Főoldal > SZÉPSÉG > Szupertrendi újdonságok az Astortól

Szupertrendi újdonságok az Astortól

AstorHeidi Klumkörömlakkrúzssminkszájfényszempillaspirálszépségszépségápolás
0

Írta:

Matt ajkak, hidratáló kényeztetés Ebben a szezonban, a kifutókról már jól ismert matt &aacute

Matt ajkak, hidratáló kényeztetés

Ebben a szezonban, a kifutókról már jól ismert matt árnyalatok meghódították az utcákat is! Ha szereted a csillogásmentes ajkakat, de mégsem szeretnéd, hogy kicserepesedjenek, jó hírünk van számodra! Az Astor megalkotta a 35 év feletti nők álmát, a matt árnyalatok örömteli sorozatát! Az Astor bemutatja az új Soft Sensation Lipcolor Butter Matt ajakrúzsok hidratálóban gazdag, három új árnyalatát, hogy minden alkalomra megtaláld a tökéletes színt!

astorruzsaug.jpg ()Heidi Klum, az Astor márkanagykövete imádja a matt árnyalatokat. “A matt ajkak virágkorukat élik! Imádom ezeket a színeket, mert nagyszerűen kiemelik a sminkemet. Mindig egy intenzíven hidratáló ajakszínezőt kerestem és most végre megtaláltam az igazit! Az Astor Soft Sensation Lipcolor Butter Matt árnyalatú ápoló ajakrúzsok azonnal hidratálják és kondicionálják ajkaimat, puhábbnak, lágyabbnak, tökéletesen ápoltnak érzem őket. Nem tudok betelni velük!”

Ultrafényes körmök, zselés manikűr könnyedén

astorlakkaug.jpg ()Az Astor azt vallja, hogy a szépséget egyszerűen is elérhetjük. A látványos, mesésen telt, szuperfényes körömök most minden nő számára könnyedén elérhetővé váltak, nem kell hozzá más, mint az új Gel Shine Perfect Stay 3D Gel fedőlakk. Összetétele professzionális zselés manikűrnek tűnő fedést ad egy szempillantás alatt, az UV-vel kezelt zselés manikűr perzselő lámpája, a rossz szagú felfordulás és a durva lakklemosó nélkül. A körömbarát forradalom most kezdődik! 
A Gel Shine Perfect Stay 3D fedőlakk egyedülálló önkiegyenlítő technológiának köszönhetően megvalósítja a tökéletességet. Az innovatív összetétel ultrafényes hatású, valamint UV szűrőt tartalmaz, ami segít megelőzi a kifakulást és elsárgulást, így a körömlakk tovább marad sima és élénk színű. A nők akár 7 napig számíthatnak repedezés, kifakulás vagy megkopás nélküli körömökre. Végül is az elfoglalt nőknek olyan körömlakkra van szükségük, amely ugyanolyan gyönyörűen erős és elragadóan ellenálló, mint ők!

Ragyogjanak az ajkaid is!

astorajakaug.jpg ()Az Astor még egy meglepetést tartogat számodra ! Megduplázhatod ragyogásod az új Perfect Stay Gel Shine ajakfénnyel, ami a Gel Shine Perfect Stay 3D Gel fedőlakk ideális partnere. A pehelykönnyű Perfect Stay Gel Shine ajakfény univerzális fedőréteg hidratáló és lágyító hatóanyagokkal, E-vitaminnal és tápláló argánolajjal, így lesznek puhábbak, simábbak és ápoltak az ajkak, miközben stílusosan elbűvölő zselés fedést ad. Speciálisan az ajkak dúsítására fejlesztették ki, akár magában, akár a kedvenc Astor rúzsod felett viselve. Kellemes, nem-ragadós összetétele egyetlen rétegben is tökéletes megjelenést ad és  sokáig fenn marad, hogy gyönyörűvé tegyen. 

Extrahosszú szempillák a tökéletes tekintetért

astorspiralaug.jpg ()Felhőkarcoló magasságú cipősarok… Combhoz simuló szoknya… megtehetsz bármit,  de semmi nem tesz olyan ellenállhatatlanná és magabiztossá, mint a szépségesen hosszú és hatalmas, dús szempillák – mert a csábítás a szemeken múlik! Bemutatjuk az új Seduction Codes No.3 dúsító & hosszabbító szempillaspirált, az Astor szempilla formázó spirálcsaládjának harmadik termékét.

A vastag, dús, meghosszabbított pillák erdeje tökéletesen keretezi szemeid természetes szépségét. Emeld szempilláidat új, drámai magasságokba, a Seduction Codes No.3 dúsító & hosszabbító szempillaspirállal – élvezd a lélegzetelállítóan hosszú és dús pillákat, ráadásul csomósodás nélkül. Ilyen gyönyörű pillákkal szabadon flörtölhetsz, pisloghatsz és kacsinthatsz, akire csak akarsz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X