszerűbb, a NASA által is használt mikroáram technológia és egy korszerű szoftver program kombinálásával teszi lehetővé az ellazulást, a stressz csökkentést és a fiatalosság elérését.

Fiatalodás.

A Saphire™ használatával  javul a sejtek anyagcseréje, fokozódik a kollagén- és elasztin termelés, hatásaként szemmel láthatóan rugalmasabb, kisimultabb lesz a bőr. Emellett javul a vérkeringés és az oxigénellátás, így a bőr tápanyag ellátása is fokozódik. Mindezek a kezelések után fiatalabb, ránctalanabb bőrt eredményeznek.

Stresszoldás

A Saphire™ stresszoldó rendszer lehetővé teszi, hogy a mindennapi stresszt valóban belülről tudja elengedni, hisz egyedi bio-jelzés minták segítségével harmonizálja az elmét, a testet és a bőrt. A folyamat gyengéden kiegyensúlyozza a stresszel, szorongással, depresszióval kapcsolatos mintákat és segít felfedezni a velünk született sugárzó életerőt. Akik már próbálták a kezelést, mélyen ellazult állapotot, megfiatalodást és boldogság érzetet tapasztaltak.

Ellazulás

A Saphire ™ Szépség működése során mély relaxációs folyamatot segít elő, melyben finom vibrációs újramintázás zajlik, hogy elnyerjük azt az erőt, ami segít megváltoztatni az életünket. Az igazi szépség belülről fakad, tehát ha mi jól érezzük magunkat a bőrünkben, azzal továbbsugározzuk ezt a szépséget mások felé. Ha megtanuljuk elengedni azokat a gondolatmintákat és meggyőződéseket, melyek belevésődtek a mindennapos életünkbe és neveltetésünkbe, azzal elkezdünk új, egészséges gondolatmintákat képezni.

A kezelés nem jár semmilyen külső beavatkozással, nem kerül szervezetébe semmilyen idegenanyag, Ön egyszerűen csak relaxál, pihen, a „munka” nagy részét a számítógép és sejtek vibrálása végzi. A mikroáramnak semmilyen káros hatása sincs, jószerivel nem is észlelhető, amit a kezelés során érez az egyenértékű egy jóleső lelki és testi érintéssel, simogatással.

Miben különbözik ez a rendszer a jelenleg divatos fiatalító kozmetikai beavatkozásoktól?

  • A legfőbb különbség tehát, hogy semmilyen külső, erőszakos beavatkozás nem történik a kezelés alatt. Nincs vágás, tű, erős rezonancia, sem idegen anyag bevitele
  • A Saphire™ használata olyan, mintha egy kellemes beszélgetésbe vonódna be, amely során Önnek nem is kell megszólalnia, mert a számítógép és a hullámok „elbeszélgetnek” testének sejtjeivel, így gyűjtik be a hasznos információt Önről, és így teremti meg az Ön sejtjeinek leghatékonyabb megújulását, mely eredményezni fogja a belső megfiatalodást, újratöltődést, melyet a környezete egyből észlelni fog a kisimult arc, kiegyensúlyozott, harmonikus állapotában.
  • A kezelés során Ön csupán relaxál, pihen, töltődik és biztosak vagyunk benne, hogy saját maga, de környezete visszajelzései alapján is érezni fogja testére és lelkére gyakorolt hatásokat.

Hogyan érdemes kipróbálni, mikor a leghatékonyabb?

  • Mint minden hosszú távú folyamathoz, a testi megfiatalodáshoz is idő kell annak érdekében, hogy az elért eredmény hosszú távon tartós legyen. Ajánlatainkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja benne a számára legideálisabbat, legyen az a szemkörnyéki ráncok kisimítása vagy egyéb területek megfiatalítása. A kívánt cél eléréséhez ajánlunk egy minimum programot, ami az adott területen már látványos javulást el tud érni.

A tudomány a szépség szolgálatában

A mikroáram egyik legnagyobb előnye, hogy fokozza az adenozin trifoszfátot (ATP), ami egy energiát hordozó molekula, ami energiát szállít a sejteken belül, ezzel fehérjét illetve izmokat épít, biológiai folyamatokat rövidít le. (Forrás: Bristoli Egyetem Kémia Tanszék).

A Washingtoni Egyetem legfrissebb tanulmányai pedig arra engednek következtetni, hogy egy mikroáramos kezeléssorozat képes:

  • javítani a vérkeringésen és az oxigénellátáson
  • újratanítani az izmokat
  • szétoszlatni a megkeményedett kollagént (hegszövet)
  • kontúrozni az arc izomzatát
  • 14%-kal megnövelni a természetes kollagén termelést
  • akár 48%-kal megnövelni a természetes elasztin termelést
  • 38%-kal megnövelni a vérkeringést
  • felgyorsítani a sejtek közti gyógyulást és működést
  • beindítani fontos aminosavak és az ATP termelését!

Kiknek ajánljuk a Saphire TM kezeléseket?

Mindenkinek legyen férfi vagy nő, aki

  • elégedetlen arcbőrével,
  • ráncfelvarráson gondolkodik, de nem szeretne kés alá feküdni
  • pattanásos bőr esetén kiegészítő kezelést szeretnének
  • nap és UV sugárzás okozta bőrpigmántációs problémákat, heget szeretnék csökkenteni
  • tág pórusok miatt szenvednek
  • a stressz okozta bőrhibáktól (szemek alatti „táskák”, sötét foltok) szeretne megszabadulni
  • a mindennapos rohanás és stressz miatt kimerültnek érzi magát és szeretne ellazulni, felfrissülni

Exkluzív szalonunkban 1 órára megállíthatja az időt, feltöltődhet, miközben bőre regenerálódik!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X