Főoldal > SZÉPSÉG > Álmodd szépre magad!

Álmodd szépre magad!

alvásarcrkémbőrápolásenergiafiatalságránctalanító krémszépség
0

Írta:

Kimerült az arcbőröd? Gyűröttnek látod magad reggel a tükörben? Akkor Neked fejlesztettük ki a Schüssler Age Night intenzív ránctalanító krémet, melytől bőröd reggelre megtelik energiával, és Te?

A Schüssler Prémium éjszakai krém rendkívül gazdag összetétele olyan értékes hatóanyagot tartalmaz, mint az öregedésgátló növényi őssejt, mely tömörebbé teszi a bőrt, újra aktiválja a sejtműködés dinamizmusát. Ezen felül a natúr összetevők között, az alma kivonat, a körömvirág, az aloe vera és argánolaj segíti elő a feszes arcbőrt az éjszakai alvás során.

Az éjszakai arckrémben található Dr. Schüssler-féle Nr.1-es Calcium fluoratum ásványi só serkenti a bőr kollagéntermelését, ezzel csökkentve a ráncosodás jeleit. A Nr.8-as Natrium chloratum Schüssler só a szervezet vízháztartásáért felel és hosszan tartó hidratálást biztosít a bőrnek szöveti szinten. Az ásványi sók közvetlenül a szövetekre hatnak, növelve azok vitalitását, javítva sejtszerkezetüket, elsimítják a ráncosodás jeleit és fejlesztik annak vízmegkötő képességét. A sejtmegújításról a hibiszkuszkivonat gondoskodik és célzottan aktivizálja az arcbőrt alvás közben is.

Hidratáld és töltsd fel éjszaka hyaluronnal a megfáradt arcbőröd, a természetes alapanyagokat tartalmazó Schüssler Age Protection éjszakai arckrémmel!

A selymes tapintású bőrért használd nappalra a Schüssler Premium Age Protection krémet, melynek narancsból kivont növényi őssejt és emelt hyaluronsav tartalma serkenti a bőr oxigénfelvételét, élénkíti és ragyogóvá teszi az arcszínt.

Egyedi vagy. A bőröd is. Schüssler natúrkozmetikumok. Természetesen Neked.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X