Főoldal > SZÉPSÉG > Egy életre szóló gondoskodás

Egy életre szóló gondoskodás

arcápolásarckrémbőrápolásdezodorkrémniveaszépségápolástestápoló
0

Írta:

A kék tégelyes fehér krém mára igazi klasszikussá vált. Megfelelő gondoskodást és védelmet nyújt az egész család számára: egyaránt alkalmas a gyermekek és a felnőttek bőrének ápolására minden évszak minden napján. Jellegzetes illata szeretetteljes gyermekkorunkat idézi fel bennünk. A NIVEA Creme különlegesen gyengéden ápolja a bőrt.

A NIVEA Creme már több mint 100 éve a család kedvenc bőrápolója, népszerűségét az is bizonyítja, hogy évente több mint 100 millió tégelyt adnak el belőle világszerte. Az évtizedek alatt a NIVEA teljes körű bőrápoló márkává vált. És a történet most folytatódik…

A bőr a legnagyobb szervünk és a leginkább árulkodik arról, milyen életmódot folytatunk. Bőrünkön meglátszik, mennyit alszunk, sportolunk, vagy hogy mennyi időt töltöttünk a napon. Az is látható rajta, hogy az évek során mennyire gondoskodtunk róla.

Arctisztítás kompromisszum nélkül

Arcbőrünknek nem csak a környezet káros hatásaival kell megküzdenie nap mint nap. Egy átlagos napon 250-szer érintjük meg arcunkat, ami szintén egyfajta stressz a bőr számára. De a mimikai izmok mozgatása, vagy az egész nap viselt smink is erőteljes, állandó impulzus arcbőrünknek. Így a rendszeres és alapos arctisztítás elengedhetetlen ahhoz, hogy a bőrt megvédjük a hétköznapi ártalmaktól és gondos ápolással visszaadjuk természetes ragyogását. A NIVEA megtalálta az alapos és egyben kíméletesen gyengéd arctisztítás legegyszerűbb formáját. Az új Creme Care arctisztító család termékeiben egyesítette a tőle megszokott hatékony arctisztítást a régi klasszikus NIVEA Creme ápoló összetevőivel és összetéveszthetetlen illatával. Így dörzsölés nélkül, gyengéden és könnyedén távolíthatjuk el arcunkról a mindennapi szennyeződéseket, miközben az ápoló formula bársonyossá teszi bőrünket. Használat közben pedig a jól ismert NIVEA Creme illattal is kényeztethetjük érzékeinket.

A NIVEA laboratóriumában egy olyan újdonságot hoztak létre, ami egyesíti a hatékony arctisztítást a NIVEA Creme ápoló összetevőivel. „Bőrünk mindennapos tisztítása során törekedni kell arra, hogy azt kíméletesen, a bőr védőrétegének épségére ügyelve, ámde alaposan végezzük el. A rendszeres arctisztítás fontos tényező a bőr megfelelő hidratáltságának elérése érdekében is. A nem megfelelő arctisztítás akár irritációhoz és az arcbőr kipirosodásához is vezethet, amitől az elveszítheti rugalmasságát és könnyebben ráncosodhat. Így az arctisztítás módja legalább olyan fontos, mint a rendszeressége.” – mondja Dr. Svenja Möllgaard a Beiersdorf kutatás-fejlesztési részlegének NIVEA arcápolás termékfejlesztési specialistája. „Az új formula létrehozásával megalkottuk a NIVEA leginkább ápoló arctisztító családját. Az új termékek az arcbőrt dörzsölés nélkül, könnyedén és alaposan tisztítják meg a mindennapi szennyeződésektől, miközben a NIVEA Creme ápoló összetevői, az eucerit és a panthenol, segítenek megőrizni az arcbőr nedvesség-egyensúlyát. Az ápoló formula tisztítja, felfrissíti és puhává varázsolja a bőrt, hogy igazán jól érezzük magunkat a bőrünkben. Az ideális hatás elérése érdekében a NIVEA Creme Care arctisztítókat használjuk reggel és este.” – tette hozzá a szakértő.

A szépség az egyszerűségben rejlik

A NIVEA Creme Care arctisztítókban a NIVEA Creme ápoló összetevőin felül gyengéd tisztító olajak is megtalálhatóak, melyek alaposan megtisztítják a szennyezett bőr pórusait. A termékekkel könnyedén eltávolítható a vízálló szemfesték is. Szemészek által tesztelt.

Különböző termékek a különböző igényekre

Creme Care Arctiszító Tej

Az arctisztító tejet kézzel vagy vattakoronggal is felviheted a bőrödre. A vattakorongra öntve körkörös mozdulatokkal töröld át az arctisztító tejjel az egész arcbőröd. Ha megfelelően letisztítottad, nem szükséges lemosnod az arcodról.

Creme Care Arctisztító Krém

Vidd fel az arctisztító krémet benedvesített bőrödre körkörös mozdulatokkal. Az arctisztítást egy gyengéd arcmasszázzsal is kombinálhatod, így az arc minden egyes szegletét könnyedén letisztíthatod. Használat után mosd le az arctisztítót az arcodról.

Creme Care Arctisztító Kendő

A kendő különlegesen puha szövete egyszerű, gyors és alapos arctisztítást tesz lehetővé. Ideális utazásokhoz.

Intim zóna – hónalj

Mindannyiunknak megvan a saját maga szépségápolási napirendje. A napi rutin sokban függ életmódunktól és szokásainktól, de egy biztos: szépségünk és egészségünk megőrzése érdekében a lehető leggondosabban ápoljuk arcunkat, hajunkat és bőrünket. Ugyanakkor míg arcunk és hajunk ápolására állandó figyelmet fordítunk, gyakran megfeledkezünk testünk egyik legkülönlegesebb területéről, a hónaljról. Persze rendszeresen megmossuk, a legtöbben borotváljuk és használunk dezodort is, de ez az érzékeny terület nem mindig kapja meg azt az ápoló gondoskodást, mint testünk többi része. A hónalj bőre rendkívül vékony és érzékeny, ezért megfelelő ápolása sokszor kihívásokkal teli. Ám az megkérdőjelezhetetlen, hogy amire ennek a bőrfelületnek is szüksége van, az egy alaposan kigondolt ápolási rutin, amitől puha és selymesen sima lesz, és ami segít abban, hogy megvédjük a kellemetlen irritációtól.

A hónalj megfelelő ápolása

Hogyan borotválkozzunk helyesen?

A helyes borotválkozási technikával könnyedén eltávolíthatjuk a borostát, és megelőzhető a bőr kipirosodása, vagy a szőrbenövés. Ne feledjük, hogy a hónalj szőre mindenféle irányból nő, ami azt jelenti, hogy a borotválkozást minden szögből el kell végezni. Rendszeresen cseréljük a borotvánkat, vagy annak pengéjét. Az új pengékkel hatékonyabb a borotválkozás és elkerülhető a gyakori irritáció is. Érdemes zuhanyzás közben borotválkozni, mert a forró víz és a pára megnyitja a pórusokat és a borotvahab vagy a tusfürdő felpuhítja a hónalj szőrzetet. Így kisebb az esély az irritációra és alaposabban végezhető el a borotválkozás.

Borotválkozás után

Ha a hónalj érzékeny területét borotválkozás után rögtön dezodorral kenjük be, az irritáló lehet a bőr számára, kipirosodhat és nemkívánatos piros pöttyök jelenhetnek meg rajta. Borotválkozás után várjunk 10 percet a dezodorálással, vagy borotválkozzunk este, hogy a hónalj bőre az éjszaka folyamán regenerálódhasson.

Bőrradírozás a hónaljon

Ahogy a testünk többi részén, úgy a hónalj bőrén is megtapadnak az elhalt hámsejtek. Ezért a hónalj bőrének is odafigyelő gondoskodásra van szüksége, hogy bársonyosan puha és sima maradjon. A heti egyszeri bőrradírozás eltávolítja a szennyeződéseket a bőrről és segít kivédeni a bőrirritációval, szőrbenövéssel járó kellemetlenségeket. A művelet elvégzéséhez használjunk gyengéd hámlasztó krémet. Kézzel, szivaccsal vagy fürdőkesztyűvel vigyük fel a krémet a hónalj bőrére és öblítsük le meleg vízzel.

Különleges gondoskodás

A hónalj bőre könnyen kiszáradhat. Ezt a területet is érdemes megfelelően hidratálni, ugyanúgy, ahogy testünk többi bőrfelületének nedvesség-egyensúlyáról is gondoskodunk. A legjobb, ha esténként bekenjük hidratáló krémmel és hagyjuk hatni egész éjszakán át.

Az ideális dezodor

Használjunk olyan dezodorokat vagy izzadásgátlókat, amik nemcsak a kellemetlen testszag elűzésében segítenek, hanem ápolják a hónalj érzékeny bőrét is. Az ideális dezodor száraz és puha érzést nyújt, miközben kellemes illatával kényeztet egész napon át.

NIVEA Protect&Care dezodorok

A Protect & Care dezodorok a NIVEA leginkább ápoló dezodorai. Megbízható 48 órás védelmet biztosítanak az izzadás és a testszag ellen, miközben gyengéden ápolják a hónalj érzékeny bőrét. A NIVEA Protect&Care az egyetlen dezodor, mely a NIVEA Creme ápoló összetevőivel és illatával készül. A mindenki számára ismerős illat a tiszta frissesség érzését nyújtja egész napon át. A termékek nem tartalmaznak etil-alkoholt.

Protect&Care deo spray
Protect&Care golyós dezodor
Protect&Care deo stift

NIVEA MEN Protect&Care dezodorok
A gyengéden ápoló Protect&Care férfi dezodorok frissítő férfias illattal.
Protect&Care deo spray
Protect&Care golyós dezodor
Protect&Care deo stift

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X