Főoldal > SZÉPSÉG > Bemutatkozik a Buda Massage & Fitness!

Bemutatkozik a Buda Massage & Fitness!

edzésfitneszmasszázsszalonszolárium
0

Írta:

A megújuló Bécsi út elején, a Buda Entertainment & Gastro földszintjén van egy kis szalon, ami egyszerre nyújt teljes körű kiszolgálást azoknak, akik szeretnének egy jót edzeni, egy kellemeset masszíroztatni, vagy barnulni egy kicsit, és egyszerre marad meg kedves, barátságos szalonnak, ami sosem zsúfolt.

Ha nagyon ki van számolva az időd, feltétlenül érdemes idejönnöd mozogni, hiszen a szalon FitVibe vibrációs gépeket használ, amik segítségével akár 35-45 perc alatt úgy átmozgathatod izmaidat, mintha egy másfél órás edzést nyomtál volna le egy edzőteremben, ráadásul itt a személyi edzők kizárólag rád figyelnek!

DCIM100GOPROGOPR0522.

Utána egy kis kényeztetés?

A Buda Massage & Fitnessben számos lehetőséged van, hogy megdolgoztatott izmaidat ellazítsd, hiszen gyakorlott masszőrjük rengeteg masszázstípusban jártas. Ha csak lazítani akarsz, válaszd a svédmasszázst, ha narancsbőrtől szeretnél megszabadulni, akkor cellulit masszázst végeztess, ha pedig tényleg csak pár perced van minderre, válogass a moment masszázsok közül!

DCIM100GOPROGOPR0539.

Mi van még?

A szalonban egy Chocolate Brown Hot Extreme szolárium gép is várja a látogatókat. Jelenleg ez a technológia semmilyen más szoláriumcsőben nem található meg: a szoláriumozás után azonnal látható magunkon egy árnyalatnyi barnulás, azonban a gyorsan megszerzett szín gyorsan el is múlik.  A HOT csokicsövek általi barnulás a szolizás után még 4-6 óra elteltével is jelen van, tehát a szoláriumozás után még hat órát barnulunk.

DCIM100GOPROGOPR0488.

És akciók is vannak?

A szalon igyekszik folyamatosan alacsony árakkal dolgozni, a bérletekkel pedig további kedvezményeket biztosít. Ha kedvet kaptál, nézz szét náluk, mert ünnepi akciójukban már 2990 forintért vásárolhatsz 50 percnyi barnulást, de ha masszázsra fizetnél be szívesen, akkor is érdemes, mert most 2×60 perc áráért 3×60 percet nyújtózhatsz a masszázsasztalon gyakorlott masszőrjük kezei alatt!

Keresd őket itt: www.budamassagefitness.hu, vagy jelentkezz be az info@budamassagefitness.hu címen!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X