Főoldal > SZÉPSÉG > 15 perc a szép bőrért

15 perc a szép bőrért

arcápolásbőrápolásmaszkniveaszépségszépségápolás
0

Írta:

Tényleg elég tíz-tizenöt perc és bőrödet mintha kicserélték volna. Egy arcpakolás minden esetben nagy lökést ad, aminek köszönhetően garantáltan és villámgyorsan megújulsz.

A jól megválasztott arcpakolás tökéletesen tisztítja, felüdíti és kisimítja a bőrt, kellőképpen hidratálja és ellátja a szükséges tápanyagokkal. Hogyan találj rá? Ezt a koncentráltan nagy dózisú gondoskodást bőrtípusodnak és a kívánt hatásnak megfelelően kell kiválasztani. Ha úgy érzed, hogy a bőröd feszül és ki van száradva, válaszd a hidratáló maszkot, ha tükörbe nézve meglepődtél a sok ráncon, próbáld ki a regeneráló és ránctalanító arcpakolást. Ha pattanások, mitesszerek és túlzott csillogás gyötörnek, használd a tisztító maszkot. Minden ilyen kényeztetés nagyon kellemes, és főleg hasznos. A pakolások ugyanis gyorsan hatnak és az eredmény rögtön a kezelés után láthatóvá válik. A rendszeres arcápolás mellett nyugodtan alkalmazd akár kétszer is hetente.

A megfelelő rutin

Az arcmaszk felvitele előtt alaposan távolítsd el a sminked és tisztítsd meg a bőröd. Ezt a lépést ne hagyd ki, mert különben a hatóanyagok nem érnek célba. A pakolás hatékonyságát növeli, ha zuhanyzás vagy fürdés után viszed fel, a meleg víz és a pára ugyanis kitágítja a pórusokat és így a hatóanyagok jobban beszívódnak. Az arcmaszkot kellő mennyiségben vidd fel az orcák közepétől a szélekig, ne hagyd ki a nyak és a dekoltázs területét sem. Az ujjaid, egy speciális kozmetikai kefe vagy ecset segítségével dolgozd el, és kerüld a szem és a száj érzékeny környékét. A pakolást legalább 10 percig hagyd dolgozni, ha rászámolsz még extra 5 percet, a hatása még intenzívebb lesz. És ha azt akarod, hogy az arcmaszk szuperhatékony csodaelixírré váljék, tegyél a felhelyezett maszk fölé meleg pakolást: egy felmelegített nedves törülközőt. Csukd be a szemed, pihenj, pár percre felejts el minden bajt és gondolj valami kellemesre. 15 perc múlva mosd le a pakolást langyos vízzel, segítségedre lehet egy vizes törülköző, egy szivacs vagy vattakorongok. A bőrödet soha ne dörzsöld, ne vakard, várd meg, míg a maszk darabkái maguktól felengednek. A megszáradt arcbőrt ápold nappali vagy éjszakai krémmel.

Csodás elixírek

1. Mélytisztító bőrradír 3in1 (ajánlott fogyasztói ár: 150 ml – 1699 Ft)

Magnólia- és fehéragyag-kivonat segítségével eltávolítja a szennyeződéseket, a mitesszereket és felszabadítja a pórusokat. Használd a krémet hetente 2-3 alkalommal arcpakolásként, amely hosszú időre mattá teszi a bőrt. A termék nem-komedogén.

2. Frissítő Hidratáló Arcmaszk (ajánlott fogyasztói ár: 2×7,5 ml – 499 Ft)

Természetes aloe vera és E-vitamin tartalmának köszönhetően segíti a bőr természetes nedvességegyensúlyának megőrzését, miközben intenzíven hidratál.

3. Q10 plus Ránctalanító Bőrkisimító Arcmaszk (ajánlott fogyasztói ár: 2×7,5 ml – 499 Ft)

Magas koncentrátumú összetétellel harcol a ráncok ellen, energiával tölti fel a bőrt. Arcod újjászületik, felragyog és kisimul.

Forrás: Nivea


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X