Főoldal > SZÉPSÉG > A közös élmény a legnagyobb ajándék a szerelem ünnepén (x)

A közös élmény a legnagyobb ajándék a szerelem ünnepén (x)

pihenéswellness
0

Írta:

A szerelmet a finom érintések, meghitt beszélgetések és a közös élmények tartják ébren. A hétköznapok rohanásában azonban gyakran nem jut elég idő a szerelem ápolására. Mi lenne, ha Valentin-napon ékszer és parfüm helyett inkább megszöknének egy olyan helyre, ahol végre minden önökről szól, és a testük-lelkük is újjászületik? A sárvári Spirit Hotelben minden adott ahhoz, hogy igazán romantikus hangulatba kerüljenek.

Eper és hűtött pezsgő a szobában, nagy, kör alakú ágy, privát pezsgőfürdő… Néha mindenki megérdemli azt a luxust, hogy kiszakadjon a megszokott kerékvágásból, és átadja magát egy tökéletes páros pihenésnek. Mert az együtt töltött minőségi idő, a romantikus pillanatok minden tárgyi ajándéknál értékesebbek.

Az ötcsillagos Spirit Hotel Thermal Spa exkluzív környezetet biztosít a szerelem méltó ünnepléséhez.  A Sárváron, festői környezetben elhelyezkedő szálloda 271 exkluzív szobával és lakosztállyal, valamint hatalmas, minden igényt kielégítő 10.000 négyzetméteres wellness- és fürdőrészleggel biztosítja a teljes kikapcsolódást. Az egyedi kialakítású, tágas szobák és lakosztályok, a közösségi terek minden szeglete jól átgondolt, kényelmet és diszkrét luxust tükröz.

Az épületbe lépve azonnal egy olyan világba csöppennek, ahol fesztelen elegancia mellett élvezhetik a figyelmes kiszolgálást, vagy a csendet és az intimitást, ha éppen arra vágynak. A szoba elfoglalása és az első koccintás után a Valentin-napi kényeztetést a wellnessben folytathatják, ahol a 22 medencében és a változatos szaunákban, élményzuhanyzókban minden feszültség elszáll.

A gyógyvizes medencéket a szálloda saját termálkútja táplálja, amely folyamatosan biztosítja a friss, 46°C-os, selymes  „Spirit vizet”. Ezen kívül kádfürdőben, vagy kristályait inhalálva a 2000 méter mélyről feltörő, sóban rendkívül gazdag, 85-90 fokos  sárvári termálvizet is élvezhetik. A kényeztető fürdőzés élményét az egész Oázisban és a medencékben is hangulatvilágítás fokozza. Ha pedig egy kis privát szférára vágynak, a baldachinos nyugágyakban bújhatnak el kettesben a kíváncsi szemek elől.

A vizes programokat egy lazító masszázzsal, vagy jótékony gyógykezeléssel tehetik teljessé. Ha aktívabb programra vágynak, akár kerékpárral, vagy nordic walking botokkal is felfedezhetik a környéket, vagy elcsendesedhetnek egy jógaórán.

A romantikus vacsora gyertyafény mellett hangulatos igazán. Az egészséges, magas minőségű és friss alapanyagokból készülő fogásokról az Onyx étterem séfje gondoskodik, aki minden vendégre gondol a menü összeállításakor. Nemcsak a húst fogyasztók, de a vegetáriánusok, vegánok, ételintoleranciában szenvedők is látványos és ízletes ételkompozíciók és desszertek közül válogathatnak. Étkezés után egy pohár gyöngyöző pezsgő és élőzene mellett, a kandalló ropogó tüzében gyönyörködve fejezhetik be a napot.

További információk!

 

 

 

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X