Főoldal > SZÉPSÉG > Az ajkakon a hangsúly – A legfrissebb ünnepi sminktrend

Az ajkakon a hangsúly – A legfrissebb ünnepi sminktrend

karácsonysminkszépségszilveszterünnep
0

Írta:

A karácsony és a szilveszter minden évben rendre eljön, de a trendek, és az aktuális divat, folyamatosan változik. A Make up by KIPRA márka szépség szakértője elkalauzol bennünket az idei tél ünnepi sminktrendjeiben.

A korábbi évekhez képest az idei újdonság

A szemekről átkerül a hangsúly az ajkakra. Ehhez ajánl nekünk kiegészítőket a Refinery29, mely szerint kihagyhatatlan a télen egy szuper intenzív vörös rúzs, melynek nézzük most a felhasználását:

A piros árnyalatú rúzsok alkalmazása bátran ajánlható, bármikor, bármilyen ünnepi alkalomra, mert egyszerű, gyors, és mégis mutatós. Azonban a céges karácsonyi partira visszafogottabb sminket készítsünk, ilyenkor az élénkebb rúzs mellé szinte csak szempillaspirál ajánlott, bátrabbaknak egy vékony fekete tusvonal. Használhatunk egy narancsosabb, vagy matt árnyalatot, a lényeg, hogy a hatás ne hasson túlzón, de mégis a trendnek megfelelő legyen.

Az ünnepek alatt egyik eseményből a másikba esünk, és lassan a nyakunkon a szilveszter is, melynek kihagyhatatlan eleme idén is a csillogás, de hol is?! Az ajkainkon megjelennek a merész rúzsok, csodás metálos glitterek, és rafinált árnyékolások, természetes szépség, romantikus és csillogó elegancia lesz az idei tél divatja. Most lépésről-lépésre segít nekünk a Beautybay, hogyan készíthetjük el otthon mi is trendi ajkainkat.

Az idei év a bevállalósabb hölgyeknek kedvez

Akik arra vágynak, hogy magukra vonják a szilveszteri party összes tekintetét, most ezzel könnyen elérhetik, mert a drámai hatás biztosan nem marad el.

Ahogy azt a híres üzletember Harry Winston mondaná: “Az emberek bámulni fognak. Tedd nekik érdemessé.” Amivel mi csak egyetérteni tudunk.

A PopSugar szerint szinte bármilyen smink feldobható egy kis csillámmal, amellyel máris ünnepivé varázsolhatjuk hangulatunkat.

Végezetül még egy szépségtanács

A KIPRA szinte a legfontosabb lépésnek tartja az ajkak ápolását, mert csak akkor mutat jól a rúzs! Először távolítsuk el az elhalt hámréteget. Egyszerűen össze kell keverni egy kis kristálycukrot mézzel, majd fogkefe segítségével dörzsöljük át vele az ajkakat. Ezután hidratáljunk, nyugodtan használjuk erre a célra a szemkörnyék ápolónkat. Nem csak sminkünkkel tehetjük ünnepivé külsőnket, hanem a hozzá illő, azzal harmonizáló ruhaválasztással és egyéb kiegészítőkkel is.

És végezetül ne feledjük, hogy amit magunkon viselünk, egy módja annak, hogy kifejezzük személyiségünket, elmondjuk kik vagyunk, mielőtt még megszólalnánk, ezért nagyon fontos, hogy a végeredmény mindig a teljes összhang legyen.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X