Főoldal > SZÉPSÉG > Tökéletes szépség – karácsonykor is!

Tökéletes szépség – karácsonykor is!

arcápolásbalzsambőrápoláshajápoláskrémsamponszépségszépségápolás
0

Írta:

A karácsony közeledtével, mindent áthat az ünnepi hangulat. A L’Oréal szeretné termékeivel

A karácsony közeledtével, mindent áthat az ünnepi hangulat. A L’Oréal szeretné termékeivel tovább emelni az ünnep fényét, ezért számos ajándékcsomagot állított össze, hogy mindenki megtalálhassa a megfelelő ajándékot a szeretteinek.

Esleve Fibralogy sampon és balzsam 1 499 Ft
Fokozatosan vastagítja a hajszálakat: a FILLOXANE bejut a hajszálakba és szétterjed, hogy azokat belülről vastagítsa meg. Az eredmény azonnal érezhető, a haj tapintásra vastagabbnak érződik. 5 használat után a hajvastagság fokozatosan nő.

Elseve Color Vive sampon és balzsam 1 499Ft
Segít meghosszabbítani a szín intenzitását, a színpigmenteket a hajszálak belsejében tartja, ezáltal meghosszabbítja a ragyogást. Mindemellett táplálja a hajat és védi.

karicsomag_loreal.jpg ()Nutri Gold arckrém és arcolaj 4 999 Ft
Az új megatrend a szépségápolásban az olaj.  A L’Oréal Paris megalkotta az új Nutri Gold arckrémet és rendkívüli arcolajat, melyekben védő és antioxidáns tulajdonságairól ismert olajokat és értékes tápanyagokat egyesít a tápláltabb és ragyogóbb bőrért.

L’Oréal So Couture  szempillaspirál és micellás víz 4 499 Ft
A legelegánsabb L’Oréal Paris szempillaspirál a különálló szempillákért. A rendkívül precíz felvitelt a tűpontos kefe biztosítja, mely szálanként fogja közre a szempillákat.  A különlegesen selymes formula extra fekete pigmenteket tartalmaz a csomó nélküli,  intenzív dús hatásért.

Age specalist 55+ nappali és éjszakai krém 4 499 Ft
Az Age Specialist krémek táplálják a bőrt és tömörséget adnak neki. Csökkentik a ráncokat és újrafeszesítik a kontúrokat, melyek 83%-kal határozottabbak lesznek.

Garnier BB krém ajándékcsomag 2 999 Ft
A Garnier BB krém 5 szépségápolási megoldással kényezteti a bőrt egyetlen krémben az azonnal tökéletes bőrért. Egységesíti a bőrszínt, hidratál, csökkenti a pirosságot,  ragyogóvá teszi a bőrt, véd az UV-tól (SPF15).
A Micellás Arctisztító Víz a sminkeltávolítás, arctisztítás és az egész arcbőr megnyugtatásának (arc, szem, ajak) egyszerű módja egyetlen mozdulattal. A micellának köszönhetően az arctisztító mágnesként vonzza magához a szennyeződéseket.

karicsomag_garnier.jpg ()Essentials 45+ nappali és éjszakai krém 2 999 Ft
A Garnier egyesíti a természet erejét a tudománnyal, mivel a növényi sejtek rendkívüli önregeneráló hatásukról ismertek. Az Essentials 45+ krémek tápláló hatásáról ismert Omega 6-ban gazdag homoktövis olajat tartalmaznak, melyek  a bőregyenetlenség ellen hatnak. Ezáltal csökkenti a ráncok számát és felületét, láthatóan erősíti az arc kontúrját és hatással van a bőr rugalmasságára.

Fructis Goodbye damage sampon és balzsam  999 Ft
A Keravis™ és Amla gyümölcsolaj kivonattal gazdagított összetétel kettős hatást nyújt a sérült, élettelen haj helyreállításához. Az aktív gyümölcskoncentrátum behatol a hajszál belsejébe és feltölti a károsodás okozta sérüléseket, lezárja a kutikulát és ragyogóvá teszi a hajat

Ultra Doux Provance sampon és balzsam 999 Ft
A Garnier Ultra Doux sampon és balzsam a hajápolás természetes receptjét kínálják a Dél-Franciaországi Provence vidékéről, amely a természetes összetevők határtalan forrása. A fénytelen haj számára kifejlesztett új recept a tisztító tulajdonságairól ismert levendulát a selymességet és ragyogást adó rózsával egyesíti, melynek eredménye a fényesen ragyogó és puhább tapintású haj.

karicsomag_maybelline.jpg ()Colossal Go Extreme szempillaspirál és Colorama körömlakk 2 499 Ft
A Colossal Go Extreme innovatív szempillaspirál nevéhez hűen, minden eddigi dúsító szempillaspirált felülír. A titok a belsejében rejlik, a kefe egyedi kialakításának köszönhetően dupla adag  festékanyag kerül a spirálfejre mellyel extrém dússágot érhetsz el minden használat után.

Forrás: L’Oreal


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X