Főoldal > SZÉPSÉG > Hatékony arctisztítás, hogy a bőr fellélegezhessen

Hatékony arctisztítás, hogy a bőr fellélegezhessen

arcápolásbőrápolásszépségszépségápolás
0

Írta:

Kevés felszabadítóbb érzés van annál, mint egy mély lélegzetvétel a szabadban. A

Kevés felszabadítóbb érzés van annál, mint egy mély lélegzetvétel a szabadban. A levegő ki- és belégzése közben nemcsak tüdőnket járja át az oxigén, de észrevétlenül bőrünk is feltöltődik. „Tanulmányok igazolják, hogy az oxigénfelvétel leginkább a bőr külső hámrétegét érinti, a mélyebb rétegek csupán véráramlás útján jutnak oxigénhez” – mondja a Beiersdorf kutatója, Dr. Andrea Schölermann.

Az Eucerin® kutatói ismerik a bőr fiziológiáját és azokat a funkciókat, amelyek által a bőr a legjobb formájában tündökölhet. Dr. Andrea Schölermann szerint tudományosan bizonyított tény, hogy a bőr megfelelő tisztítást követően könnyebben lélegzik, és több hatóanyagot képes felvenni a bőrápoló termékekből is. Ezzel szemben az a bőrfelület, amely főként belülről jut oxigénhez fakóvá és egészségtelenné válhat, mivel a sejtmegújulás folyamata is lassul.

Az Eucerin® DermatoCLEAN arctisztító termékek hatóanyagai

Napközben por, smink, izzadság és egyéb szennyeződések terhelik a bőrt, ezért néha úgy érezhetjük, mintha maszkot viselnénk. „A megfelelő mindennapi arctisztítás az első alapvető lépés az egészséges és ragyogó bőr elérése érdekében, és a további arcápolás is csak így lehet eredményes” – mondja Dr. Schölermann.

A tisztítás elősegíti a természetes regenerációs folyamatot, és optimálisan előkészíti a bőrt a további ápolásra. „A nők nagyon kedvelik a tisztítással járó ’előtte-utána’ állapot hatását”- folytatja Dr. Schölermann. Reggelente igazi ébresztőként hat, frissíti, vitalizálja az arcbőrt és az érzékeket, esténként pedig megadja az „ez nekem jár” élményét. Az arctisztítás során nemcsak a napi szennyeződések, hanem a feszültség is eltűnik. Egy fárasztó nap után a bőrnek is jár a kikapcsolódás.
Engedd, hogy bőröd lélegezzen! Az Eucerin® DermatoCLEAN arctisztító termékek a bőr minden igényét kielégítik, és figyelembe veszik a nők kozmetikai elvárásait is. Az érzékeny bőrön is tesztelt arctisztító termékek illat-, színezőanyag-, alkohol-, paraben- és anionos felületaktív anyagoktól mentesek annak érdekében, hogy minden bőrtípussal kompatibilisek legyenek, és megfeleljenek a legmagasabb bőrápolási követelményeknek.
Az Eucerin® gondosan válogatta ki a DermatoCLEAN termékek összetevőit a legújabb kutatási eredményeket figyelembe véve. A formula lényegét egy nagyon hatékony tisztító és egy bőrápoló hatóanyag-kombináció adja, mely így együttes erővel segíti a bőrt még egészségesebbé és ragyogóbbá tenni:
–    APG-komplex (Alkylpolyglucoside): természetes eredetű glükozidtartalmával még a legérzékenyebb bőrt is hatékonyan, mégis gyengéden tisztítja, miközben minden szennyeződést eltávolít.

– Természetazonos glüko-glicerol és hialuronsav: ezek a sokoldalú hatóanyagok elősegítik az ideális nedvességtartalom fenntartását, így támogatják a bőr természetes lélegzését.

A termékcsalád minden tagja klinikailag tesztelt és használható érzékeny arcbőrön is.

micellas2.jpg ()Eucerin® DermatoCLEAN 3 az 1-ben Micellás arclemosó, 200 ml

Kényelmes használatot biztosít, mivel egy lépésben távolítja el a bőrről a szennyeződéseket, a szem környékéről a sminket, és egyben tonizál is. A bőr tiszta, friss és ragyogó lesz.
Használata: Vattakorong segítségével vidd fel az arcra, a nyakra és a dekoltázsra. Nem kell leöblíteni. használd minden nap reggel és este. Minden bőrtípusra, akár érzékeny bőrre is használható. A terméket kontaktlencsét viselők is használhatják.
Ajánlott fogyasztói ár: 3 190 Ft

A termékcsalád többi tagja

Eucerin® DermatoCLEAN Kímélő arctisztító tej száraz, érzékeny bőrre, 200 ml

Kíméletesen és gyengéden tisztítja az arcbőrt, nem szárít és eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket. Élénkíti és felfrissíti a bőrt.
Használata: Tegyél kis mennyiséget az ujjhegyedre, és gyengéden masszírozd a bőrbe. A felesleget vattakoronggal távolítsd el vagy mosd le langyos vízzel. Kiemelt figyelmet érdemel az arc T-vonala, valamint az arc és hajas fejbőr találkozása, ahol a legtöbb szennyeződés rakódhat le. Alkalmazása javasolt reggel és este az arctisztítás első lépéseként. Elsősorban száraz és érzékeny bőrre ideális.
Ajánlott fogyasztói ár: 3 190 Ft

Eucerin® DermatoCLEAN Frissítő arctisztító zselé normál, vegyes bőrre, 200 ml

Frissítő, enyhén habzó tisztító zselé, mely eltávolítja a felesleges faggyút és a szennyeződéseket a bőrről.
Használata: Tegyél kis adag zselét az ujjhegyedre, és masszírozd körkörös mozdulatokkal gyengéden a bőrbe, majd langyos vízzel öblítsd le. Kiemelt figyelmet érdemel az arc T-vonala, valamint az arc és haj találkozásának vonala, ahol a legtöbb szennyeződés rakódhat le. Reggeli és esti használata javasolt. Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy a termék érzékeny bőrre is kitűnően alkalmazható. Normál és vegyes bőrtípusra ideális.
Ajánlott fogyasztói ár: 3 190 Ft

Eucerin® DermatoCLEAN Arctisztító tonik, 200 ml

Ez a kellemes tonik azonnal felfrissíti a bőrt és visszaadja annak ragyogását. A tonik használata méltó befejezése a napi arctisztító rutinnak. Az eredmény selymes, szabadon lélegző bőr.
Használata: Arctisztító korong segítségével javasolt felvinni a bőrre, minden nap reggel és este, az arctisztítás utolsó lépéseként. Minden bőrtípusra, akár érzékeny bőrre is használható.
Ajánlott fogyasztói ár: 3 190 Ft

Forrás: Eucerin


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X